hits

Mandag morgen!

09.01.2017 - 07:03 3 kommentarerEn ny uke ligger foran oss. Er det ikke fantastisk?

Alle feil vi gjorde forrige uke kan rettes opp denne uken!

Jeg lå og tenkte på det i går før jeg sovnet. Hva er meningen med at jeg er her på denne jorden?

Jeg sovnet før jeg kom så langt at jeg fikk et svar på det haha. Jeg er helt håpløs når jeg først har lagt meg. Legger jeg hodet mitt ned på puta så er jeg i drømmeland innen et minutt. Jeg tuller ikke. Dette har jeg fått så mye pes om opp gjennom årene. Særlig om jeg har hatt en som lå ved siden av. Om han skulle si noe måtte han si det kjapt for la jeg hodet på puta så var det: NATTI.

Jeg har aldri hatt store problemer med å sovne inn eller søvn generelt. Som småbarnsmor så får man jo så lite søvn at man i år er underernært på dette og kan sove stort sett overalt. Jeg sovnet en gang stående hjemme haha. Da er det ille altså. 

Noe ingen vet om meg som jeg egentlig ikke liker så godt ved meg selv er at jeg faktisk nesten hver natt prater i søvne. Jeg kan til tider ha lange diskusjoner med meg selv og den som ligger ved siden av haha. Hvorfor prater man i søvne egentlig? Har man ikke fått pratet nok i løpet av dagen liksom? Ikke vet jeg men det har til tider ført til hysterisk morsomme øyeblikk. Særlig når jeg har blitt filmet i søvne :P 

Det beste med denne uken er at jeg skal teste alle de nye bakeformene og cookiesformene jeg har kjøpt meg i forrige uke. Ja, jeg kjøpte noe nytt selv om jeg har kjøpestopp. MEN må skynde meg å si at det faller på jobbkontoen. Det er ikke en kostnad jeg tar privat. 

Denne uken blir fantastisk! Det er vilt mye jobb og jeg skal bake utrolig mye. Det beste av alt er at på fredag skal jeg reise bort. Jippi. En hel helg på hytta i Sälen. Det blir magisk. Snø, fjell, ski, hytte og badstue. Total relax. 

Håper dere får en knallfin uke. 

Bloggen blir like mye oppdatert denne uken som forrige så titt innom innimellom for baketips, oppskrifter og morsomme historier. 

Gode klemmer!

PS. Snart er det fastelavn og jeg lagde mine boller i fjor som roser. Det slo veldig godt an. Her er oppskriften. 

 

3 kommentarer

Ann Beate

09.01.2017 kl.08:12

Ønsker deg en fin uke Anne Brith ❤😊

Anne Brith

09.01.2017 kl.08:49

Ann Beate: Du også :) Gode klemmer <3

Englepus

09.01.2017 kl.13:28

For en flott og inspirerende tekst en mandags morgen! Takk! Ha en flottings dag😊

Skriv en ny kommentar