Happy New Year!

02.01.2011 - 01:00 Ingen kommentarer

 


Godt nytt år til alle sammen!

Håper dere har hatt en herlig juleferie og en fantastisk nyttårsfeiring.

Velkommen til min nye nettside! Endelig er de største forandringene gjort og vil de i ukene som kommer bare være små endringer som skjer her.

Hva er nytt?

  • Nyhetsbrev - Jeg håper så mange som mulig registrerer seg her. Jeg savnet en måte å kommunisere rett til faste brukere på og har nå laget denne linken slik at alle dere som føler for å få spennende oppdateringer på kakefronten kan registrere dere. Det vil bli sendt ut 1-2 sukkerhilsener hver måned.

  • Galleri - Her finner du alt av bilder av det jeg har laget. Jeg vil etterhvert lage egne album for Valentine, Morsdag osv. Navnet på bildet er også navnet til posten. Dvs om du finner et bilde av noe du liker så kan du lete i indexen etter en post som heter det samme. Sansynligheten er stor for at du finner det igjen der. Jeg har ennå ikke fått det slik til at jeg kan linke bildene mine rett inn til angivelig post men det jobbes med saken.

  • Index - Her finner du alle mine poster fra dagen jeg startet å blogge. De ligger under kategoriene jeg har lagt dem i. Denne siden vil etterhvert forandres. Dere vil forhåpentligvis etterhvert se et minibilde foran hver post og kategoriene vil etterhvert bli bedre. Det jobbes også med denne as we speak ;)

  • Følgere - Jeg har ikke klart å importere mine gamle følgere til den nye nettsiden. Jeg håper dere vil legge dere til som følgere og sende invitasjoner til alle dere kjenner :)


Ellers vil hele måneden januar være litt rotete her på Villa Perlesukker. Farger vil forandres og ting vil flyttes litt frem og tilbake. Håper dere holder ut.

Linkene er ennå ikke i orden og jeg vil bruke hele januar på å få fikset alt av linker. Hele modulen Oppskrifter vil også bli fornyet og jeg vil oppdatere dere etterhvert.

Ting vil ta tid også fordi jeg vil bruke masse til på å bake :)

Gleder meg vilt til et helt nytt år med baking og blogging.

PS. Sendig a big hug to Terri for making my template, helping me with the design and being a creative spirit.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits