hits

Dette skal jeg se på i kveld!

09.03.2017 - 11:16 2 kommentarerI går fikk jeg en sniktitt på snapchat fra flere som gjestet Stian Blipp show. Det var virkelig god stemning i Bergen og jeg må si jeg gleder meg til å se dette showet i kveld. 

Stian Blipp er en del av "anti-familien" og derfor setter både jeg og de eldste barna oss ned i kveld foran skjermen. Bloggerne ser jeg etterpå. I kveld er det Stian som gjelder. Anti er managementet til flere profiler i Norge og når en skal gjøre noe nytt så heier vi andre. 

Jeg var så heldig at jeg ble invitert hjem til Stian rett før jul. Sammen med alle i "familien" koste vi oss med god mat og quiz. 

Les innlegget: Stian Blipp fortalte meg noe jeg helt hadde glemt. 

Nå skal Stian faktisk ha sitt helt eget show og jeg gleder meg til å se det. Torsdager er dager hvor det passer perfekt å sette på tv og kose seg litt ekstra. 

Atle Antonsen er hovedgjest i første program og SKAM-stjernen Thomas Hayes kommer. Samtidig som vi skal huse kjent og kjære ansikt i hvert program, så ønsker vi også å gi et scenelys til nye spennende mennesker som folk kanskje ikke har fått øyenen opp for enda. Det være seg menn og kvinner med unike historier, inspirerende vesen eller en viktig rolle som ikke får så mye heder som vedkommende fortjener. Til premieren har jeg invitert Grandma-DJ, en dame på 76 år som satser på en karriere i Norge som DJ. 

De som så på i går kveld sier at Stian virkelig rocket og at seerne i kveld bare må glede seg. OG det gjør vi :)

Visste du at Stian faktisk er nominert til årets musikalartist? For rollen han hadde i Singing in the rain? Det er så gøy.

Stian: Gratulerer med showet, vi gleder oss masse til å se deg på tv i kveld. 

 

 

2 kommentarer

Isabelle Nathalie

09.03.2017 kl.13:21

Ååh, takk for påminnelsen :-D Gjett om jeg skal se på det selv!! Hihi.

Kine

19.03.2017 kl.10:30

Så koselig

Skriv en ny kommentar