hits

Online bakekurs

04.03.2017 - 16:57 7 kommentarer

EgenreklameDenne uka har jeg og Linda vært i full sving med vår online bakekurs. Vi startet med en flott gjeng herlige damer som alle har et mål: Bli bedre på sprøyteteknikk. Vi er nå 3 uker ut i kurset og jeg er så vanvittig imponert over hva som har blitt laget. 

Hver uke har vi gitt kursdeltagerne 2 oppgaver og Linda og jeg følger opp oppgavene. Vi filmer det som skal lages på forhånd slik at det aller meste vises på små videosnutter. 

I dag har Linda og jeg laget en del videoer til det neste kurset som skal starte. Det er nemlig et makronkurs. Altså i løpet av 4 uker skal det lages 8 typer franske makroner. 

Oppskriftene er nå testet ut og det er kun nye oppskrifter som ligger på gruppene. 

Har du lyst til å være med på kurs så send mail til kurs@anti.as. 

FRANSKE MAKRONER starter 13. mars 

I dette kurset skal vi bake oss gjennom mange forskjellige franske makroner oppskrifter. Alle de forskjellige basisoppskriftene har hver sin tilnærming og du må selv kjenne hvilken oppskrift du lykkes best med. Vi starter alle kurs med en intro på hvordan vi forbereder oss og enkle tips til vellykkede makroner. 

I dette kurset lærer du forskjellen på å bake med mandelmel MED og UTEN skall. Vi skal ha en oppgave kun med fyll og hvordan disse små delikatessene skal fylles. Vi kommer også innom oppbevaring og holdbarhet. Hva gjør vi når vi vil dele en oppskrift i 4 og bruke 4 forskjellige farger? Hvordan steker vi franske makroner med strøssel og perler? Hvordan dypper vi makronene når vi skal dekorere dem? Og hvordan i all verden får vi dem i gull eller sølv? 

Vi skal lære oss å lage figurer som feks hjerter og easter bunnies. Vi skal lage marmorerte makroner og vi skal sette makroner på pinne.

Dette kurset er for deg som vil lære absolutt alt om franske makroner. Du som vil vite hvorfor ting går galt og hvorfor dine makroner blir matte under steking. Kanskje du vil lære deg å kjenne igjen konsistensen slik at makronene ikke flyter ut eller har du bare lyst til å lære deg å eksprimentere med teknikker som marmorering eller å lage kule figurer av makronrøren?

Dette kurset er for fargeglade mennesker som vil lære seg å briljere med mulig det mest vanskelige bakverket som finnes, nemlig franske makroner. Skal du kanskje gifte deg, ha en dåp eller vil du bare lære deg å lage disse til neste festlighet? Bli med på kurs davel!

Pris kr. 399.- 

Vil du være med på kurs? 

KUN BEGRENSEDE PLASSER

Send mail til: kurs@anti.as KUN påmelding, dere får ikke svar på spørsmål via denne mailen. Denne besvares av Anti, som er ansvarlig for fakturering. Alle spørsmål om kurs må stilles på: post@annebrith.no

Vil du se alle vårens bakekurs? Følg denne linken

7 kommentarer

Karianne

04.03.2017 kl.19:31

Hei! Dette hadde vært gøy, men er det 13. eller 20. mars? Det står 20. i kursoversikten 😊

Anne Brith

04.03.2017 kl.20:07

Karianne: Det er 13. :)

Maiken

05.03.2017 kl.04:13

Hei Anne Brith

Får vi en liste over ting vi trenger til dette kurset?

Anne Brith

05.03.2017 kl.06:33

Maiken: Ja:)

Monica

05.03.2017 kl.10:03

Klarer ikke å la være.

Sendt påmelding.

Anne Brith

05.03.2017 kl.10:35

Monica: Så gøy! Gleder meg til å bake med deg <3

Kari-Mette

06.03.2017 kl.21:47

Det blir spennende 😁 Jeg får masse skryt av makronene jeg lager etter din oppskrift 🤗 Så det blir moro å lære mer 😁😁😁 Gleder meg 😍

Skriv en ny kommentar