hits

Fordelen med å møte drømmemannen på byen med venninner er:

30.10.2016 - 19:44 Ingen kommentarerSøndag kveld dere! For en helg! Jeg må jo fortelle dere hvordan uken har gått og hva som har vært minneverdig. 

Jeg tror kanskje denne uken har vært en av de aler beste i mitt liv, takket være mine gode venninner fra Mosjøen. Denne helgen har vi alle sett frem til. Etter mange år bestemte vi som spilte på håndballaget på Mosjøen IL å treffe hverandre igjen. Pysjamasparty, spa, middag og bytur sto på planen. 

Seriøst det var en helt konge helg. Noe av det har blitt filmet :P Derfor har jeg ikke vært særlig aktiv på snapchat i det siste. Når man tømmer seg til et kamera daglig så blir det ikke mer å gi på snap ;) 

Ukas overraskelse

Det må ha vært Christian som allerede skriver navnet sitt og har lært seg å regne. 2+2 er jo enkelt men at en 4-åring kan finne svaret på 6+5 eller 16+4 var overraskende for meg. 

Ukas latter

Det var definitivt øyeblikket rett før drosjen skulle hente oss i går kveld og noen av oss jentene ble igjen på suiten. Bente filmet og tok ansvar for å gi oss andre en real latterkrampe. Vi var 4 jenter på rommet. Jeg måtte legge meg på sofaen fordi jeg ikke klarte å sitte og en av de andre jentene måtte legge seg på gulvet fordi det var så morsomt. Siste fikk ikke puste. Vi lo og lo og lo. Enda i dag trenger jeg bare tenke på øyeblikket Bente sto og filmet og så ler jeg høyt.

Ukas mest distre øyeblikk

Hadde jeg ikke visst med 100% sikkerhet at jeg ikke er gravid så hadde jeg etter denne uka faktisk begynt å lure på om jeg er det. Jeg har glemt så vanvittig mye rart denne uka og ellers hatt tydelige "svangerskapstegn" men det er teknisk umulig så det trengs ikke å spekuleres i. MEN jeg dro på fredag til Oslo og glemte batteri til kamera hjemme. Jeg glemmer vesken min overalt og glemte å fylle diesel slik at jeg nesten sto stille på E6. Jeg bruker å si om ikke hodet mitt satt fast så hadde jeg glemt det og :P

Ukas singelopplevelse

Altså jeg slettet for noen uker siden mine apper på mobilen hvor man treffer andre single. Mine venninner mente at det var mye bedre å møte en mann på byen. I går var jeg jo sammen med 9 av mine aller beste venninner ute og hva er vel bedre enn å møte Mr. Maybe Right på et utested? Alle venninner kan med en gang si sitt og du slipper noe mer mas fra dem fordi de har allerede møtt han. Haha. Det er også slik at når du er singel og ute med venninner så skal de matche deg med kandidater DE mener passer deg. Og det sto ikke på forslag i helgen for å si det slik. J

Ukas beste

Beste øyeblikket må ha vært når Sven og SIF gutter 13 vant mot Skedsmo i kvalifiseringen til 1. divisjon. Gutta tapte 0-7 mot dem sist og det å vinne 5-0 da er en bragd. Jeg og en annen mamma sto som gale og heiet på sidelinjen. Det var en helt magisk kamp. Det er full fotballfeber i huset for tiden og ønskelistene på fotballsko blir lengre og lengre. 

Ukas tårer

Jeg gråt en skvett i helga. Vi jentene oppdaterte jo hverandre på livene våre og hva som har skjedd og det at noen av våre venner har gått bort gjør noe med meg. Jeg tenker på familiene som blir rammet og hvordan livet til tider er et lotteri på hvem som holder seg friske og hvem som blir syke og dessverre ikke overlever. Noen mennesker har en sykdom som ikke vises utenpå og det er utrolig mange i Norge i dag som trenger hjelp til å bli friske. 

Ukens magesug

I går kveld sånn rundt midnatt tenker jeg ❤

Vi overnattet på Comfort Hotel Grand Central og jeg må si at jeg likte den "rosa suiten" kjempegodt! Jeg elsker at hotellet ligger så sentralt og at du faktisk bare rusler inn fra Oslo S og inn i Østbanehallen. Olivia åpnet der på fredag og det har blitt veldig livlig der nede. Hotellet har de fasilitetene man trenger for en helg og personalet som møtte oss var helt fantastisk. Anbefales!

Nedenfor ser dere noen av bildene fra rommet. 

God klem fra meg ❤

Følger du meg på snap? Annebrith.no heter jeg der. Om du vil se noen av det jeg opplever må du klikke deg gjennom MYSTORY

Ellers blir jeg veldig glad om du trykker LIKER på min facebook. Der skal vi snart begynne å teste ut livestreaming med baking så følg meg gjerne der også om du vil se hvordan det står til på kjøkkenet :) På instagram er det kun kaker og oppskrifter som serveres :)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar