hits

Denne kaken er pyntet med kun et kjøkkenredskap!

10.10.2016 - 10:50 2 kommentarer

Jeg har aldri vært den som har hatt mest kakeutstyr. Rett og slett fordi jeg ikke har plass på kjøkkenet. Jeg synes også det er unødvendig å kjøpe seg så mye utstyr som man egentlig ikke har bruk for eller kanskje bare bruker en gang. 

Denne kaken er pyntet med krem i en sprøytepose og en t-skje. 

Du kan om du har bruke en spatel men en t-skje gjør samme jobben. 

Jeg begynte nederst på kaken med blå. Det jeg gjør er at jeg sprøyter ut to dråper og drar t-skjeen lands hver dråpe mot høyre. Så sprøyter jeg ut to dråper til høyre for de første to og drar skjeen igjen mot høyre. Jeg tørker av skjeen for hver gang slik at den er ren. 

Dette gjør jeg hele veien rundt. 

Så tar jeg en ny farge. 

På toppen starter jeg ytterst og legger dråper langs kanten og drar disse innover med skjeen. Så er det samme prinsipp helt til du er i midten. 

Til slutt ender du det hele med en dråpe for å skjule skøyten.

Enklere blir det ikke. 

Flott pyntet kake uten særlig mye utstyr.
Håper dere får en strålende dag!

Klemmer ♥

Følger du meg på snap? Annebrith.no heter jeg der. Om du vil se noen av det jeg opplever må du klikke deg gjennom MYSTORY

Ellers blir jeg veldig glad om du trykker LIKER på min facebook. Der skal vi snart begynne å teste ut livestreaming med baking så følg meg gjerne der også om du vil se hvordan det står til på kjøkkenet :) På instagram er det kun kaker og oppskrifter som serveres :)

 

2 kommentarer

lisarorvik

10.10.2016 kl.11:33

Wow så fin den var, du er så flink :)

spisogspar

10.10.2016 kl.22:40

Helt nydelig <3

Skriv en ny kommentar