hits

Oh no - NO INTERNET

25.10.2016 - 09:01 Ingen kommentarerLørdag kveld mistet vi tilgang til bredbåndet. Full krise i heimen :P  

Ikke internettforbindelse! Hva nå?

Det første Annika sa til meg søndag morgen var: Vi har ikke internett, mamma. Kan du fikse det? Det var tydeligvis en større feil enn vi først antok og da Telenor sa at vi antageligvis måtte vente til nokså langt utpå mandagen før vi fikk nett ble det stille i heimen. 

Det kom flere spørsmål fra disse tre om hva de skulle finne på. 

Hva skal vi finne på?

Normalt sett sitter alle på hver sitt rom på søndager og glaner på skjermene sine. Nå samlet alle seg i stua og begynte å spille et spill. Etter de hadde holdt på noen timer så begynte de å prate med hverandre. 

Ja, det høres sikkert helt teit ut at jeg skriver dette men når man har tenåringer i hus så er det faktisk ikke veldig mye prat på en slik fridag. Alle er liksom opptatt med sitt. 

Jeg hørte høy, prat og diskusjoner fra stua. Latter og fjas. En stemning jeg faktisk ikke har følt eller kjent på, på veldig veldig lenge. Jeg tok meg i å tenke at dette faktisk var en veldig fin søndag. 

Nå har jeg bestemt at søndager skal være delvis mobilfri og at vi på ukedagene også skal begrense oss. Vi ser altfor mye på mobilene våre.

Dog sitter jeg uten bredbånd på 3. dagen og er litt bekymret for at jeg ikke får jobbet såpass mye som jeg trenger. MEN det var kanskje veldig riktig å få noen dager for å tenke gjennom ting. 

Håper dere får en nydelig tirsdag!

Gode klemmer ♡

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar