Ny blogg #spent

02.03.2015 - 15:36 Ingen kommentarer

Har du sett parodien på 50 shades of Grey?

Anastasia (Edel Hammersmark Gjervan, spilt av Henriette Steenstrup) sier: Detta synes jeg ble litt tamt mr. Grey! Nå er det på tide å gire opp et hakk!

Vel sånn blir det også på den nye bloggen min.

Jeg er faktisk drittlei av å please alle så jeg har bestemt meg for å "gire opp et hakk" her inne.

Jeg fyller 40 år om noen måneder så det er sikkert 40årskrisa som inntrer.

Baking blir det, oppskrifter, råd og en del av livet men på langt nær så korrekt som det har vært.

HVA SKJER MED BLOGGEN?

Mange av dere har savnet oppdateringer fra meg og det stemmer jo jeg har jo ikke blogget i denne venteperioden. Den har vart altfor lenge men det føltes ikke riktig å blogge når jeg visste jeg skulle gjøre ting litt annerledes. Følte at jeg da hadde holdt dere litt for narr.

Jeg har i det siste blitt kjent med en finfin gjeng som kaller seg #unitedbloggers. Det er en miks av gærne komikere, fruer, fashionbloggere, matnerder og treningsfreaker.

Felles har vi vel kun at vi elsker å se oss selv på bilder og digger å skrive om det. Jeg har blitt så påvirket av å henge med dem at jeg syntes bloggen min rett og slett ble kjedelig.

Det betyr ikke at jeg skal begynne å bake crazy kaker bare gjøre litt mer at ting JEG selv vil uten å tenke så mye på hva DU mener. Så har jeg bestemt meg for å vise dere mye mer av livet bak kamera. Et jævlig vanskelig liv sa datteren min i går. Hun mente at å ha 4 barn alene var å grave sin egen grav ....

KONDITORIET

På kundelisten begynner vi å få flere og flere kjendiser og store eventer. Det er på tide at vi viser dere litt av hvordan alle leveringene kommer frem. Noen har helt urimelige krav men derfor er de kjendiser og jeg gjør mitt ytterste for å gjøre alle glade.

I mellomtiden mens jeg har vært fraværende fra bloggen har jeg fått meg kjæreste.

Det er kanskje det beste som har skjedd meg siden jeg fikk barn. For alle rundt meg tror jeg også det er bra da jeg er veldig glad og fornøyd for tiden. Sånn sett tror jeg det var bra med en pause fra all jobbingen. Jeg jobbet jo 12-14 timer hver dag 7 dager i uka og det tok nesten livet av meg. Ved siden av all jobbingen har det nesten vært umulig å treffe noen ettersom jeg har 4 barn alene og er svømmetrener og håndballdommer......så det var godt å få seg litt fri og faktisk bruke litt tid på drømmemannen.

Hvordan dette vil gå vet jo ingen. Mannen jobber innenfor finans i DNB og er min rake motsetning. Vi ler 70% av tiden og jeg klarer ikke holde meg alvorlig i mer en noen minutter sammen med han. Det skal nevnes at fyren er trønder så ennkel å le av :P

Bloggen er kaotisk nå, kommentarer mangler og det er mye som ikke er på plass men fatt mot og har du spørsmål så si ifra!

Håper dere har det fint og klarer å logge dere inn for å kommentere. Det trengs bare 1 gang.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits