Online Bakekurs

02.05.2016 - 08:07 6 kommentarer

Egenreklame

Vi starter med helt nye BAKEKURS mandag 13. februar. 

Denne våren vil du kunne delta på følgende kurs:

  • Sprøyteteknikk start 13. februar 
  • Franske makroner 20. mars
  • Kakekurs start 24. april
  • Blomster start 22. mai 

Alle kursene strekker seg over 4 uker. 

Nå i 2017 har jeg med meg Linda Fjeld som kursholder. Linda har gitt kurs i dekorering og kaker i over 10 år. Mange av dere kjenner henne nok som kursholder fra Cacas. Linda og jeg vil begge være tilgengelige for kursdeltagere slik at alle blir sett og får den hjelpen de trenger. 

Tilbakemeldinger fra de som har vært på kurs har vært at de ønsker kurs med kun nye oppskrifter. Vi har derfor de siste månedene testet ut mange nye oppskrifter og oppskrifter fra kurs vil ikke komme på blogg i kursperioden eller i kort tid etterpå. Dette gjelder ikke oppskriften royal icing. 

Nytt i år blir lengre videoer med mer detaljerte instruksjoner. 

Vi samler alle deltagere i en facebookgruppe. Hver uke vil det bli 2 oppgaver. Det vil være mulighet for å spørre underveis. Kurset krever altså at du har en facebookprofil. 

Vi vil sette opp en pakke på det dere trenger til hvert kurs. Dere kan bruke det dere har hjemme, eller kjøpe pakken til meget rabattert pris hos Slikkepott.no

Linda er ansvarlig for giveaways og vi vil gi ut to hver uke. En til den som utmerker seg og en blir tilfeldig plukket ut. Gaven vil være relatert til kurset vi jobber med. 

Kursene koster i vår kun kr. 399.- Det er under kr. 100.- i uka. 

SPRØYTETEKNIKK starter 13. februarI dette kurset skal vi børste støvet av mange sprøytespisser. Vi skal lære å håndtere noen av de mest populære sprøytespissene som brukes på kaker og vi skal introdusere sprøytespissene anno 2017. Det har kommet titalls nye sprøytespisser det siste året. Visste du at tippen 1M faktisk kan brukes å lage 5 forskjellige blomster? 

Hvordan fylle sprøyteposen, hvordan holde sprøyteposen når man sprøyter de forskjellige bordene og blomstene? Hvordan klare å få cookies pyntet jevnt, dekorering av cookies og cupcakes. Har du alltid hatt lyst til å lære deg å lage en fin rose av smørkrem direkte på en cupcake eller kake? 

Dette kurset er for deg som vil lære deg alt om sprøyteteknikker. Vi skal sprøyte marengs, smørkremer og royal icing. Vi skal farge kremene og lage marmorerte kremer. Vi skal lage roser, hortensias, daisies, rosettkake, rufflekake, påskeegg og vi skal innom brushteknikken og brodery. For de mer erfarne så skal de få bryne seg på liljer og ekstrem broderyteknikk.  

FRANSKE MAKRONER starter 20. mars 

I dette kurset skal vi bake oss gjennom mange forskjellige franske makroner oppskrifter. Alle de forskjellige basisoppskriftene har hver sin tilnærming og du må selv kjenne hvilken oppskrift du lykkes best med. Vi starter alle kurs med en intro på hvordan vi forbereder oss og enkle tips til vellykkede makroner. 

I dette kurset lærer du forskjellen på å bake med mandelmel MED og UTEN skall. Vi skal ha en oppgave kun med fyll og hvordan disse små delikatessene skal fylles. Vi kommer også innom oppbevaring og holdbarhet. Hva gjør vi når vi vil dele en oppskrift i 4 og bruke 4 forskjellige farger? Hvordan steker vi franske makroner med strøssel og perler? Hvordan dypper vi makronene når vi skal dekorere dem? Og hvordan i all verden får vi dem i gull eller sølv? 

Vi skal lære oss å lage figurer som feks hjerter, easter bunnies og elefanter. Vi skal lage marmorerte makroner og vi skal sette makroner på pinne.

Dette kurset er for deg som vil lære absolutt alt om franske makroner. Du som vil vite hvorfor ting går galt og hvorfor dine makroner blir matte under steking. Kanskje du vil lære deg å kjenne igjen konsistensen slik at makronene ikke flyter ut eller har du bare lyst til å lære deg å eksprimentere med teknikker som marmorering eller å lage kule figurer av makronrøren?

Dette kurset er for fargeglade mennesker som vil lære seg å briljere med mulig det mest vanskelige bakverket som finnes, nemlig franske makroner. Skal du kanskje gifte deg, ha en dåp eller vil du bare lære deg å lage disse til neste festlighet? Bli med på kurs davel!

Vil du være med på kurs? 

KUN BEGRENSEDE PLASSER

Send mail til: kurs@anti.as KUN påmelding, dere får ikke svar på spørsmål via denne mailen. Denne besvares av Anti, som er ansvarlig for fakturering. Alle spørsmål om kurs må stilles på: post@annebrith.no

 

KURS: 

NAVN:

TLF:

ADRESSE:

MAILADRESSE:

 

Faktura vil bli tilsendt per e-post og må være betalt før kursstart. 

6 kommentarer

Hege Thommesen

02.05.2016 kl.08:51

Lærerikt,inspirerende og mange aha opplevelser. Jeg kommer garantert på flere kurs hvis det blir flere i Oslo😀

Helen

03.05.2016 kl.13:47

Hei Anne Brith,

Dette har du sikkert skrevet om før, men jeg må spørre likevel. Er det mulig å bestille kaker fra deg nå, eller har du lagt opp dette?

Anne Brith

09.05.2016 kl.09:09

Helen: Beklager... :(

Gørill

03.05.2016 kl.17:43

Vi var en av de heldige som var på dette kurset. Blir det flere kurs så joiner vi gjerne. Torsdag skal vi prøve oss på å lage makroner med de forskjellige fargene vi fikk i goodiebagen. Håper vi kan servere vellykkede makroner i konfirmasjon til helgen. <3 Takk for godt gjennomført kurs!

Maiken

06.03.2017 kl.15:42

Hei Anne Brith

Da har jeg meldt meg på makron kurset og gleder meg til dette :) men jeg lurte på når vi får en liste over hva vi trenger slik at jeg kan få fatt i dette om jeg ikke allerede har det ?:)

10.04.2017 kl.23:14

Hvor holder kursene til

Skriv en ny kommentar

hits