Min aller første million

07.03.2017 - 06:58 Ingen kommentarerHvor sterk er du i troen din?

Kan du forestille deg at du en dag våkner opp og bestemmer deg for å sette deg et hårreisende mål? Du er alenemor og bestemmer deg for at nå er nok nok. Du vil ha en forandring i livet ditt og du legger en plan. 

Planen er å tjene en million i året. 

Når planen er lagt starter jobbingen. Du jobber døgnet rundt. Du har oppskriften. Du vet hva som skal til. Det er en jobb som krever 100% fokus hver eneste dag fra deg. Ikke bare litt, men alt. Det er altoppslukende. 

Du fokuserer på målet og jobber jevnt og trutt. 

Men så kommer noen til deg og forteller deg at du må roe deg ned. De vil ikke at du skal oppnå målet ditt. Ikke vær så ambisiøs. Nei, for det er veldig unorsk å være ambisiøs. Du har barn. Du skal holde deg innenfor visse rammer. 

Men du gir deg ikke. Du deler opp beløpet og setter delmål. 

Underveis kommer det flere som sier at du må slutte å jobbe så mye. Du klarer deg jo fint slik som du har det? Hvorfor all jobbingen? Du begynner å tvile. Kan de ha rett? Eller skal du ha fokus på det som du selv har satt deg som mål? 

Plutselig en dag så når du målet. Hva nå? Kanskje tredoble målet? Kan man tjene 3 millioner i året? 

Det er jo helt hinsides all fornuft tenker mange. Men hvorfor er det det? Andre klarer det. Hvorfor skal ikke jeg klare det. 

Min coach og barndomsvenn Morten Åsli sa til meg i fjor: Hvorfor begrenser du deg sånn Anne Brith? Hvorfor lar du andre mennesker sine tanker om deg fortelle deg hva du kan og ikke kan gjøre?

Hva om du var steinhard i troen din. Og ikke lot noen andre pille deg på nesen? Ingen andre fikk innpass i din motivasjon. Du ville vært uovervinnelig i ditt eget liv. Vet du. Det er så enkelt. Tenk at du ikke engang konkurrerer med noen. Det er kun deg selv. Du vil vinne uansett. 

Jeg vet ikke om du skjønner hva jeg sier, men jeg prøver å formidle her at du trenger mennesker rundt deg som tror på deg. De som prøver å dra deg ned og få deg til å forandre fokus, de må du ikke lytte til. 

Poenget er målet. Der skal også fokuset ligge. Selvsagt skal man leve og nyte veien til målet, men du skal ikke la noen fortelle deg at du ikke kan. Kan man få en halv million følgere på Instagram ila et år. JA! 

Kan man gå fra 0.- til 10 million på 3 år? Jeg tror på det. 

Alt dreier seg om hva du bestemmer deg for. Om du sitter og leter etter unnskyldninger for at du ikke skal klare det så vil du heller ikke klare det. 

Hva er alternativet? Om du ikke skal satse og prøve på det i dette livet. Du får liksom ikke en ny sjanse i neste liv. Det er NÅ det gjelder. 

Noen ganger er jeg så sliten at jeg bare vil legge meg under dyna å si at fremtiden er avlyst. Men så husker jeg på ord som andre toppbloggere har delt med meg. De som blogger på natten, blogger på toalettet og de som jobber de ekstra timene som skal til for å få jobben gjort. 

Om det var lett å tjene et syvsifret beløp ville flere gjort det. Det skal være tøft. Spørsmålet er om du er tøff nok. 

Jeg vet i alle fall at jeg er det. 

Min første million!

Det føles deilig!

Foto: Tv2 // Bloggerne

hits