hits

UKEN SOM GIKK

08.01.2017 - 18:21 5 kommentarer

For en sinnsyk uke det har vært!

Ja, jeg sier sinnsyk, selv om jeg vet at mange av dere synes det ordet ikke er et veldig fint ord. Mange mener ordet ikke bør brukes unødvendig men jeg tenker aldri på ord på den måten. Jeg er nok litt skadet etter mine 10 år i Amsterdam. Å bo så lenge i et annet land gjør at man mister litt grepet på språket sitt. Og slik har det også vært med meg. 

Angående det med Amsterdam så er det litt vittig også å bo så lenge i utlandet for man mister jo ikke bare språket sitt litt men man går liksom glipp av 10 år Norgeshistorie. Kjendiser og lignende har jeg null kontroll på fra den tiden. Så når andre bloggere sier: Ja, men han er jo han og han fra tv, eller det er jo hun fra det programmet. Så vet jeg ofte ikke hvem det er :P Litt flaut til tider men det er nå slik det bare er. 

Uken som gikk var helt bananas. Jeg skal lette litt på sløret med tanke på noen opplevelser:

UKENS LÆTTTIS

Seriøst det må ha vært i dag tidlig. En av dere som følger meg sendte meg en screenshot på en kommentar skrevet av en ivrig mann. Han hadde kommentert med fullt navn på facebook under en diskusjon på en nettavis angående det at kvinner i Norge bør få hjelp til å bli gravide selv om de er alene. Kommentaren hans var helt forkastelig og den lignet veldig på den mann33 hadde lagt igjen her på bloggen. Det vittige var at facebookprofilen hans var åpen og når du da ser hva han ønsker seg for det nye året, altså det han deler med venner og familie på sin egen vegg: Han ønsket seg i 2017 mer toleranse og forståelse. Mer rettferdighet, ettertenksomhet og åpenhet. Jaja, sikkert bare for seg selv og sin familie. Ikke for single damer som ønsker seg barn og heller ikke i kommentarfeltene rundt omkring i nettaviser og blogger.

UKENS OPPTUR

Vi som er bloggere hos Nettavisen har et helt team som sitter og selger annonser for oss. Det er da ekstra stas når en av selgerne ringer og spør om du vil gjøre et betalt oppdrag for noen. Særlig når det er større merkevarer som du har villet jobbe med lenge. Når jeg ser navnet til en av selgerne på telefonen så jubler jeg alltid haha. Sånn var det også denne uken. Da vet man i alle fall at man har gjort en bra jobb. Gleder meg til dette samarbeidet!

UKENS TÅRER

De kom på fredag da jeg satt og tenkte tilbake på de siste 7 årene. Valgene jeg har tatt har ikke vært de enkleste, og det har vært noen tøffe tider. Forhåpentligvis ser 2017 lysere ut for oss. Det er godt å gråte litt innimellom :P 

UKENS MEST VANSKELIGE

Denne første uken i året hadde jeg satt meg et fryktelig tøft mål. Blogge 2-3 ganger hver dag. Jeg har laget 24 bloggposter og det har vært en fin miks mellom oppskrifter og innlegg om livet som mamma. Dette har også vært en Christianuke og få dette til på en så travel uke er jeg utrolig stolt av. Det betyr at om man har fokus på jobben man skal gjøre og ikke alt mulig annet svada så blir ting bra. Bloggen har hatt nesten 240.000 sidevisninger denne uken og det er jeg dritstolt av. Jeg har hatt meget god drahjelp fra journalister i Nettavisen som har skrevet mange saker om meg og frontet mine innlegg så det er jeg veldig takknemlig for. Nå er den kommende uken Christian-fri og skal det jobbes om mulig enda hardere!

UKENS LÆRDOM

Jeg så en video på facebook forrige søndag hvor en mann i et kreativt yrke fortalte hvordan man skulle klare å være i "den kreative boblen". Jeg erfarer noen ganger at jeg faller ut av den boblen og ikke har lyst til å være kreativ. MEN jeg har ikke klart å finne ut hvorfor jeg kommer til det punktet. Han kom med rådet om å slutte med analysering. SÅ det har jeg gjort denne uken. Jeg har ikke fulgt med på analyser og statistikk slik jeg normalt gjør. Jeg har levd veldig i nuet og bakt ut fra hjertet og magen. Jeg har hatt mer glede i bakingen enn noen gang. Jeg har til og med fått en herlig tilbakemelding på min og Christian sin baking med ønsket om å se oss på youtube. Så denne uken føler jeg at jeg har lært mye.

UKENS BESTE IDE

Annika skal ha jentene på overnatting om ikke så lenge. Jeg har tenkt til å overraske dem med en skikkelig campingovernatting. Hengekøyer skal henges opp i stua og jeg skal prøve å få tak i en slags lavvo som vi kan sette opp midt i stua. Peisen skal de fyre marshmallows på og jeg skal finne kule ideer på pinterest til denne kvelden. Det blir så gøy og jeg gleder meg til å forvandle stua til jentekos. Annika har vært den i familien som ikek har hatt veldig mange på overnatting og hun fortjener litt ekstra. Samholdet på cheerleadingen er tatt til helt nye høyder og vi mødrene planlegger både turer og overnattinger med jentene. 

UKENS GULLKORN

Det kom selvsagt fra minsten. Han maser veldig om en lillebror og da jeg sa at han kunne spørre pappa om han kunne lage en lillebror svarte han: Pappa kan jo ikke det, for han har ikke melk i puppene sine :P

For flere gullkorn følg meg på snap: annebrith

UKENS SAVN

Min manager Marion Celine er på ferie og det har vært en uke uten de vanlige telefonsamtalene. Det er deilig at hun er tilbake kommende uke for jeg har virkelig savnet henne. Jeg føler meg dritheldig som har en egen manager og et management som er tilstede for meg og som støtter meg når det stormer som verst. Denne uka var det Julianne og Pia som tok oppgaven men det blir liksom ikke helt det samme uten Marion Celine <3 

UKENS SPØRSMÅL

Det kommer utrolig mange spørsmål fra dere og denne uken tror jeg at jeg har godkjent 400 kommentarer. En av kommentarene jeg fikk var et spørsmål om jeg kunne lage et innlegg på hvor jeg kjøper tingene mine. Altså ting jeg har på kjøkkenet. Og det skal jeg komme med et innlegg på.  Mye har jeg jo fått sponset opp gjennom årenes løp men det er mange ting jeg kjøper for å teste ut det nyeste på markedet. Jeg fikk også spørsmål om å ha en spørsmålsrunde. Det skal vi også prøve å få unnagjort kommende uke.

UKENS OPPSKRIFT

Oppskriften som ble mest besøkt denne uken var bananasplit med marengs. DET hadde jeg faktisk ikke trodd hehe. Men det er klart at dette var en soleklar favoritt hos mange. Baguettene jeg lagde er på en god nummer 2. Personlig likte jeg mine cupcakes best haha.... 

Ellers har uken dreid seg mye om planlegging til noe stort som jeg håper skjer i september. Flere møter og veldig mye baking med minsten. 

Håper dere alle er klare for en ny uke?

Jeg er klar!

Gode klemmer!

 

5 kommentarer

Den Rutete Skjorta

08.01.2017 kl.20:17

Så herlig kommentar fra minsten :) De klarer liksom å lirke ut det mest utrolige :-D Håper du har en fin kveld, og at du får en fin uke :)

09.01.2017 kl.02:00

I hvilket innlegg skrev "mann33" Så du snapp'et det på my story men fikk det ikke med meg..

Frøydis Scharning

09.01.2017 kl.02:54

Assistert befruktning for enslige!! Ganske grovt i disse dager når såå mange foreldreløse barn finnes! Fy for en egoisme!!! Det er da mye bedre å ta seg av barn som allerede er født og trenger en en mor eller far!!

Kari

09.01.2017 kl.12:52

Frøydis, hvor er alle disse foreldreløse barna i Norge i dag?

Schardis Frøyning

09.01.2017 kl.15:03

Det egoistiske er å fortelle andre HVA de skal/bør/må gjøre med bakgrunn i sine egne forskrudde ideer. Hvorfor vet DU hva som er best, Frøydis?

Skriv en ny kommentar