hits

Oooops han er gift :O

06.03.2017 - 14:38 Ingen kommentarerDen så jeg ikke komme. Helt ærlig. Jeg bryr meg jo egentlig ikke og jeg dømmer ingen.

Som dere vet så har jeg akkurat lastet ned Tinder. Og min aller første, sjarmerende match var August. Herregud så nydelig August er. Han er morsom, sporty, utrolig kjekk og har en bra jobb. Elsker barn og glad i å reise. Perfekt match for meg. 

Vi snakket i timesvis. Det var langt over midnatt og den ene meldingen kom raskere enn den andre. Vi hadde virkelig funnet tonen. 

August altså. Perfekt!

Jeg satt og trykket på telefonen, fniste og lo. Det ene komplimentet etter det andre for over skjermen. Du er søt, du er sexy. Jeg tror vi chattet frem og tilbake i 5 timer. 

Så sa han: Det er noe jeg må fortelle deg.

Ok, svarte jeg. Kjør på :P 

Han sa: Jeg er gift.

DET hadde jeg ikke forventet. Jeg så IKKE den komme. 

Ooooops. 

Akkurat da tenkte jeg tusen tanker. Ble først litt paff. Mulig jeg var litt "Tindernaiv" som trodde at alle var ute etter en kjæreste haha. Ok, ok, ok jeg har skjønt det. På Tinder finner du alt mulig rart. Men en gift mann?

Kanskje det var det jeg trengte? 

Eller ikke :P 

August var ikke den perfekte August mer. Han var den typen jeg mulig kunne få leke meg med når han ikke var sammen med familien. Gå på date med i skjul og sende sms som måtte bli slettet. Kanskje også med en risiko å bli kontaktet av kona om hun fant ut av det? 

Spennende? 

Nope.

Ikke noe for meg. Å være nummer 2. liksom. Jeg vet at mange fikser det. Men akkurat DET klarte jeg ikke svelge. Selv om han bedyret at kona visste om dette. Tre er for mye altså. I alle fall i det jeg søker. 

Jeg fikk en real kalddusj. 

Gift. 

Er det slik vi gjør i 2017? 

Forandret profilen min og tilføyet nederst: PS. Ligger ikke med gifte menn!

Så la jeg meg ned for å sove. 

Følte jeg hadde kastet bort tiden min på en frosk som aldri ville bli en prins uansett hvor mye jeg hadde klint med han. Men men, man lærer. Og jeg lærte mye i mine første 5 timer på Tinder. I neste Tinderella-innlegg skal jeg fortelle dere hva jeg gjorde for å få match med de heteste mennene :P 

Ha en fin mandag!

Les: Mine flauser på sjekkeappene