hits

Jeg skjelver når jeg skriver dette.....

08.11.2016 - 06:44 137 kommentarerDet har blitt vanskelig å skrive. Ordene vil liksom ikke forme seg. Alt stokker seg. 

Jeg kan sitte i flere minutter og bare titte på den hvite skjermen. 

Jeg har begynt å bli redd. 

Jeg er redd deg. 

Du står i en stor klynge sammen med dine venner og jeg er igjen den lille, tynne jenta med fregner og blå skolesekk som skal forbi. 

Men jeg er redd.

Og jeg vet at så fort jeg skal forbi gjengen så blir jeg banket opp. 

Latter, fnising og prat. Jeg hører dere snakker. Jeg ser det til og med. 

Når tårene renner så tenker jeg inni meg: Hvorfor hater dere meg sånn? Kjenner dere meg? Hva om dere kom og satt dere ned rundt bordet og spiste et kakestykke sammen med meg? Ville dere da funnet ut at jeg kanskje ikke var så ille allikevel? Eller ville dere fortsatt å hate meg, plage meg så mye som mulig og håpe at jeg gikk til grunne?

Jeg skjelver når jeg skriver dette. 

Dere sier at dere vet hvor jeg bor. 

Er det en trussel? 

Skal jeg leve med trusler også nå fremover? Eller skal jeg som mange mener slutte med det jeg elsker? 

Det er stille her nå. Mørkt enda. Dagen har ikke startet. 

Men dystre tanker har fylt hodet mitt hver morgen den siste tiden. 

Jeg har begynt å høre på det dere sier. Kanskje er jeg dum da? Kanskje klarer jeg ikke det jeg har satt meg som mål? Kanskje får dere rett? 

Men oppi all redselen glemte jeg det viktigste. 

Jeg glemte å ha troen på meg selv og å være "døv". For man vinner aldri noe om man lytter til alle bedrevitere der ute. Alle som skal fortelle deg alt du ikke klarer. Du må være døv og slutte og lytte og ha troen. Det er mange som heier, flere enn de som står og buer faktisk. 

Jeg glemte å være "døv" og å lytte til mennesker som har troen og suksess. 

I stedet begynte jeg å lytte til alle som skjulte seg bak en knapp som kalles "anonym". Anonym virket så smart. Det var mange av dem. Jeg trodde det de sa var riktig. Jo oftere de fortalte meg hvor lite verdt jeg var jo større tro fikk jeg på det. 

Til slutt var det ikke veldig mange grunner til å starte dagen.

Dystre tanker. 

Skal jeg slutte å blogge?

Takk for at du leste, og takk for at akkurat du kommer innom bloggen min. I dag har jeg det ikke så lett. Og jeg må innrømme at det har vært en veldig tøff uke. Jeg vet rett og slett ikke om jeg er så tøff at jeg klarer å stå i dette. Nå logger jeg av. For hvor lenge vet jeg ikke. 

137 kommentarer

Bente

08.11.2016 kl.07:04

😚❤ Håper dagen blir god for deg og dine.

Ingunn

08.11.2016 kl.07:04

😘😘😘

Lene

08.11.2016 kl.07:04

<3<3<3 stooor klem til deg!!

Hanne Eilertsen Punnerud

08.11.2016 kl.07:06

Kjære deg... Det er så lett å lytte til de som sier stygge ting om deg i stedet for å lytte til alle de som backer deg. Jeg forstår det så inderlig vel. Allikevel ber jeg deg om å lytte aller mest til deg selv, og den indre stemmen din som forteller deg at du er best på å være DEG, best på å være mamma for dine barn, best på å gjøre det som er bra for deg og din familie. De som vil deg vel er mange fler enn de "andre"..... og de trollene kan dra dit de hører hjemme.... Varme klemmer fra Hanne.

08.11.2016 kl.07:07

Stå på vakre du! Leser din blogg fast, dine ord er så kloke og oppmuntrende. Ikke glem hvem du er, og hva du står for. Du er sterk, selv om det føles tungt akkurat nå. Støtt deg til familien og venner, de er dine viktigste støttespillere. Ta den tiden du trenger❤️

Christina

08.11.2016 kl.07:07

Du må ikke slutte å blogge!! Feige feige mennesker som gjemmer seg bak en anonym knapp og Ikke tør å stå frem.

Stå på fineste Anne Brith hev deg over dem og det jævlig diktet de kaller janteloven.

Marianne Hovind

08.11.2016 kl.07:08

Hei AnneBrith😄Veldig trist å lese at du har det så tøft .Du inspirerer meg hver dag, og det er super motiverende å lese bloggen din. Som du sier selv, du må bare lukke ørene og kaste de "feige" anonyme over skulderen. Det er de som er de svake her, som til og med er anonyme og ikke står for det man sier. Du må aldri glemme at du er helt unik , ingen er som deg!! DU ER GOD NOK!!!😄😄Håper vi får lese mange blogginnlegg fremover! Lykke til, jeg heier på deg👏👏👏

May Rita

08.11.2016 kl.07:08

Ikke hør på disse bedrevitere!! Stå på og fortsett med blogging, baking og snapping! Sikkert veldig tøft med alle som vet bedre enn deg selv. Men ikke la deg knekke du tøffe dame. Heier på deg og sender deg masse styrke og mange klemmer. Håper du ikke gir deg.

Klæm fra meg❤️❤️❤️

Greta-G

08.11.2016 kl.07:12

Stor klem til deg. Har selv vært der, og det kan ikke beskrives! Stå på, tøffa.

/Greta-G

Lene

08.11.2016 kl.07:13

💜

Caroline

08.11.2016 kl.07:13

Jeg elsker bloggen din, du skriver så vanvittig ærlig og bra! Du er sterk, ikke hør på de som ønsker å knekke deg. De ser ofte det i andre som de sliter med selv.. ikke ta d personlig. Heier på deg

8 barns mor

08.11.2016 kl.07:14

Jeg er en av dem som kom over bloggen denne siste uken, og må si du er ekstremt tøff. Håper på flere post av deg, både om baking og barna. 🙌🏼 "Never give up" Ikke la de sterke vinne.

Britt

08.11.2016 kl.07:15

Ja misunnelse er ødeleggende. Du må prøve å tenke at det er det truslene dreier seg om. Du er sterk og viser det. Du har nådd veldig mange mål du har satt deg. Du har flotte barn det går bra med. Misunnelse og ondskap slår tilbake på de som står bak. Du må ikke la det knekke deg..Veldig flott å følge deg Anne Brith! Du er ei dame med bein i nesa! Og beina på jorda, som kaller en spade for spade!

Anne

08.11.2016 kl.07:20

Anonymt er feigt, ikke gi deg! Det blåser på toppene, men det er også der det er best utsikt ❤️

Lena

08.11.2016 kl.07:20

Sender deg mange tanker og gode klemmer i dag!Skjønner at dette er vanskelig,du deler jo hele livet ditt med oss!Jeg må få si at jeg setter utrolig stor pris på å lese bloggen din,gleder meg til hvert innlegg!Kan ikke skjønne at folk kan være så slemme!Stå på jeg heier på deg,jeg håper du ikke slutter å blogge!Stor klem fra Lena!

Hildegunn

08.11.2016 kl.07:22

Heier på deg❤️❤️❤️

Linn therese

08.11.2016 kl.07:23

Stå på... Gode tanker sendes deg og dine

08.11.2016 kl.07:27

Man må vel alle ta konsekvenser av det vi sier/ skriver. Og velger man å dele sånn so

m du gjør, så får man også tåke tilbakemelding på

godt og vondt.

elaine

08.11.2016 kl.07:27

Kjære anne britt.

hæv dæ over de som skriver negativt om deg. Det er jo mulig de er misunnelig fordi du klare alt du gjør.

Fortsett å vær dæ sjøl å gjør det du liker og ikke bry dæ om hva de skriver skriver om deg, men æ skjønne det kan være vanskelig

Stå på, du har nok mere sterkhet innabors som du kan bruke.

Du har inspirert meg mye, eg har vært gjennom noen tøffe år å fått mye inspirasjon via bloggen din.....ha en super dag og ikke vær redd, opp med hodet å vis at du står å ikke lar dæ knekke.

😉

Lydia

08.11.2016 kl.07:32

Jeg spurte deg om det gikk bra, og svaret var at det gikk fint... -Men jeg ser jo at det ikke går så fint, hvorfor sa du ikke det? Det er lov å få en knekk innimellom, det er menneskelig. Du er ikke lagd av stein... Jeg håper så klart ikke dette er siste blogginnlegg, men det er helt greit at du tar en pause for å finne mer styrke. Jeg heier på deg hver eneste dag! ❤️ Stor klem

emilie haugan

08.11.2016 kl.07:32

nei ikke slutt ❤️❤️😘

Charlotte

08.11.2016 kl.07:32

Kommenterer sjelden og beklager for det men nå må jeg 😊. STÅ på! Jeg unner deg alt godt, forstår ikke de som klarer å mobbe andre. Lag deg selv i dag en kjempefin dag 😉

Monica Skaar

08.11.2016 kl.07:34

Det er vel ikke noen normale som ikke forstår at du logger av. Håper du logger på snart. Du skjønner det, at de redde, de svake, de som ikke tror på seg selv, de har behov for å føle seg sterke ved å tråkke på andre. De som er fulle av selvforakt mister seg selv og tror de finner seg selv gjennom å "danse" på andre. De har ingen stemme for seg selv, de lar ondskapen snakke for seg. Så eneste måten å bringe dem til taushet på er å kle dem nakne, avsløre deres sårbarhet ved å overse dem. ved å peke nese til dem og se dem i øynene sier man at du er avslørt. I sin heselighet vil de angripe men det eneste som hjelper er å ikke la dem få viljen sin...jantelovens voktere må avsløres og de må som trollene dø i lyset. Du skal ikke la ondskapen seire, du har rett til å ha en stemme. Du er verdifull og viktig. Du er ikke alene! Vi er her sammen med deg og jeg håper du klarer å bade i lyset fra alle som vil deg vel. Jeg håper du kan se at det ondes skygge forsvinner når sola kommer fram. Du er her og skal være her, du er en blonst som trengs!

Karianne

08.11.2016 kl.07:35

Har ikke skrevet til seg tidligere, men nå vil jeg bare gi deg en stor klem 💕. Det det er de der ute/anonyme som er feige. jeg heier på deg, ditt mot, tålmodighet og styrke! Klem!

ANN

08.11.2016 kl.07:35

❤ Livet er sååå mye mer enn akkurat NÅ. Selv om vi skal være "her og nå" "nyt dagen og

minuttet"... Anne Brith, du er så fantastisk dyktig på mange områder- baking er din spesialitet, og alt det andre har liksom kommet etter.... ❤ Ikke vær lei deg, livet byr på så mye bra.. Jippi i dag snør det, ropte de her i dag...og det snør MYE...Jeg elsker den barnslige gleden og entusiasmenå! Kos deg i dag, se på snøen som faller..DEN kommer ikke tilbake-

Varm klem ei som heier på deg i det stille❤❤❤

ANN BEATHE

Bjørnar Amvik

08.11.2016 kl.07:40

Ja du skal bare slutte.

wenche

08.11.2016 kl.07:42

Turid

08.11.2016 kl.07:42

😍 håper du klarer å fortsette, vet det er vanskelig å ikke ta inn dette negative som noen sender. Klæm

May

08.11.2016 kl.07:43

Du er tøff ,stå på.vi er mange som heier på deg�Stor varm klæm fra nord�

Ann-Kristin

08.11.2016 kl.07:44

Uff, skjønner at du ikke har det noe godt nå! Jeg leser bloggen din jevnlig, og er sjokkert over hva folk får seg til å kommentere! Vet det er vanskelig, men prøv å heve deg over det! Du er en supermamma og superkvinne med bein i nesa, som inspirerer hundrevis av dine følgere hver dag! Du har garantert flere som støtter deg, enn de som ikke gjør det - det er bare det at vi ikke er så flinke til å vise at vi støtter deg! Lykke til, og stor klem! <3

Sylvi

08.11.2016 kl.07:47

Følger deg både på blogg å snap🌺Du er gørr tøff... Ikke alltid jeg er 100% enig, men det skal man jo ikke være(hadde blitt kjedelig )...men håper du kommer sterkere tilbake IKKE la nettrolla " vinne".... Du er bra nok som du er å kommer til å nå de mål du setter deg🌺Masse lykke til

Anne-Britt

08.11.2016 kl.07:47

Kjære, navnesøster!

Du må ikke la deg knekke av disse nettrollene som ikke tør å vise seg. Du er sterk så dette klarer du. Flertallet heier på deg❤️

Klem

Sissel Alvestad

08.11.2016 kl.07:50

Ikke la "trollene" knekke deg.💪

Du er verdt så uendelig mye mer enn de!💖

Fortsett med ditt, vi er flere som støtter deg enn det motsatte. Liker helt enkelt bloggen din og hva du får til med livet ditt og ikke minst ungene dine..😊 Vi står bak deg,veldig,veldig mange av oss.👫👭👬👫👬👭👫👭

Varm støtteklem fra Sissel.🌞

Anita Møller

08.11.2016 kl.07:51

Ikke gi opp😊 Det er mange som leser din blogg med glede. Ikke la de negative få overtaket. Kast det de sier bak deg og ikke dvel ved deres styggedommer.

STÅ PÅ 😊🤗

08.11.2016 kl.07:52

❤️❤️

Inger

08.11.2016 kl.07:52

Stå på videre. Du gir oss så mye.💖😊

Ingunn

08.11.2016 kl.07:53

Kjære gode flinke Anne Brith

Du er så inspirerende og jeg koser meg hver dag med bloggen din. Tenker du er så dyktig å sette ord på følelser, og at du rører meg langt inni hjerterota.

Vi er her for deg, vi som ikke er anonym. Vi heier på deg og de valg du tar. Ikke glem at det er du som er viktig, dine verdier er de viktigste for deg og den flotte gjengen din.

Tenker på deg💜

God klem fra meg

Siv-Hege

08.11.2016 kl.07:57

Heier på deg😊😊 Ikke gi deg med å blogge hvis du forsatt ønsker det! Ha tro på egne meninger! Alle er forskjellige.. heldighvis😊 Ikke la netttrollene knekke deg😊 Heia heia deg!😊😊😊😊 Klem Siv

June

08.11.2016 kl.07:59

Hei!

Å være deg helt og sant er det eneste rette.

Du er BRA NOK

Glem de som trenger få ut sin egen dritt mot andre heller enn å gå i seg selv.

Det er nok for tøft for de. Der er de svake.

Lettere å ta andre, missforstå og å sammen med andre tro de blir sterkere.

DU ER BRA NOK

Nyt gode kaker, bloggen din, barna dine, vennene, leserne dine.

Jeg så dette tilfeldigvis og tenkte hva er dette.

Leste meg litt opp og tenkte mitt.

Haters gonna be Haters.

Smil i hjerte og finn skrivegleden.

Ta vare på deg er viktig

La nettrollene leve med sin egen stemme.

Legger man seg ut må man tåle tilbakemeldinger på godt og vondt.

Men MOBBERE og sjikane trenger vi ikke ta i mot.

Nyt bloggen din og LEV DITT LIV

🎂⚘👍❤

Klem June

Margrethe

08.11.2016 kl.08:04

Nei Anne Britt synes ikke du skal slutte å blogge.. Om alle hadde vært like ærlig og åpen som du.. 💪 jeg er ikke enig i alt du skriver innimellom, men du setter i gang tanker og du får folk til å se ting fra et annet perspektiv,hva er vel bedre enn det? Synes det er super flott at du velger å være deg og ikke som en annen som det er lett å gjøre. Drit i folk som hetser deg..sjalusi og nedvergelser..er de menneskene som det er synd på, de må ha det utrolig vondt med seg selv når de velger å gå deg til skade.. Er kun for heve seg selv og det gir de en følelse av å være bedre enn en som tvers igjennom er et godt og flott menneske som deg. Synes du gjør en flott rolle som deg selv og som mor, heier på deg💪👏💕

Anne-Katrine Jenseg-Brown

08.11.2016 kl.08:04

Hei, leser bloggen din iblant. Har kost meg med oppskrifter fra deg. Vet hvor lett det er å la seg slå ned av negativitet, men vis at du er bedre enn dem, at de ikke lenger har makt. Du er en vanlig kvinne med tanker og følelser som vi alle har. Du har en stor tilhengerskare som liker bloggen din, og er flink til å gi støtte og kanskje mot til andre. Troll av janteloven må ikke få lov å knekke deg! Jeg har lært en meget negativ mann å se etter blomster i ugresset. Se på alle blomstene i blogghagen din og ignorer ugresset. When the going gets tough...the tough gets going.....løft hodet, vær stolt av hva du har oppnådd, stå på, og ikke la anonyme og misunnelige feiginger tråkke deg ned! Lykke til!

Gretha

08.11.2016 kl.08:05

Bjørnar Amvik: med hvilken rett ber du hun slutte å blogge?

Anne-Britt - om du velger å slutte eller fortsette så er det helt opp til deg. Du må trives med det du driver med, og skal ikke slutte fordi noen nett-troll mener de har rett til å være frekke og direkte stygge mot deg. Disse er feige - de ville aldri turt å si halvparten av det de skriver ansikt til ansikt, derfor er det lett å være anonym.

Ikke la deg knekke av disse kjøtthuene som ikke er verdt at du ofrer de en tanke. Har de ikke noe positivt/ konstruktivt å si, kan de bare la det være.

❤❤❤❤

Gretha

Janita Vevelstad

08.11.2016 kl.08:05

Jeg er på ferie og har ikke helt fått med meg hva dette dreier seg om. Du vet jo selv hva du har klart å få til, og blitt en av de mest leste bloggerne i Norge. Skal du da la deg knekke av noen idioter som ikke engang tør å stå fram med navn? De er null, zero, nada for meg. Du lar deg ikke knekke, du er jo fra Helgeland førr f.... Stor klem ❤️

Eirin

08.11.2016 kl.08:07

Skjit i de anonyme kommentaren, hev deg over d! De er bare misunnelige.

Du e ei knakanes bra dame som e dyktig :)

Elisabeth Boym

08.11.2016 kl.08:08

Hei Anne Brith💞

Jeg klarer ikke å fatte de menneskene som på død og liv må lire ut av seg så mye drit!! Jeg forstår ikke hvor de har lært at det er greit.. møkka folk 😠

Håper virkelig ikke du lar deg knekke, da "vinner" de mindre smarte, uvitende mobberne, som aldri skulle fått lov til ytre sin mening noen gang. Blir så provosert!!

Du gjør en fantastisk jobb, som karrierekvinne, blogger og mor! Beundrer det du får til💞

Håper du klarer å ta til deg alle de positive ordene også 😊 Og at dagen din kanskje blir et hakk bedre etter alle de fine meldingene du har fått her 😘

Klem fra meg 😊

Anita

08.11.2016 kl.08:09

God morgen. Vil bare si tusen takk for all glede du gir meg og mange andre i hverdagen. Og dine smil og hyggelige kommentarer når vi treffer deg😀 Vi setter stor pris på deg🌹

Ann-Karin Pedersen

08.11.2016 kl.08:09

Jeg har fulgt deg noen år, begynnte fordi jeg likte bakingen din. Senere fordi jeg liker deg.Sånn som du er her inne. Trur du er ei likandes dame ellers også. Og ikke minst et medmenneske. Det gjør neg vondt at noen ikke er reale og greie m deg. Gjør d som du føler er vest for deg. Varm klemm m hilsen fra Ann-Karin

Annette svalebjørg

08.11.2016 kl.08:10

Håper du fortsetter med og blogge. Ha en fin dag 😊 Mvh Annette

Karin

08.11.2016 kl.08:10

Kjære snille du-HANG IN THERE!❤️

Misunnelse er rota til alt vondt-men alle disse feige anonyme som skriver-ikke les dem og ikke post dem!

Bruk tiden du trenger kjære du-men kom tilbake,vi er MANGE som heier på deg!❤️👍🏼

Diger kosemoseklem fra Karin❤️

Å til deg Bjørnar Amvik,hva mener du?Hva gjør deg til et monster som gjemmer deg bak en skjerm-en misunnelig mann uten baller?Ta deg en bolle og finn på vettuge ting enn å skriv sånn piss!😡

Jeanette

08.11.2016 kl.08:11

Dette hørtes ikke noe bra ut!! 😣

HEV DEG OVER DE!!🙈🙉🙊

En stor god klem til deg fra meg!!

🤗🤗🤗

Lykke til med eller uten blogg, det som føles/er best for deg!! 💘❤

Marita

08.11.2016 kl.08:14

Kjære deg <3 måtte du aldri slutte å blogge, om det eeom baking eller om deg og ditt liv så er du et forbilde for mange her ute! Det er utrolig mange i

Verden som opplever nettmobbing hver eneste dag, som opplever å få så mye dritt at de ikke lenger klarer å se lyst på dagene. Det er så utrolig galt! Jeg er glad du skriver dette, for jeg tror og håper at du kan fortsette å være et forbilde for veldig mange. Ka skje du kan vise dem at dem ikke er alene om disse tankene, men at du til tross iike gir opp, for vi er utrolig mange som liker det du skriver om, og deg! Håper du klarer å la disse negative tankene flyte videre og fokuserer på alle styrkemeldingene som kommer, for DU ER FLOTT !

Lisa M Bjørnstad

08.11.2016 kl.08:16

Du er utrolig god til å skrive, du er super god til å bake, du er en utrolig flink MAMMA, ikke bry deg om de som alltid skal være bedre vitere. Du er en veldig vakker dame. Jeg gleder meg hver dag jeg får følge deg og dine utrolige herlige barn på snapp hver dag.💗 Du inspirerer meg veldig på bakingen, og kommer med gode tips til både bakingen og med barna.😃 DU ER EI SUPER DAME. IKKE GI DEG NÅ. Vinn heller over fordømte nett trollene (som jeg kaller d som skal være så negative🙁) Vi er mange som støtter deg. Stå på klemZ 😃😉😊👍🏻❤️❤️

annicka

08.11.2016 kl.08:17

Stå på heier på deg . Du har en superblogg og inspirerende. Elsker pepperkakene dine. Skal lage deig idag 😊😀

Wenche

08.11.2016 kl.08:18

Kjære deg. Du må ikkje høre på "alle" dei andre. Lytt til deg sjølv og det DU står for og det DU veit du er god på. Ikkje lytt til desse bedreviterane som trur dei er så mykje bedre enn alle andre. Klem ❤

Beate

08.11.2016 kl.08:18

Stå på kjære deg, lett å sei at en ikkje må la det gå inn på seg, men me veit alle at, det som blir sagt mange nok ganger, vil gjøre noko med oss!! Håpe du finne styrken i deg til å fortsette å skrive 💞 Håper på å lese fleire goe blogginnlegg frå deg 🌻🌻🌻

Hege Johannessen

08.11.2016 kl.08:24

Hei.

Fortsett og blogg, ikke bry deg om andre. Klem

Elsi

08.11.2016 kl.08:26

Ikke gi opp❤️❤️Ikke la disse nett trollene knekke deg. Syns du gjør en fantastisk jobb jeg❤️

Anne-Brit Strandset

08.11.2016 kl.08:27

Det er så lettvint å slenge ut kommentarer på nett, spesielt når man er anonym. Jeg synes ikke du skal slutte å blogge pga slike grusomme personer, men skjønner godt hvis du ikke orker truslene og kommentarene deres og gjør det. En skal kunne være uenig i saker og meninger uten å ta helt av, men det er dessverre ikke alle som mestrer dette.

Nina Borlaug Loftheim

08.11.2016 kl.08:29

Syns dette var trist lesing. Folk kan vera så stygge, stå på ikkje gi deg. Syns du skriver fantastisk eg. Kjenner deg ikkje, men syns du virkar som ei flott dame😊👍🏻

ANN

08.11.2016 kl.08:30

I dag er noen lei seg

I dag er noen lykkelig

I dag er noen sårbare

I dag er noen tøffe

I dag er noen forelsket

I dag er noen ulykkelig

I dag rekker vi ut en hånd

I dag er alle et medmenneske..❤

Lena kristin fagervik jenssen

08.11.2016 kl.08:33

Never give up💖 men følg hjerte å magefølelsen. Ta en oause om du behøver. Du har mange som støtter deg. Stoooooor klæm fra Korgen.

Annette

08.11.2016 kl.08:33

❤️

4-barnsmor

08.11.2016 kl.08:37

Så trist at det skal bli sånn. Får oppriktig vondt i hjertet på dine vegne. Håper så inderlig at du fortsetter å blogge, snappe, inspirere og dele. Leser bloggen din, og elsker den💞 Er også mamma til 4, og jeg får mange tips og inspirasjon fra deg når det gjelder både barneoppdragelse, baking, trimming, og andre ting😊 Håper du finner styrke til å heve deg over disse nettrollene- selv om jeg forstår det er tøft. Jeg heier masse på deg, og sender en god klem ❤️

Cathrine Sæbø

08.11.2016 kl.08:42

Kjære deg ❤️️ Familien har lagt ned forbud mot å lese kommentarfelt i blogger, nettaviser og på diverse forum. Det påvirker meg å lese kommentarer som er negativt rettet mot andre. Å få slike kommentarer om seg selv eller familien må være helt j.... Jeg skjønner deg så inderlig godt at nå er det nok. Det har vært helt herlig å få litt kakeglede, morskjærlighet og en liten dose "crazyness" i hverdagen min gjennom å lese bloggen din. lykke til videre, uansett hva du bestemmer deg for❤️️

Lena

08.11.2016 kl.08:43

♥️♥️♥️♥️

Ikke gi opp ♥️. Du har veldig mange som er glade i deg. Jeg kjenner deg ikke, men har fulgt deg siden Villa Perlesukker tide. Er innom blogg og snappen din hver dag og har gått på bakekurs hos deg.

Du er den sterkeste og modigste personen jeg vet om.

Har enormt respekt for deg. Ønsker jeg kunne gitt deg en stor klem akkurat nå.

Kari

08.11.2016 kl.08:43

Du er ikke en som gir opp!! Så ikke begynn med det nå. Du er snart i mål med drømmen din og alle de missunnelige trolla har begynt å rasle med lenkene, eller pennene sine. Ikke la dem få noe å glede seg over. Du og dine barn kan få il det dere vil - fortsett!! For deres egen skyld. Stor tirsdags klem til dere

Kjersti

08.11.2016 kl.08:46

Kjære kjære du <3

I motgang går det oppover.. motgang gjør oss sterkere.. Ja, mulig d.. Men når me har d vondt, når vonde ord gir vonde tankar.. då e dei ordtakå lite verdt..

Du e mer enn god nok. Du står tidlig opp, for å få gjort mye jobb før ongane våkne. Du sette deg sjøl t sides for ongane dine. Du å ongane e ett godt team. Du lar dei komma m meiningane sine. Dei e me på å ta avgjørrelsar. Du har trygge, gode å herlige ongar. D e fordi du e mer enn god nok. Du når mål, du gir mye av deg sjøl for å nå dessa. D må ha kosta deg mye energi, søvløse netter... men DU når dei. Du e mer enn god nok!

Eg sko ønska eg visste kor du bodde, ikkje som trussel. Bare for å konna spisa kaka me deg. Gå ein tur. Gi deg ei skulder. Værr litt "blå resept" for deg..

Ta vare på deg sjøl Anne Brith <3 værr god me deg sjøl. Kos deg me ongane dine. Syng, dans å le. D une me deg så inderlig vel <3 <3 <3

Anne Brith

08.11.2016 kl.08:48

Kjersti: Takk, ordene dine varmer.... <3

monika

08.11.2016 kl.08:49

NEI --- det skal du IKKJE ...

HEV deg over dei negative og trasige kommentarene ---

smil fra monika

Hanne Hovdedalen

08.11.2016 kl.08:50

Jeg kjenner jeg blir sint!

Jeg kjenner at jeg blir lei meg!

Det berører meg veldig sterkt at folk bak "anonym" spytter ut edder og galle. Det er ikke tøft, det er feigt! Og de som alltid MÅ fortelle deg hva de mener er feil med deg.. vet du, det sier mye om dem som personer, det er ikke særlig omtenksomt, raust eller høflig av noe slag. Det går an å være uenig med deg, ja, det er jeg også innimellom, men det er måten å si det på, det er mange måter å være uenig på som er innafor! Det er ikke alle som har lært seg det.

Anne-Britt; jeg beundrer deg! Virkelig! Din styrke, som også vises når du viser din sårbarhet. Din ståpåvilje. Din evne til å ha fullt fokus på ungene dine, fy søren de er heldige. Din tro på deg selv, at du skal få til det du bestemmer deg for, at du tør å følge drømmen! Og ikke minst; at du våger å gjøre deg synlig, for oss, stå i det. Det krever sin modige kvinne. Og det er du!

Ikke gi opp!

Det er mine ord til deg, og en klem får du med samtidig <3

Vera-Lill

08.11.2016 kl.08:52

Du klarer dette!

Stå på for din egen rett til å VÆRE DEG!

Alle er vi forskjellige, og ingen er enige i alt.

Ikke la deg knekke av de svake, som må trampe

på andre for å hevde seg!

DU ER BRA NOK, og vi er mange som støtter deg!

STÅ PÅ, for det ❤️ Ditt tror på 😘❤️

Anne K

08.11.2016 kl.08:52

Stå på!💪 Heier på deg!❤️

Wenche

08.11.2016 kl.08:53

Jeg blir helt satt ut....

Ikke la disse nett trollene styre deg.

Du er fantastisk og det er så herlig og følge deg både på blogg og snap👏

Du skriver så utrolig bra👍👍👍

I dette landet er jo misunnelsen sterker enn kjønnsdriften😬😬😬

Ikke la de knuse deg, jeg tror du har flere som heier på deg enn motsatt.

Jeg er 110% sikker på at du vil nå dine mål.

Ønsker deg og dine sjarmtroll alt godt❤️

Og en super dag😘👍

Varme klemmer❤️

Barbro

08.11.2016 kl.08:54

Har ikke lest bloggen din før, men kom over dette innlegget. Håper du logger på snart igjen og viser at du er sterkere og tøffere enn disse små, ekle og kvalme nett trollene. At du er tusenvis av ganger bedre enn de. Det at de gjemmer seg bak det å være anonym viser bare at de er feige. De klarer ikke å stå for det de skriver.

Så hev deg over de stakkarslige krypene og fortsett med det du liker og elsker å gjøre. Utfra andre kommentarer så er det mange som følger deg og liker det du legger ut. Ta til deg alt det positive og det andre pakker du til en ball og kaster det ut der det hører hjemme.

Stå på ☺

Anne Brandal

08.11.2016 kl.09:03

Kjære deg. Jeg bruker sjelden å kommentere på en blogg el.l., men når jeg leste dette så bare må jeg. Har fulgt deg siden du var med i Kakekrigen og syns du er en reflektert og fornuftig kvinne og en god mor. Når det nå virker som disse anonyme nettrollen holder på å få kvelertak på deg så må jeg få si at du er mer enn god nok. Lytt til de som ønsker deg vel, ikke de andre. Det er nok en god del misunnelse bak slike stygge innlegg.

Stol på at vi er mange flere som syns du er ei fantastisk dame som har klart å få til noe bra. Stå på videre Anne Brith. Stor klem 💖💖

...

08.11.2016 kl.09:07

De sier det kun for å få denne reaksjonen, anmeld det! Vis det skremmer deg for mye. De kan lett finne ip adresse 😊 Stå på, du har vært gjennom værre ting en dette, ha det i hode! Jeg har troen på deg 😁

Lise S.

08.11.2016 kl.09:07

Stå på Anne Brith!

Du VET at du ikke er "dårlig mor" og "syk jævel". De sinnsyke nettrollene klarer å lire av seg det meste av usakligheter..

Børst det av deg, ikke la deg knekke! Vi liker deg som du er og vil at du skal fortsette å skrive!

Hilsen Lise

Cathrine

08.11.2016 kl.09:09

Bjørn Amvik, HVA er vitsen med å slenge ut en slik kommentar?😡 Hvis du ikke kan si noe hyggelig og faktisk STØTTER så kan du bare holde det for deg selv!

Anne Brith, jeg får helt vondt av deg og sender deg masse varme tanker- du er tøff og det er det disse anonyme feigingene ikke tåler. Stå på og ikke la deg knekke❤️Jeg heier på deg🙌🙌klem😊

Maika

08.11.2016 kl.09:13

D her klare du tøtta :) d e mange som står bak dæ å som støtte dæ! At folk i d heletatt orke å legge energi i å være stygg med andre, e å forblir uforståelig.. men dem har vel kanskje ikkje nokka bedre å ta sæ tell! De her menneskan betyr ingenting i d store bilde. Det som betyr nokka, e alt du gjør førr ungan dine! Æ e imponert over alt ka du får tell me 4 stk! Å d vises på ungan dine at dem har god oppdragelse å at du har gjort en fabelaktig jobb med dem! At d sku bli så mye styr førr at sønn din måtte hive litt godter e sykt. Han va jo ikkje nedbrutt å kjempelei sæ førr d han? Mine måtte åsså kaste en del, som med mange andre unga i landet! Nei du e flink du :) ingen tvil om d! Mange klemma tell dæ!

Beate

08.11.2016 kl.09:17

Håper du fortsetter å blogge :) Disse anonyme nettrollene er for feige til å stå fram. Anmeld dem! Du er til stor inspirasjon i hverdagen for mange av oss, og jeg bare digger ærligheten din i innleggene dine. Stå på, vi er mange som heier på deg!

Stor klem til deg og barna.

Lene

08.11.2016 kl.09:18

God morgen :)

Du må aldri, ALDRI la andres mening om deg bli en realitet!!

Vær deg selv, vil alltid være noen som er uenig i hvordan man lever sitt liv <3 Du kan velge å gi opp, eller gi alt, foreslår at du gir ALT, og faen i netttrolla :*

Gro Soltvedt

08.11.2016 kl.09:25

Nei og nei.....ikke la de feige trollene som ikke engang tør å skrive navnet sitt få ta knekken på deg! Vi er mange som er glad i bloggen din og deg. Stå på!

Trine Torp Didriksen

08.11.2016 kl.09:31

Hei kjære du!

Skal vi la nettroll vinne?

Skal vi la nettroll gjøre oss stumme?

Ja, det er drit tøft og vondt når nettroll

samles rundt diverse tastatur og er en tøff flokk uten navn og adresser å nå dem på....

MEN hva sier det om dem??

Pokker heller!

Har fulgt deg lenge nå, og mye vi nødvendigvis ikke er enige om. men så er det jaggu mye jeg er enig med deg i også.

Og dette styret startet rundt halloween godtdriet som

Som ble kastet. Men kjære deg, ut fra så mange som hver åR hevder de ikke feirer halloween eller godtar at ungene deres er med osv, så synes jeg det er godt gjort at så mange anonyme nettroll kan belære deg noe som helst om den dagen der. Og ja da, du kunne helt sikkert ha forbereder guttungen bedre osv osv....

Men i tidsklemma som alenemor til fire som konstant er på et eller annet og har lekser osv så hvordan skulle du huske på alt der da??!

Mye bedre at du forberede ungene dine på et liv hvor d ikke blir nettroll og hvor de aldri lar mobbere vinne!

Så ta en pause om det er rett for deg nå,

Men ALDRI la nettroll få lov å vinne over din rett til å være deg selv!

Så da gleder jeg meg til neste blogginnlegg fra deg , om det er oppskrift eller noe med fotall eller cheering. kan godt være om hjemmelaget godteri også som julegavetips.

Hovedsaken er at ikke nettroll nettroll tar bloggen fra deg!

Klem

Laila

08.11.2016 kl.09:42

Bjørnar Amvik - kan du ikke bare slutte å lese blokken hennes hvis det irriterer deg sånn? Skam deg!

Monica Daniella

08.11.2016 kl.10:10

Ikke la de knekke deg. De er små og tror de får mer glede i livene sine med å spre onde utsagn.

Det er i dag mulig å anmelde de og det er nok det du bør.

Ta deg god tid. Finn tilbake styrken og lev !!!

Hanne

08.11.2016 kl.10:11

Du er bare et menneske, men du er en fantastisk flott mamma som prioriterer barna dine! Du er et menneske med sterke meninger og en god porsjon rettferdighetssans, du tør å si det mange (jeg også) tenker! Håper du vil komme tilbake, jeg liker å lese bloggen din! 💜

River

08.11.2016 kl.10:12

Uff, jeg får så vondt av å lese dette. Mobbing er aldri greit, uansett om det er på nett eller i virkeligheten. Håper du vet at du har mange som følger deg, støtter deg, og ser fram til det du skriver.

Håper du får en fin dag. ❤

Marit Gautvik

08.11.2016 kl.10:17

Hei AB

Vi snakket tidligere om hund, og du er hjertelig velkommen til å komme å treffe vår Luna. Vi bor på Nesodden. Hunder er gode kompiser å ha, både i storm og godt vær.

Klem fra Marit

08.11.2016 kl.10:19

Hvorfor høre på den som velger å være anonym? Hvorfor velge å høre på den som Ikke selv er tøff nok til å stå frem og vise hvem det er som har en annen mening enn deg? Velg å være deg selv som skriver fra hjerte og som skriver til oss som tørr vise hvem vi er og som kommer inn hit nettopp for å lese det du skriver. Vær sterk og gjør det du brenner for og vis oss hvem du ønsker å være, skriv det du ønsker å dele og driiiit i de som ikke vet å oppføre seg. Vi trenger ikke like det du skriver og vi trenger ikke være enig med deg,men vi trenger på ingen måte å være slem og oppføre oss som idioter og bøller.

Jeg håper du tar til deg disse ordene og holder fast ved de.

Hilsen en som har hatt det slik selv men løftet meg selv opp og ikke tar imot noen drit lengre.

Stå på 🌹🌹🌹❤

Linn

08.11.2016 kl.10:22

Ta den tiden du trenger. Vi gleder oss alle til å se deg når du er tilbake og gjør det du elsker ❤️ Stor klem fra meg

Anne Brith

08.11.2016 kl.10:27

Linn:

Anne Karin

08.11.2016 kl.10:32

Kjære gode deg:)Dette klarer du ilag med alle oss som støtter deg <3 Du er unik veit du det?stå på,gledar meg til neste innlegg :)

Nenna

08.11.2016 kl.10:35

Hei gærne, gode, snille Anne Brith!

Jeg vet akkurat hvordan du har det. Jeg har også som voksen blitt mobbet sønder og sammen. Mistet helt troen på meg selv. Noe som gjorde at sønnen min nesten måtte leve uten en mamma. Men jeg har reist meg og er snart på toppen igjen. Det er så lett for folk å si at man ikke må la seg knekke når eneste du hører i hodet ditt når du skal sove er stemmene til trollene. Men vær så snill Anne Brith. Vær så snill å ikke la deg knekke! Vi trenger deg! Ikke gi deg!Du lyser opp dagen vår! Jeg ler med deg, jeg gråter med deg, jeg heier på barna med deg! Og vet du? Snart når du målet ditt som du og barna lengter sånn etter!

Jeg heier på DEG, Anne Brith!

Masse varme klemmer til deg!♡♡♡

Birgit

08.11.2016 kl.10:51

Det er mange flere som liker det du skriver enn de som ikke liker det. Man trenger ikke alltid å være enig i alt som står og da kan man si det, men man skal kunne si det på en ordentlig måte. Det er det tydeligvis noen som ikke kan. Og de skal man ikke lytte til.

Prøv å hev deg over de som ikke klarer å komme med noe bedre enn sjikane og nedlatenhet. De er ikke verdt det. De aller fleste her er glade i deg og vil deg vel.

Håper du får bedre dager.

Jeg gleder meg over innleggene dine iallefall.

Merethe

08.11.2016 kl.11:04

Vi må ikke la Nett trollene vinne !

Det er lov å være uenig , det er lov å bli engasjert, men trusler og sjikane er ikke lov, hverken i daglig livet eller på nettet.

Så la oss slå ring om de som blir truet av nett troll ! De får ikke vinne, da står demokratiet vårt i fare!

Stå på og politi anmeld dem for trusler,!

Maya

08.11.2016 kl.11:12

Så trasig. Ser "mamma til michell" har stengt for kommentarer på bloggen. Kanskje det kan være en løsning. Folk kan jo kommentere på Facebook likevel, og da blir det mer offentlig. For da ser alle vennene hva de skriver.

Jeg har selv vært veldig offentlig. Nå syns jeg det er deilig å slippe. Slippe å svare på Facebook , slippe sure kommentarer og andre ondskapsfulle mennesker sm kun lever for å være ekkel.

Men vi er forskjellig. Håper du finner ut av det, og lykke til ❤️

Lee-Anne Remen Fjeldahl

08.11.2016 kl.11:21

Ikke gi opp! Som tidligere alenemor med forferdelige stygge naboer vil jeg bare si: ikke gi opp det du elsker. Hverken for deg selv eller for barna dine. Alt ordner seg til slutt. Prøv å være litt hund og spark jord over "dritten" og gå videre. 🖒 Ha en flott dag, uke og måned. 😚😚

Heidi

08.11.2016 kl.11:36

Søteste Anne Brith. Jeg håper at du ikke slutter med bloggen. Har fulgt deg i noen år. Du er bare god. Husk at du er god nok 💜 Håper du ikke lar disse nettrolla vinne, Stor klæm til deg 💞

Anita

08.11.2016 kl.11:50

Sender over en god klem... 💑

Heidi

08.11.2016 kl.11:56

Hei! Leser bloggen din sporadisk, og jeg syns du er morsom,tøff,underholdende og annerledes! Synes faktisk du skal publisere alle kommentarer du får jeg, så får alle se hvor mye "dritt" du får! Hvor mange "stygge" mennesker som fins....Kanskje er det enklere for deg å takle det når du deler disse med resten av leserne dine..? Helt utrolig at folk gidder å lese blogger de ikke liker,og MÅ kommentere og kritisere!! Hva med å la være å lese/følge blogger vi ikke liker,så slipper vi alle at det spres så mye dritt.... er vel opp til deg hva du skriver om!? Selvfølgelig er det greit med kritikk innimellom, og lov å ha forskjellige meninger, men her virker det virkelig som om folk er "ute etter å ta deg", og jeg fatter virkelig ikke at det fins så mye misunnelse og fanskap i folk! Stå på du og gjør det du liker, men skjønner at du tar innover deg alle stygge kommentarer..... Stor og varm klem til deg, som bare VIL!! <3<3<3

Gry

08.11.2016 kl.12:18

Håper du fortsetter å blogge og snappe. Du inspirerer :-) Koser meg med snappane dine :-) Morsom, alvorlig og ærlig. Å de skjønne barna dine <3

Go klem til deg fra meg <3

Astrid

08.11.2016 kl.12:22

Er dette pga. Halloween og gotteriet? Fordi barna dine ikke fikk gumle i seg alt det usunne? Jeg synes det var et godt valg å skjerme barna dine for alle de E-stoffene og sukkeret. Synes det viste at du er en ansvarlig mor som begrenser sukker. Det er en fedme epedemi også blant unger. Og du sparer dine for det. Det synes jeg er flott

Merete

08.11.2016 kl.12:27

Nei kjære deg, ikke slutt å blogg. Er den eneste bloggen jeg leser og følger. Liker spes alle de supre bake tipsene og kakene du lager😊

Kjenner faktisk at jeg rett og slett blir forbanna for at voksne folk kan oppføre seg sånn ovenfor andre, det går faktisk ikke ann! Hva fader lærer de barna sine av holdninger og moral😰 Voksne skal gå foran som ett godt eksempel for sine barn og ikke mobbe andre, der er det mange som synder dessverre😢 Nei jeg håper du hever deg over de dritt folka som har meninger om alt og ingenting. De er rett og slett misunnelige og har de mest sannsynlig ikke bra med seg selv eller sitt liv🙄 Jeg håper du forsetter med den flotte bloggen og steng kommentar feltet! Da er det brått ikke så enkelt for de netttrolla og mobbe lenger!

Stina

08.11.2016 kl.12:30

Hang in there! ❤

Siri

08.11.2016 kl.12:40

Stå på og vær den du er, og ha dine egne meninger og tanker. Det har du full rett til..👍.

Hev deg over bedre vissere...😀

Håper dagen blir bedre, og morgendagen fantastisk 😀

Monika

08.11.2016 kl.12:51

Hei søte deg❤️ Jeg forstår deg veldig godt. Kan bare prøve å sette meg inn i det som du har opplevd den siste tiden. Og hvordan i all verden kan voksne folk være slik, jeg blir bare veldig lei meg og trist. Ikke rart barn mobber, når voksne kan si slike ting til andre voksne (og så anonymt i tillegg) det er skammelig. Skam deg! Du som tramper på andre, for å føle deg bedre. Du er en sterk person Anne Brith og jeg beundrer deg på mange måter. Ikke la disse dårlige menneskene vinne. Du har mangen flere som støtter deg❤️❤️❤️

08.11.2016 kl.13:01

Stå på dette klarer du fint. Dæ veit e. ❤❤❤❤❤Heie på deg 😘👍💪💪💪💪

Line

08.11.2016 kl.13:13

❤❤

08.11.2016 kl.13:18

Heier på deg!

Anders, 33

08.11.2016 kl.13:53

Ikke bry deg om de som skriver stygt Anne Brith. Du har en styrke som mange mangler og det er nok mange av disse som skriver stygge ting i misunnelse blant andre ting, en ting er sikkert; det er disse selv som har problemer. De som kalte deg stygg skal du ihvertfall ikke høre på, du er ei nydelig dame. Veldig, veldig pen og sexy synes jeg du er og aldri skal noen fortelle deg noe annet! Du hadde lett klart å lure med deg meg hjem;-) Mannen din er veldig heldig som har deg, stå på Anne Brith!

Karhrine Solheim

08.11.2016 kl.14:11

Du må ikke slutte å blogge!!!! Blir så sint på de som plager deg!!! Idioter finnes det dessverre overalt og du er VIRKELIG ikke en av dem ❤️

Trine

08.11.2016 kl.14:25

Tror du må se litt på din egen rolle oppi dette. Ja, du har ytringsfrihet. Og alle andre har lov til å si at de er uenige om de er det. Ikke spill offer, det kler deg ikke.

Anne Brith

08.11.2016 kl.15:11

Trine: Det er ikke noe spill dette her. Dette er skrevet for å få mine faste lesere til å forstå og forklare hvordan jeg har det.

Jeg tar ikke noe offerrolle. Men jeg sier hvordan jeg har det. Ha en fin dag Trine.

Anders, 33

08.11.2016 kl.14:25

Bare hyggelig, jeg mente hvert ord:-) Hvis du ikke har noen mann så har du definitivt mye muligheter. Går gjerne på date med deg jeg;-)

Bettina

08.11.2016 kl.14:31

Stå på,heier på deg 😘

LadyCarina

08.11.2016 kl.15:42

Blir helt satt ut av enkeltes oppførsel. Hev deg over det, og vit at dette er feighet av verste sort. Det fine med blogg.no er at innsenderens ip vises. Da burde vel politiet ha en mulighet til å finne og straffeforfølge verstingene? Ønsker deg lykke til. Du skriver BRA :) Følger deg fra nå, og ville blitt glad om du fant min egen side interessant nok til å ville følge meg i retur. Ha en så fin dag som du kan få til <3

Thor

08.11.2016 kl.16:21

Nei, du bør ikke slutte. Trussler på internett, 99.99999999% av tiden helt harmløse, ingen kommer til å gjøre det de skriver uansett. De som faktisk har angrepet noen pga internett ting har i alle tilfeller ikke truet før det skjedde. Ignorer dem, om de er særdeles skumle send til politi og fortsett som normalt. Enhver trussel på internett er bare snakk.

Audhild

08.11.2016 kl.16:26

Uansett hvor mørkt ting ser ut, eller faktisk er.

Løft alltid blikket, få øye på mulighetene,

de finnes alltid der, hvis du ser godt etter ღ klem

Majken

08.11.2016 kl.16:35

Først og fremmest synes jeg, at det ikke skal være lov at være anonym, uanset om man har positive eller negative kommentarer.

Håber du fortsætter med å blogge - var engang ute i stormvær selv og en god ven sagde, at de som er utilfredse er kun 5% av en gruppe, men at vi altid lader deres mening/kommentarer fylde 95%, så måske tag en pause og kom stærkt tilbage :) og tænk på de 95% som er glade for bloggen :)

Lillian Bondevik

08.11.2016 kl.16:52

Kjære deg ❤️

I dag skriver jeg med fullt navn, anonymitet over og ut. Det fortjener du.

Det er ikke så lett å heve seg over stygge kommentarer og ord som sårer. Det er ikke lett å tenke positiv og se framover alltid, selv om en får mange gode ord og oppmuntring, slik som du får her. Det er vanskelig, det gjør vondt. Og ikke minst du har all rett til å kjenne på det som er vanskelig. Det er viktig å kjenne etter hva kroppen forteller deg. Trenger du en pause, så tar du det. Er det beste for deg å slutte å blogge, ja så gjør du det. Det er Ok. Det er deg og ditt velbefinnende som betyr noe. Deg og dine fine.

Når det er sagt, du har mange som støtter deg, og du er en flott og inspirerende person. Glem aldri det ❤️❤️❤️

Vil du ha støtte, eller bare lufte ut så ta kontakt😘

Ta vare på DEG selv Anne Brith ❤️

Gina

08.11.2016 kl.17:26

Det har vært et par av innleggene dine jeg ikke har vært enig i. Etter godisinnleggeg tenkte jeg at det var vel litt tankeløst av deg. Og vil tro at du også har tenkt gjennom hva du gjorde der og om det muligens var en smule drøyt? 😉😂 men så er det en gang sånn at vi må ikke være enige om alt her i verden. Men folk får jaggu oppføre seg, ikke true/si stygge ting osv. Du er er menneske, blogger, mamma og først og fremst en person med følelser som også gjør feil. Ta deg en pause og husk på alle de som digger deg. Anonym er antakelig h*n som sitter hjemme alene og har et jækla kjipt liv, og misunner deg.

Irene Marie

08.11.2016 kl.17:31

Jeg kjenner deg ikke men følger bloggen din og det er trist å lese hvor vondt du har det nå. Jeg håper du finner styrke til å fortsette med bloggen din, vi er mange som elsker og følge deg. Sender deg mange gode klemmer og tanker ❤❤

Linda

08.11.2016 kl.18:29

Veldig trist hvis du velger å slutte å blogge :( du skulle ikke vurdert å ha noen som kan hjelpe deg litt med å sile kommentarer da? Så kan du tilby litt kake i retur 😉 Skjønner at dette er tøft å stå i alene! Ønsker deg alt godt og lykke til med beslutningen. Så lenge du gjør det som er best for deg så blir det bra uansett ❤️❤️ Varm klem

Monica

08.11.2016 kl.18:43

Hei

Ser at det ikke bare er Mamman til Michelle som har stengt kommentar feltet. Villa paprika har også det. Og jeg skjønner dem godt, og forstår deg også. Greitt at folk er uenig, og tror nok du også synes det. Men dette handler om hvordan og hvilke ord man velger å bruke når man sier ifra. Nesten ingenting som sjokkerer meg lengre. Det finnes ingen filter hos disse nettrolla. Ytringsfrihet inneholder vel god folkeskikk? Jeg heier på deg og setter umåtelig pris på at du svarer på snap når jeg stiller ett spm. Og du kjenner meg ikke engang <3 du bidrar og gjør dagen min god. Er liksom ikke lov å tråkke en cm feil heller som blogger uten å bli kastet til ulvene. Stå på! Hev deg over. Det er litt som på barneskolen at får man høre hver dag at man er stygg selv om man er vakker så tror man på det til slutt. Så ikke utsett deg for dette. Steng kommentar feltet. 😚

karidansen

08.11.2016 kl.18:57

Jeg har ikke fulgt bloggen din, men jeg har lest noen innlegg. Blant annet det du skrev om Halloween og godteri. Her gjelder det å skille mellom sak og person. Man kan være uenige om en sak, og det er greit. Dessverre ender det imidlertid heller opp i grov hets og (anonyme), stygge innlegg i kommentarfeltene, fordi enkelte tilsynelatende har et stort behov for å tømme ut masse "gørr". Det er forferdelig trist. Du skriver godt! Jeg er ikke enig i alt du skriver.(F. eks Halloween - innlegget) Det gir meg imidlertid INGEN SOM HELST grunn til å opptre ufint og motbydelig overfor deg! Lykke til videre med blogginga når du er klar for det. Om du gir opp, lar du nett-trollene vinne. Det er forståelig at du får lyst til å ta en time-out nå, men jeg håper at du våger å komme på banen igjen snart! :D

Anne

08.11.2016 kl.19:20

Og jeg skjelver når jeg leser dette :(

Sender deg en god varm klem Anne Brith. (((((KLEM)))))

Gjør det som er riktig for deg, følg din magefølelse! Du skal vite at jeg har fulgt bloggen din nesten fra første stund, og alltid med begeistring og beundring. Har alltid heiet på deg, du er en helt i mine øyne! Du skriver fenomenalt godt, og du har en helt unik evne til å formidle bakelyst! Takket være deg har jeg fått glede av å bake, og har blitt nokså god også da du aldri sparer på gode baketips og har fantastisk gode oppskrifter.

Klem til deg!

PS: Ikke mist deg selv! Du er unik og mange mange verdsetter deg <3 <3 <3

Sandra

08.11.2016 kl.19:41

Du er fantastisk Anne Brith! Du er ei flink mor uansett hva andre kommenterer om forskjellige ting. Ønsker å bare si det, heier på deg! ❤️❤️❤️

Linda

08.11.2016 kl.20:20

Temaene du har tatt opp i det siste, spesielt dette som skapte Halloween-hysteriet, forteller ihvertfall meg at mange føler seg truffet på mange ømme punkter.

Jeg håper du vil fortsette å skrive like åpent og ærlig som før, vi mennesker trenger nemlig å rystes litt innimellom av personer som tenker og handler annerledes enn det den alminnelige "mannen i gata" gjør.

Anmeld dem som truer deg, eller dem du føler deg forfulgt av, og hev hodet ditt høyt opp igjen. Er spent på hva neste blogginnlegg blir her inne:)

Dynnøvr

08.11.2016 kl.21:41

Hei og hopp. Jeg syns du skal fortsette å blogge.

Men kanskje tenke litt på om du kan såre noen før du poster. Det er faktisk ikke riktig alle kritikk som bunner i misunnelse. Gledermeg til førjulskos med deg på nett

Siw

08.11.2016 kl.22:06

Ikke slutte nei 💖

Digger innlegg på blogg og Snap 💖

Cathrin

08.11.2016 kl.23:00

"Nettroll" og andre "troll" får ikke lov til å hindre andre mennesker fra å være respektfullt ærlige - og uttrykke seg om livet og hverdagen.

Ønsker deg og alle andre - ei fredfylt og god natt - og en strålende ny dag i morgen!😊

Silje

09.11.2016 kl.02:55

Gir du opp har de vunnet. Ikke gi dem den "tilfredstillelsen" :)

09.11.2016 kl.08:39

❤️

Synnøve

09.11.2016 kl.10:28

Du vet- haters gonna hate. De må du bare blokkere og ikke bruke tid på hvorfor de skriver som de gjør! Har fulgt deg siden du begynte å bake og er søkkimponert over hva du har gått til

MK

09.11.2016 kl.17:57

Jeg tror at hvis du føler noen har knekt deg så er det fordi du har gitt dem tillatelse til det. Du har gitt dem makt og invitert ordene deres inn i sjelen din. Som blogger må man være bevisst på at det vil komme vonde kommentarer. Deretter må man vite hvordan man skal ta det. Det som vekker opp gamle barndoms traumer får mye makt. Men de kan også være akkurat det man trenger for å bli sterkere og mer bevisst på sine egne svakheter og styrker. Ta det som en gave. For alle de som stryker deg med hårene og priser deg skyhøyt vil du ikke lære stort av.

Når noen stiller spørsmål om dine verdier, tanker og meninger, din adferd og morsrolle så lytt litt. Kanskje er det noe sannhet i det de skriver. Er det derfor du reagerer så sterkt? Eller er det reinspikka tull som ikke gir gjenklang i deg? Jeg har tro på at alle mennesker man møter på sin vei har et budskap man kan lære av. Selv de mest usmakelige og hatefulle.

Du kan velge om kommentarene skal definere deg eller hva du lærte av dem definere deg.

Monica

09.11.2016 kl.18:46

Hei du-ja DU...staute,nysgjerrige og livsglade nordlending.

Jeg har aldri kommentert her-men nå kunne jeg bare ikke dy meg...

Et lite ord:

**Det er ingenting som har forberedt meg mer til et liv i rampelyset enn åra med mobbing. For det er akkurat det samme som skjer når du blir kjent. Du støtes ut av samfunnet. Alt forandrer seg**

Men du er sterk-rett opp ryggen igjen og ta springfart og drit i hva alt og alle mener-gjør det som gjør deg glad-blogg ivei og SPRENG nye grenser❤️

Klem fra Monica

Anne Brith

10.11.2016 kl.08:05

Monica: Fine Monica, den trengte jeg. Takk <3

Skriv en ny kommentar