hits

Dette skrev jeg på profilen min på Tinder:

08.03.2017 - 07:45 Ingen kommentarer
Altså, det er ikke så lett å lage seg en profil på en datingside. Jeg burde jo ikke ha noe problemer med det jeg som lever av å fronte på meg nett, men det var vanskeligere enn jeg trodde. 

For det første så skal du velge 6 bilder av deg selv. For meg var det viktig at det ble bilder som er tatt det siste året og som faktisk viser hvordan jeg ser ut som person. Det vil si hele meg. 

Mange av dere har jo lest innlegget: Ikke be daten hjem på kaffe

Jeg vil at om jeg skal treffe noen så skal de ha et godt bilde av meg før de møter meg. Så derfor ble det disse bildene:Med disse bildene tenker jeg at en fremtidig kjæreste vil ha et helt greit bilde av hvem jeg er. Med forkle hvor det står Anne Brith så har han mulighet til å finne ut hvem jeg er før jeg sier det selv. Slik at han kan forberede seg på at jeg driver en blogg  og er en Influencer. 

Han finner da også raskt ut at jeg har fire barn og takler han ikke det så er han ikke verdt å møte uansett. 

Jeg vet hva jeg vil ha og en usikker vinglepetter er ikke noe som passer meg. 

Selvsagt la jeg med bilder av meg selv i bikini. Jeg er svømmetrener og elsker alt som heter vann, så det er veldig naturlig for meg. Dessuten har jeg en fin kropp og det er ingen grunn til ikke å vise det frem på Tinder. 

Teksten jeg skrev under navnet mitt som på Tinder er kun Anne var:

Jeg sover på høyre side, og søker deg som sover på venstre. 

 

Jeg tenker at med den teksten så fikk jeg sagt at jeg søker en å sovne med og våkne med. Altså ingen gifte menn, ingen menn som kun er ute etter tull og tøys. 

Så skal dere få høre hvordan det gikk første kveld. Jeg fikk over 100 matcher. De fleste var menn fra vestkanten, med gode jobber, barn og egne bedrifter. Flere leger, advokater og børsmeglere. Skulle tro slike menn hadde en forkjærlighet for blondiner, ikke vet jeg?

Men hva vil de alle si når jeg sier at jeg har 4 barn?

Fortsettelse følger.....

Les mer om singellivet mitt i disse innleggene.