hits

Det sto plutselig en mann i hagen midt på natta.

17.10.2016 - 12:00 3 kommentarerDette skjedde torsdag kveld. 

Siden har jeg vært litt småredd må jeg si. 

Jeg fikk skikkelig skjelven og har vært usikker på om jeg skulle dele dette eller ikke. Men det har gått såpass inn på meg at jeg ikke har klart å fungere helt 100% siden. 

Det var nok bare tilfeldigheter men jeg fikk opp at en person på en av disse appene man laster ned for å treffe andre, var under 1 km unna. Det tenkte jeg ikke særlig over før jeg fikk sett de skumle profilbildene han hadde. Det gikk kaldt nedover ryggen på meg og da jeg tilfeldigvis så ut i hagen og så en mann rusle rundt fikk jeg helt hetta. 

Det skal liksom ikke stå noen i hagen rundt midnatt liksom. 

Naboene som bor nedenfor var ikke hjemme og da jeg hørte at noen gikk i gangen nede så ringte jeg faktisk til politiet. 

Heldigvis skjedde det ikke noe mer den natten men jeg fikk en real støkk i meg og har tenkt på dette mye i helga. Tenkt på hvor sårbar jeg er og hvor lite som egentlig skal til. Særlig om man logger seg på apper hvor man gir tillatelse til å vise stedet man er på. 

Derfor har jeg nå bestemt meg for å slette slike apper og heller treffe mennesker andre steder enn på nett. Jeg skjelver faktisk når jeg skriver dette. 

Mamma mener jo bestemt at jeg trenger en mann i livet mitt og at jo før jeg finner det jo bedre. Tror ikke hun roer seg helt før det skjer, men jeg har ikke lyst til å være sammen med noen bare for å ha noen. Da er jeg heller alene. 

Så derfor forholder jeg meg til det at jeg er alene og at det er slik jeg skal ha det i en tid fremover. 

Jeg har snakket med barna om hendelsen. Det skjedde jo midt på natta og de sov heldigvis da det skjedde og vi har alle konkludert med at det antageligvis var en av naboene som gikk gjennom hagen den natten. 

Men det kan være greit å vite at når man tillater apper å følge din posisjon hvor du enn er så er det flere enn deg som faktisk vet hvor du befinner deg. Til enhver tid. Og DET er noe å tenke på. 

Gode klemmer!

 


 

3 kommentarer

Jill

17.10.2016 kl.14:02

Litt skummelt akkurat dette...Tror ikke alle tenker over hvor tilgjengelig vi gjør oss med alle disse appene som vil ha tilgang til vår stedsposisjon. Håper du får ristet av deg skrekken, og la denne hendelsen gå i glemmeboka. Det er nok mest sannsynlig, som du selv sier, en logisk forklaring :-)

Ha en strålende dag.

Klem

Mette

17.10.2016 kl.15:42

Kjære deg. Det er så leit å høre om denne opplevelsen du har hatt, du er veldig utsatt, du er en kjent blogger, skriver personlig, du er lett å finne fordi du er så åpen, men ingen ting av dette legaliserer at det er greit og lov å oppsøke deg hverken om dagen eller natten. Jeg forstår veldig godt at du ble redd.

Du er jo tildels veldig åpen om ditt ønske om en mann i livet, ditt valg det, men som du selv sier så må du ikke ha noen bare for å ha det. Det er mye som skjer i livet ditt Anne Brith, du er verdt så mye, og en dag vil drømmeprinsen finne deg, ja du kan faktisk senke skulderne og slutte å lete for en stund, fordi han du skal dele livet mitt vil finne deg, helt sikkert:))

Englepus

17.10.2016 kl.20:07

Uæææ! Det der hørtes skikkelig ekkelt ut! Skjønner godt at du er skjelven. Men tror du har helt rett i at det sannsynligvis var en nabo. Kanskje noen som luftet bikkja eller var på amorøs måneskinnsjakt, eller noe i den duren...

Heier på deg, ønsker deg en nydelig og trygg kveld med de flotte barna dine <3

Skriv en ny kommentar