hits

Stian Blipp fortalte meg noe jeg helt hadde glemt!

10.11.2016 - 07:50 16 kommentarerI går kveld var jeg invitert på middag hjemme hos Stian Blipp. Sammen med alle de flotte menneskene i Anti Brandpeople koste jeg meg glugg i hjel. Med Dark Marc på den ene siden, Markus Bailey på den andre ble det en meget interessant kveld. 

I helgen håper jeg at Markus vinner Skal vi Danse, og både jeg og barna skal stemme vilt! 

Før vi startet tok vi en skål, men det var ikke en sånn skål bare med glassene løftet. Stian tok en liten runde og skålte for hver og en av oss, hvor han trakk frem noe av det beste vi hadde gjort i år. 

Da jeg hørte hvor flinke de andre var tenkte jeg jo: Hva i alle dager er det å fortelle om meg?

Jeg er jo bare meg. 

Er det ikke rart hvordan du selv ser på deg selv i forhold til hvordan andre ser på deg? Selv prater man seg ofte ned. Man ser ikke de fine og flotte tingene med seg selv. Man ser ofte bare det som ikke er bra. Det har i alle fall jeg gjort de siste ukene. Jeg har fått så mye pepper at jeg har begynt å miste troen på meg selv. 

Stian Blipp hevet glasset og sa neon fine ting om meg. Til slutt sa han: Du er også den personen som har ligget lengst med en sak på vg.no i år. Han viste selvsagt til saken om: Kun kr. 1000.- i mat i uka. 

Også det sluttet jeg med fordi jeg fikk så mye kritikk på at jeg lot mine barn spise både pølser og suppe til middag. 

SÅ slo det meg: Hvorfor i alle dager har jeg sluttet med disse innleggene? De som engasjerer og som skaper debatt? Hvorfor lar jeg meg kneble av en knippe mennesker som vil meg vondt? 

Jeg satt en god stund og pratet med Atle Pettersen. Jeg hadde ingen anelse at han var så glad i franske makroner. Jeg fant også ut at Stian Blipp manglet et redskap på kjøkkenet sitt. Det skal jeg gi han i julegave haha. 

Sophie Elise satt rett over meg og fortalte spennende nyheter. Jeg gleder meg sånn til å få tid til å lese boken hennes "Forbilde" som har ligget på bestselgerlistene siden den kom ut. Hun satt rett ved Vegard Harm som ga oss alle latterkuler som fikk magemusklene til å jobbe. Har ikke ledd så lenge på evigheter. 

Så mange flotte mennesker med så forskjellige bakgrunner, men samtidig knyttet sammen i et management.  På kontorene hos Anti møtes vi innimellom og da er det jo sjelden tid til mer enn hei og hadet. I går fikk vi tid til å snakke med hverandre. Selv brukte jeg ikke så mye tid på å snakke annet enn om et par Tinderdates og oppskriften til franske makroner. Jeg synes det er viktig i slike settinger å lytte til mennesker når de forteller om sine erfaringer. Mye læres når man bruker ørene aktivt og selv om det ble mye fjas og latter så lærte jeg noe veldig viktig i går. 

Nemlig å fortsette min vei. Fortsette med det jeg brenner for, det som gir meg glede og det som i over 6 år nå har gitt meg så mye gøy. 

Haters gonna hate. Det er blitt så klisje å si det men det er sant. Det er like klisje å høre når du tar opp temaet med netthets at du setter deg i offerrollen. For det gjør jeg ikke. Jeg sier rett ut hvordan jeg har det. Men igjen, det vil aldri bli bra for noen. 

Vegard Harm er bare i starten på tyveårene. Men han sa noe til meg i går som jeg aldri glemmer. Hva forblir mellom oss. Men det ga meg styrke til å våkne opp i dag og se ting på en litt annen måte. 

Ønsker dere en fin dag!

Snap =>  Annebrith.no 

Følg meg på =>  Facebook

Følg meg på =>  Instagram 

16 kommentarer

Irene åman

10.11.2016 kl.08:14

Du er verdens beste venninne ❤ jeg er kjempe stolt over deg og alt du gjør 💕💕💕

Anne Brith

10.11.2016 kl.09:10

Irene åman: Fineste du :) Glad i deg <3

Caroline

10.11.2016 kl.08:20

Du inspirerte meg med matbudsjettet :) mine barn spiser også pølser og supper forresten ;) tilogmed min 1åring :) men vi er ikke like flink som dere for vi bruker 1200-1500kr i uka men det er med bleier og husholdningartikler :) skulle gjerne hatt middagsinnleggene dine igjen så vi fikk tips til billige middager :) vi er forresten 6 stk, 2 voksne og 4 barn :)

Anniken

10.11.2016 kl.08:21

Hei! Så godt å høre at du fikk gode tilbakemeldinger i går som gjør at du fortsetter å blogge. Fortsetter å være deg selv. Det er jo nettopp på grunn av at du er deg selv at du har så veldig mange følgere som digger deg! Stå på! Drit i janteloven og skriv akkurat det DU har lyst til! Ha en strålende dag. Klem fra en annen nordlenning:)

Karin

10.11.2016 kl.08:45

HURRA,nå ble jeg glad❤️

Diger klem🌸🌸🌸

Kristine!

10.11.2016 kl.09:32

Du er en stor inspirasjon!:) stå på! :) tenkte på en ting? Kanskje du kunne stengt kommentar feltet for en periode? Så hadde du slept å tenke på kommentarer på bloggen!:) bare en idé!:) bloggen din er super!!:)

Marianne

10.11.2016 kl.09:58

Håper du fortsetter med ukemeny, var inspirerende! Vi liker både pølser og supper☺.

Ann Beathe Schaanning

10.11.2016 kl.10:26

...noen ganger hjelper det å få ting litt på avstand Verden ser litt annerledes ut og du får pustet ut.. ❤ Men samtidig er det sunt og viktig og reflektere over hva som er viktig i livet, hva som gir deg energi! Jeg tror du vokser deg sterkere og større for hver dag. Du skriver mye bra, du engasjerer, du motiverer og du baker deilige saker❤ Jeg kan kjenne meg igjen i deg som person.. Jeg kan kjenne igjen refleksjonene, reaksjonene, motet ditt, kjærligheten til barna og de nære relasjonene. TRO PÅ DEG SELV, DU HAR SKAPT NOE VELDIG UNIKT - HVOR MANGE AV OSS HAR KLART DET?? Du er enestående ....DU må bare tro det og huske det hver bidige dag. Oj...dette ble mye "ler" ❤❤ varm klem

Lene

10.11.2016 kl.10:36

Jaaa! Mer budsjett og matinspo!! 😀😀

Linn-Cecilie

10.11.2016 kl.11:19

Kjære Anne-Brith! La alle de som hater deg hate deg, det er de som har et problem ikke du! De er bare smålige mennesker som skjuler seg bak en datamaskin og et falskt navn. De er rett og slett misunnelige på at du har det bra og tjener penger på blogge. For i manges øyne er ikke blogging en ordentlig jobb. Men drit lang marsj i dem og gjør det som gjør deg glad og fornøyd. Gi rett og slett faen i hva andre mener om deg!

Og hva er forresten galt med pølser eller suppe til middag?? Jeg skal faktisk slå 2 fluer i en smekk i dag, jeg skal ha tomatsuppe med pølser i til middag!

Jeg ønsker deg og dine vakre barn en fortsatt flott dag❤️ Klem

Monica

10.11.2016 kl.12:13

Så glad for at du føler styrke til å være deg selv og fortsette å gå din vei. Det er nok mange som er som er som meg. Jeg leser bloggen din med stor entusiasme, du inspirerer og gleder og det gjør også barna dine! Men jeg tar meg sjelden eller aldri tid til å formidle gleden bloggen og snap'en din gir. Men det gir meg masse. De som bruker tid på å bryte deg ned, har det ikke godt med seg selv. Kanskje de også bare trenger en klem - og få høre at de kan være seg selv uten å kritisere andre. De som ukritisk sprer mye negativitet har ofte opplevd mye negativitet selv, tenker jeg. Og derfor skal man ikke høre på dem - de gir ikke noe konstruktivt. Lytt til hjertet ditt og ikke la det kneble eller brytes ned. Stå på - jeg heier på deg! Klem

10.11.2016 kl.13:19

Håper det hjelper å vite at uansett hva man sliter med, er man aldri alene. Og de fleste vil deg vel, ikke vondt, men så har man noen individer som tar sin negative energi ut på andre. Hev deg over dem, og shine on!

Bodø

10.11.2016 kl.16:15

Shine on, you crazy Diamond! ❤️

10.11.2016 kl.18:46

Likte veldig godt matbudsjett og inspirasjon t handlelister

Trine Asora

10.11.2016 kl.21:52

Du er fantastisk!!❤️❤️❤️

11.11.2016 kl.18:38

Hei, eg har veldig lyst å lage makroner til ein barnedåp men eg får dei ikkje til.. Hadde vert så kult om du hadde laget ein video der du lager både røra og når du sprøyter dei ut 😁

Skriv en ny kommentar