hits

Forelsket ♡

03.03.2017 - 09:56 Ingen kommentarerJeg ble forelsket ved første øyekast. 

Altså disse produktene! Hvor søtt går det an å bli?

These are a few of my favourite things, står det på toalettmappen, som bare er helt nydelig. 

Jeg dro bort til Marna forrige helg fordi jeg skulle kjøpe meg et mobildeksel med selfielys. Da jeg kom inn i butikken så jeg med en gang disse produktene og falt pladask. Jeg kjøpte dem til Annika og bestemte meg raskt for å kjøpe et sett til, slik at jeg kunne gi det bort til en av mine lesere. 

Dette er altså ikke et sponset innlegg, derfor er det heller ikke merket. 

Jeg spurte om jeg kunne få en rabattkode til mine lesere og det fikk jeg på 15%. Jeg tjener ikke noen penger på å gi dere denne koden. Må bare presisere det. Synes bare det er hyggelig at dere kan få ekstra rabatter. 

Koden som gir 15% på hele nettbutikken til Makeupyourmind.no er annebrith15

 

Disse produktene fra Zoella er perfekte produkter til jenter synes jeg og jeg skal faktisk kjøpe meg den toalettmappen selv :P Synes teksten var så fin. Såpen som er formet som en iskrem er så passende. 

Jeg klarte ikke å gå fra Marna før jeg hadde tatt med meg noen andre produkter også. Intimvask. MEN det var mest fordi jeg ble vanvittig inspirert til å lage en kake av samme design som forpakningen haha. Tenk å bli inspirert til å bake av intimvask :P Litt morsomt da. 

Marna jobber hardt for å få ting til å gå rundt hun også og jeg heier på alle kvinnelige grundere. Derfor har jeg skrevet dette innlegget av egen fri vilje, uten noe som helst betaling. Rett og slett fordi jeg liker Marna og elsker nettbutikken hennes. 

På facebook er det nå en konkurranse hvor du kan VINNE GAVESETTET

Ha en nydelig dag.

PS. Bolleoppskrift på vei på bloggen så stay tunde. Stikk innom om litt :P