Jeg er så gira!



Dette er noen av kakene det hele begynte med.

Det er så vilt og så fjernt. For en reise. 

I går var jeg innom Bloggerne og fikk litt "inside information" om hva jeg kan forvente å se av meg selv på tv. Nå begynner jeg å glede meg. Men gruer meg faktisk mest haha. 

Det har vært noen helt ville år. 

Jeg fikk opp et minne fra facebook for 6 år siden på hvordan bloggen min så ut. Det har virkelig skjedd mye. Og det morsomme er: Noen av dere har faktisk fulgt meg i over 6 år. Tenke seg det. DET er lenge det!

Grunnen til at jeg er så gira er at jeg i går også var hos Nettavisen. Jeg fikk se hvordan bloggen min kommer til å se ut når den er ferdig. Og jeg kan LOVE dere at her blir det en stor jobb. ALLE oppskrifter skal det ryddes opp i og jeg skal redigere inn alt slik at de er fullstendige. 

Ikke nok med det så fikk jeg en knalltøff nyhet. Jeg får ikke lov til å dele det med dere enda men håper at det kommer om noen dager. 

Fikk også streng beskjed om å maile over alt av info slik jeg vil at bloggen skal fremstå når den lanseres på nytt og her snakker vi kategorilister som er 10 x bedre enn det som er i dag. Det kommer matoppskrifter, desserter i fleng og en del nye kaker. En helt egen del om barn og familie og litt annet spennende krydder. 

Det er derfor ekstremt travle dager for meg de kommende dagene og jeg må jobbe nesten doble skift for å få unna alt. 

Derfor er det nok veldig bra at Christian ikke er her denne uka. Selv om jeg savner han noe vanvittig. Angående Christian så kan det faktisk hende at han og jeg dukker opp i videoform nokså snart. Med bakingen vår altså. 

Vi skal teste det ut neste uke!

Wiiii spennende dager.

Ikke glem livesending på facebook klokken 12.00 i dag. 

Og så må jeg si en stor takk til Martina i Nettavisen som ga meg utrolig gode innspill på bloggen i går. Noen ganger sitter man litt fast i sin egen boble og kommer man seg ikke videre og da kan det være kjekt å få innspill fra andre utenfor. Forandring gjør at man beveger seg fremover og det gleder jeg meg over. 

Gode klemmer herfra!

PS. Beklager om jeg  skremte noen på snapchat i går. Det var ikke meningen. Snapchat=> annebrith.no
 

13 kommentarer
  • Turid 12.01.2017 kl.09:54

    Mulig du har nevnt det tidligere, men når kan vi se Bloggerne på TV2 Livsstil ?
  • Laila 12.01.2017 kl.11:32

    Blir bra når det blir lettere å finne frem til oppskrifter 😊
  • Anneline 12.01.2017 kl.15:19

    Hva er de små kakene på øverste bildet? De hadde passet perfekt til 3 års-feiring om en mnd :)
  • Anne Brith 13.01.2017 kl.20:58

    Anneline: Det er petit fours. Jeg tror de kommer til å ligge under kategorien småkaker når den nye bloggen kommer... så bare vent til da så finner du oppskriften
  • Kjersti 12.01.2017 kl.19:17

    ÅÅ, den Minniekaka husker jeg godt at du lagde:-) I puzzle-teknikk.
  • Anne Brith 13.01.2017 kl.20:56

    Kjersti: Ja, det var tider det <3 God klem!
  • Jenny 12.01.2017 kl.19:59

    Håper vi får se litt mer variert enn bare cupcakes, makroner og brød!

    Gleder meg til utviklingen :-)

    Ha en fin kveld
  • Anne Brith 12.01.2017 kl.20:36

    Jenny: Siste 14 dager har jeg postet:

    10 sunne kaker
    Grytebrød
    Pannekaker
    Vaniljecupcakes
    Grove baguetter
    Marengstips
    Bananasplit
    Sitroncupcakes
    Myke amerikanske cookies
    Grovbrød
    Franske makroner

    Jeg vet jammen ikke hva du mener da det faktisk er VELDIG variert det som postes her. Hva var poenget ditt egentlig med denne kommentaren?
  • Aina Josefine 13.01.2017 kl.09:02

    Jeg har fulgt deg i alle de 6årene og synes det har vært utrolig gøy å følge deg ❤

    Du inspirerer veldig til kaker og annen bakst.

    Ha en fantastisk dag 💜
  • 13.01.2017 kl.12:48

    Gleder meg til å se hva som skjer framover!

    Men har et spørsmål om cupcakes som jeg håper kanskje du kan hjelpe meg med.. Når jeg steker dem, blir det alltid enn sånn tupp på midten, hvordan kan jeg unngå det? Mener å ha sett at det er det ikke på dine? :)
  • Anne Brith 13.01.2017 kl.20:54

    Anonym: Du steker de på for høy varme. SÅ skru ned varmen noe så får de ikke den toppen :P
  • 14.01.2017 kl.19:01

    Tusen takk for svar! Skal gjøre det nestegang! :) kan jeg spørre hvilken tempratur ca du vil anbefale å bruke? Har brukt over og undervarme, da ovenen vår ikke har varmluft :)
  • Marita 17.01.2017 kl.19:30

    Hei, lurer på en ting når det kommer til så flotte kaker, spessielt dem som er trekt med marshmallows fondant, hvordan oppbevarer man dem for best mulig resultat? Har så lyst til å øve meg på å lage flotte dåps og bryllupskaker, men aner ikke hvordan jeg skal oppbevare det? Blir ikke fondant ødelagt/seigt i kjøleskap?