hits

Beste nyheten på lenge!

02.03.2017 - 11:40 Ingen kommentarerHerregud, jeg er så glad i dag. Jeg tripper rundt her med et stort smil og vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg har i dag første dag etter sykehusbesøket mitt at jeg spiser normalt og føler meg normal i kroppen. Frem til i dag har det vært en kamp å komme seg på bena. 

Å bli hentet med ambulanse midt på natta satt en skikkelig støkk i meg og jeg har brukt de siste dagene på å rydde i kalenderen min slik at jeg får hverdagen til å gå opp. Om jeg jobber 14 timer hver dag, 7 dager i uka, vil jeg igjen få en slik periode som jeg har hatt hvor alt bare føles håpløst. 

Jeg får veldig mange spørsmål om dagen. Noen sure meggene lurer jo på hvordan jeg kan få spørsmål, når jeg har stengt kommentarfeltet? Vel, jeg har enda åpen snap og åpen facebook. Dette fordi det er tusenvis av flotte mennesker som daglig trenger hjelp til baking. Og jeg vil hjelpe de som trenger hjelp. Det er en av grunnene til at jeg startet med blogging. Så ja, jeg får ufattelig mye bra feedback fra dere og tusen takk for det. Mange spørsmål er de samme og jeg har samlet dem i et innlegg som vil komme nokså snart. Mange lurer på hvorfor jeg ikke fortsatte det med Johan og jeg skal svare dere ærlig på det. 

Jeg får en del mail og meldinger fra dere som leser kommentarfeltene rundt omkring. Noen av dere linker til disse kommentarfeltene og ber meg om å lese. Vet dere hva? Jeg har sluttet med det. Jeg har sluttet å google meg selv, lese på forum og lese kommentarfelt. Hvorfor? Jo, fordi 9 av 10 ganger kommer disse kommentarene fra veldig triste mennesker. 

Hvorfor er de så opptatte av mitt liv? Hva med å ha fokus på å forbedre eget liv? I stedet for å prøve å dra meg ned? 

Positiv feedback, ja takk. Åpne spørsmål om hvorfor jeg velger å profilere mine barn, jo velkommen de også. Men med en gang det går på mitt utseende, mine barns prestasjoner eller meg som mamma, så verner jeg om meg selv og beskytter det som er "mitt" 

Det du mater, vokser. 

De siste dagene trodde jeg at kvinneguiden var et voldsomt stort forum hvor det satt tusenvis av mennesker og mente noe om meg. 

I dag tidlig gikk jeg inn på min google analytics. For å sjekke hvor mye trafikk som virkelig kom fra det forumet. De siste 3 dagene har det vært 23 unike besøk derfra. Det betyr at det i grunn er veldig få triste damer, eller menn, som ikke har noe liv og  som sitter og sprer oppgulp. 

Hva gjorde det med meg?

Jeg begynte å le. Herregud, her har jeg gitt alle disse negative damene så mye fokus og jeg har latt meg påvirke av dem og vært lei meg. SÅ har jeg over 100.000 andre mennesker som heier og jubler. Over 500 snaps fikk jeg inn i går fra dere. Herregud så fantastisk det var. Alle fine ord, alle som elsket Bloggerne og alle som holdt på å le seg i hjel av meg og venninnene som klippet kjolen. 

Kanskje jeg var hevngjerrig? Ja, kanskje jeg til og med var forbannet og ville få ut frustrasjon. Du trenger ikke være rakettforsker for å skjønne at det ikke var mine barn som var grunnen til det bruddet. At Tv2 valgte å vinkle det slik er deres sak. Det er journalister som vil ha mest mulig oppmerksomhet rundt en nyhetssak. Hallo. 

Jeg og barna overlever det. Vi lo litt om det hele. Og vet dere hva? Det er godt for barna mine å vite at uansett hvem jeg møter i fremtiden så vil jeg aldri sette mitt liv med mine barn på spill for en mann. Hadde flere damer gjort det samme så ville det kanskje vært flere trygge barn rundt omkring. NEI, barn skal slippe å flytte så fort mamma finner seg en kjæreste. 

Synes barna det er kleint at jeg datet på TV? Barna mine er såpass trygge på meg at de vet jeg er her. Er det noe dere ikke kan ta meg for så er det at jeg er en dårlig mor som nedprioriterer barna mine. For det vil aldri skje. Fra den dagen vi flyttet sørover og til i dag så har barnas behov stått på nummer 1. Og dette vet de. 

Jeg vet at jeg baner en ny vei. For mange tør ikke si høyt det jeg ofte gjør. Mange tenker det men tør ikke si det. Slik er det med konflikter også. Mange tør ikke stå opp for seg selv, men jeg gjør det. Hele tiden. Jeg er unorsk, jeg vet og det skaper debatt. Det er greit. Lik meg eller ikke. Men ikke bli ufin. Ikke start en personlig vendetta slik noen få har gjort. Jeg klarer å stå i det. For du som prøver å spre usanne ryker om meg vet ikke hva jeg har vært gjennom tidligere i livet. Jeg kan love deg at noen stygge kommentarer fra noen damer på et forum, ikke vil ta knekken på meg. Det kan ikke sammenlignes i måneskinn med erfaringen jeg har i ryggsekken. 

Jeg må si som kona til Staysman sa: Jeg har nådd en alder der jeg oppriktig ikke bryr meg om folk liker meg eller ikke. Jeg tenker, hva er vitsen? Folk flest liker jo ikke seg selv engang! 

Så den beste nyheten på lenge er at det jeg trodde var flere tusen, er bare 23 stykker. Kan dere tro jeg har latt det gå inn på meg? Joda, jeg har vært lei meg, men det vil aldri knekke meg. Særlig ikke nå når jeg fant ut hvor liten prosentandelen er. 

Derfor skal jeg feire med kake i dag. 

Vi skal ha piknik på stuegulvet faktisk. Christian på 4 år har de villeste ideene.... og jeg... jeg er med på de fleste. 

Gode klemmer!

PS. Vi bakte pepperkaker i går vi. Oppskriften kommer. Jeg lover!

Kommenter gjerne på facebook :)

TRYKK GJERNE LIKER rett nedenfor her på den blå knappen. :P

Redigert: Det er selvsagt ikke alle på kvinneguiden som sprer oppgulp og dårlig stemning, det må jeg presisere. Det er mange oppegående mennesker der inne som har friske meninger og som debatterer sprekt, og med respekt for andre. Bare veldig synd at noen få ødelegger ryktet til et forum som kunne vært noe fint.