hits

24. desember

24.12.2013 - 01:00 Ingen kommentarer
24. desember - Julaften :)

Endelig er dagen her!

Store og små hjerter gleder seg.

Her hos oss ser det ut til å bli en nokså annerledes jul.... minstemann ble akkurat syk og sitter helt hvit med feber på sofa. Det er jammen ikke greit å være liten og syk :)

Jeg har selv akkurat møtt min beste venninne Lill og blitt gjenforent med den ene søsteren min Siv Elin og det var veldig følelsesladet.

Julen er ikke alltid like gøy for alle sammen og i dag går mine tanker til dere der ute som sliter, dere som kanskje savner en spesiell person eller dere som har mistet en dere er glade i. Det blir jul uansett hvordan man feirer den men jeg vet og kjenner det veldig tett innpå denne julen at det faktisk ikke er alle som har det like fint.

I år samles hele familien vår og det er et fåtall gaver som ligger under treet. Vi gleder oss over at vi er samlet og at alle er friske og har kommet seg gjennom alle utfordringer året har gitt.


I dag ønsker vi å gi bort en kjøkkenmaskin fra Electrolux:

Samtidig har jeg lyst til å takke Electrolux for den fantastiske servicen jeg har fått dette året. Fra første dag da jeg kom med min ide om å lage et studiokjøkken helt til sist uke hvor Leif kom bærende inn med nye ovner for å hjelpe oss i en travel førjulstid. Det har aldri vært nei å høre...alltid: Klart vi kan!

Alle store maskiner hos oss: Ovn, kjøl, frys og oppvaskmaskin har blitt satt inn av Electrolux og ved hver eneste utfordring i høst når vi har hatt våre voksesmerter har både Leif, Lena, Nina og Finn stått på og hjulpet oss.

Vi håper at vi i 2014 når vi nå skal over på det Electrolux kaller Professional Range at dere er like glade i oss som vi har blitt i dere :)

Så håper jeg at DU som leser dette legger igjen en kommentar om du vil vinne denne fantastiske maskinen!

Fortell oss gjerne hvorfor akkurat DU burde få maskinen. Vinneren trekkes i januar :)

En god historie vinner maskinen!

GOD JUL alle sammen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar