hits

Boken jeg elsker!

07.03.2017 - 09:01 5 kommentarer

Da jeg snappet fra boken i helgen, mens jeg og Christian bladde oss gjennom så fikk jeg mange spørsmål om hvilken bok det var. Jeg har åpen snap og får daglig hundrevis av snapper fra dere. Når jeg da får så mange spørsmål at jeg ikke klarer å svare alle så er det bloggmat :P 

Boken heter Boutique Baking er skrevet av Peggy Porschen. Denne boken er definitivt verdt sine £20.00 pluss frakt.

Christian ELSKER boken, jeg tror det er en liten konditorspire i denne karen altså. 

Jeg tror jeg snart har bakt meg gjennom over halvparten av oppskriftene. Alle er like bra. Jeg har 15 gode bakebøker jeg skal skrive om fremover. Og jeg MÅ få gjort det. Mange bra bakebøker i Norge også folkens. 

Jeg skal komme med noen tips på den fronten, for vet dere, det er ikke alltid konditorer som har de beste bøkene ;) Selv om konditorer gjerne tror de er mye bedre enn alle andre som baker så finnes det mange bakebøker skrevet av bloggere uten noe som helst fagbrev. 

Men mer om det siden. Peggy er konditor og oppskriftene i denne boken er herlige!

Les mer om boken i denne linken. 

Følg meg gjerne på snapchat i dag da. Jeg skal til Oslo og filme med Silje og et tv-team :) Det blir sååå gøy! Men først skal jeg fikse vippene mine. Jeg gråt så mye forrige uke at de har nesten alle falt av. Ja, det koster å være kjendis å få så mye hets. Heldigvis kan vippene limes på igjen. For en verden vi lever i!

Snap: annebrith.no

PS. Det med kjendis var en spøk og det håper jeg dere forstår. :P 

 


 

5 kommentarer

Siw

07.03.2017 kl.09:16

Må bare si at han sønnen din er nydelig :) For en herlig energibunt !! Å du....du er bare herlig :)

Merete

07.03.2017 kl.11:19

Kan ikke du lage en bakebok med oppskrifter da??? Det hadde blitt så bra😍❤️

Henriette

07.03.2017 kl.11:37

Ååååh <3 Jeg elsker kokebøker ! Guri malla, jeg har så mange at jeg frykter at kjøkkenskapet faller ned snart :P Haha, så ille er det heldigvis ikke!

Stina

07.03.2017 kl.12:18

Hei Anne Brith!

Sønnen min blir 8 år snart og ønsker seg en bilbanekake til feiringen med guttene i klassen. Litt av et prosjekt for meg, men skal gjøre mitt beste. Kan man legge grønn marsipan over sjokoladekakekrem, eller burde jeg satse på grønt kokosgress? Hvis du har noen tips til hvordan jeg bør gjøre det for å lage den stilig, hadde det vært fint. ☺

Fotokjerringa

08.03.2017 kl.01:55

Artig å følge deg for en ganske fersk blogger : ). Lykke til med bakingen : )

Skriv en ny kommentar