Få mine sommerfavoritter gratis!

26.05.2016 - 13:25 Ingen kommentarer

Annonse


Været dere!

For en mai måned vi har hatt. Jeg har ikke ord. I dag skinner solen igjen fra skyfri himmel.

#elsk

Med det nydelige været kommer forberedelser til sommeren. Bikinier tas frem og lange bukser byttes ut med kjoler. Jeg er så klar for sommeren. Det er så deilig å trippe barbent i vannkanten igjen. Bare drømme seg bort mens solstrålene varmer opp legger og lår.

Når kjolene blir kortere og buksene blir kortere så er det også veldig delig å ha glatte, fine legger og lår. Jeg har nå i over et år brukt den populære Shaihøvelen. Jeg tar den kjapt med under dusjen og på "notime" så er jeg fresh og fin. Glatt hud er så deilig. 

Wash and Shave-geleen lukter litt sitron og er utrolig god. På hver høvel er det 3 blader. Det gjør at høvelen lettere følger kurvene på huden. Særlig under armene er dette fint synes jeg. Jeg kan til tider ha hovne kjertler under armene og er alltid litt ekstra forsiktig da, men med denne høvelen har jeg aldri hatt noen problemer. Høvlene følger huden lett og gjør den ekstra myk.

Slik gjør du det enkelt: Smøre på gel - Dra høvel over - Vaske bort => Deilig hud!

FÅ DEN GRATIS!

Nå kan du få min sommerfavorittt GRATIS! 

Nei jeg tuller ikke. Klikk deg inn på denne linken og bestill pakken i dag. Jeg er helt sikker på at du blir like fornøyd som meg :)

Du får: En toalettmappe fullstappet med den populære Shaihøvelen med 2 refillblader, 3 Shai bikinihøvler, vår nye deilige Wash & Shave og en rosa Scrub. Pakken er verdt nesten 400,

Alle som bestiller Shai er med i trekningen av valgfrie solbriller/gavekort for 1000,- på Synsam!
Høvelen henges dessuten enkelt opp i dusjen eller på et speil om du ønsker. For oss som har barn er jo dette kjempeflott. For da slipper vi å tenke på at noen av de små skal få fatt i den. Så nå er det bare å ønske sommeren velkommen! Ut å løpe barbent i vannkanten! 

#lykke

I'm ready!

Klemmer ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits