Slik skal jeg holde på brunfargen min i sommer!

05.06.2016 - 13:00 Én kommentar

Annonse

I sommer har jeg tenkt til å bli brun og holde på brunfargen!

Jeg er på langt nær en person som ligger timesvis i solen for å bli mest mulig brun. Jeg får om jeg vil og jobber med det en gyllen og fin brunfarge. Dog har det de siste årene ikke akkurat vært det jeg har prioritert mest. 

Men når jeg først har brukt tiden godt og blitt brun vil jeg også holde på brunfargen lengst mulig. Det skal Betakaroten hjelpe meg med i sommer!

Jeg begynte å ta kosttilskuddet allerede i april slik at jeg visste om dette hadde noe som helst effekt. Jeg ser en mer gyllen farge enn det jeg har hatt tidligere år. 

OBS! Dette er det orginale Betakaroten Vitamintilskuddet. Markedets mest kraftige. Dette skal altså gi meg en fin og langvarig brunfarge, samtidig som det faktisk beskytter huden mot soleksem og tidlig aldring. Selv om jeg er 40 år så har jeg vært heldig med huden på kroppen min som faktisk, tro det eller ei er silkemyk. 

Mulig det er fordi jeg ikke har utsatt kroppen min for veldig mye sol opp gjennom årene. Det fine med Betakaroten er at det faktisk hjelper for oss som ikek er veldig mye i solen også. Hudtonen din blir annerledes og når du legger deg i solen blir huden raskere brun!

Vinn - vinn.

Jeg har tatt, slik som doseringen anbefaler 1 tablett daglig nå i 5-6 uker. Jeg tar det til frokost og har snart brukt opp min første pakke. Jeg har ikke blitt gul av produktet slik noen kanskje frykter, dette er en myte. Jeg har fått en fin og gyllen brunfarge. Og bare etter 2 timer i sola i går ser jeg stor foskjell. Det er som om jeg blir megakjapt brun. Og for meg som alltid har vært "hvit" er jo dette perfekt!Så fornøyd :P

Mer informasjon om Betakaroten Vitamintilskudd finner du på denne siden

Ha en strålende søndag :) 

Klemmer!

Én kommentar

Cathrine

06.06.2016 kl.08:48

Hei, Anne Brith! Jeg er en av dine faste følgere (og beundrere:-)) som aldri gir lyd fra seg;-). Men nå har jeg altså, etter mange mnd "luring" (er fra Østfold - fniiiiis) bestilt Betakaroten etter din anbefaling. Har alltid vært plaget av soleksem, og det er min datter på 15 år også. Har forsøkt å lese meg frem til om hun kan ta dette, men finner ikke noe spesifikt hverken for eller mot... Men kanskje du vet?

Ellers vil jeg bare ønske deg lykke til med alt du får til - du er virkelig ei kul og flott dame som jeg heier på! Og ikke minst har de barna en fantastisk fin og god mamma;-) ønsker deg en strålende fin sommer med dine fire fine<3 klem fra meg!

Skriv en ny kommentar

hits