hits

Jeg hater å gå på date!

12.03.2017 - 11:03 3 kommentarerGod søndags morgen fine folk! Jeg har sovet helt til nå jeg. Guri, det var veldig deilig. Nå er barna inne på kjøkkenet og romsterer og lager frokost. Mens jeg surfer litt på nett.

Det første jeg sjekker hver morgen er Nettavisen. Og i dag bør du få meg deg denne artikkelen: Slik dater du en kvinne! Boken det blir referer til MÅ jeg bare ha altså og helt nederst i artikkelen er det en spørreundersøkelse. Haha. Et av alternativene er: Jeg hater å gå på date. Den måtte jo jeg velge da og ser at jeg ikke er så veldig unormal.

Mange hater tydeligvis å gå på date. Hvorfor gjør vi det?

For min del blir det så påtatt. Jeg får helt angst om jeg skal sitte med en kaffe og se rett inn i øynene på en mann jeg ikke kjenner. Får totalt noia av bare tanken. 

Så ofte foreslår jeg en gåtur. Da slipper jeg i alle fall å stirre rett inn i øynene på en person. I fjor høst gikk jeg på en slik gåtur langs Glomma med en utrolig kjekk svenske. Han hadde hunden sin med seg og bare det gjorde at stemningen ble veldig fin og avslappet. 

En første date er jo også veldig viktig. Det er jo sånn at førsteinntrykket er noe av det viktigste du gjør. Jeg husker at jeg og Thomas bestemte oss for å bade i Glomma på første date. Herregud, helt seriøst om det hadde blitt filmet hadde det vært tidenes mest morsomme filmopptak. Synd at ikke Tv2 lusket i buskene da for det var utrolig morsomt. Men på noen dater så klaffer ting, så viser det seg jo etterhvert at man kanskje ikke passer sammen allikevel. 

Men en sånn første date er stressende. Jeg merker at jeg vegrer meg for å ta det steget. Også fordi jeg har lite tid, jobben tar mye av meg akkurat nå og så er det slik at jeg ofte vil bruke litt tid på å bli kjent. Jeg orker ikke fly på 10 kaffedater i uka. 

Jeg vet at det er mange som holder på slik og det blir bare slitsomt. 

Så derfor har jeg ikke datet mye i 2017. 

Det står ikke på tilbudene. Det er mange flotte menn som vil ha meg med ut. Men jeg hater å gå på date. Særlig den første. 

Har jeg utviklet noe som heter dateangst kanskje? Haha ikke vet jeg. Jeg må liksom kjenne det i magen at jeg virkelig har lyst til å møte en mann. Du vet når du våkner om morgenen og han er det første du tenker på. Da vet jeg at det er den personen jeg har lyst til å treffe. 

Mulig jeg er litt sær og kanskje noe "skadet" men det betyr ikke at jeg har mistet troen. For jeg vet jo at jeg kommer til å treffe en fin fyr en vakker dag. Og det morsomme er jo at selv om jeg har over 100 matcher på Tinder så trenger man jo faktisk bare en. Så sjansen er jo ufattelig stor faktisk. For at jeg kommer til å treffe en som er perfekt for meg. 

Jeg må bare først tørre å gå på den aller første daten. Og akkurat nå....så hater jeg det :P 

3 kommentarer

everydaychicwoman

12.03.2017 kl.22:34

Håper du finner en prins selv om du ikke liker å date :)

Elisabeth

13.03.2017 kl.09:51

Hahaha, kjenner meg sååå igjen... Jeg har skikkelig dateangst jeg også. Det har nå ført til at jeg har slettet alle mine profiler og dateapper, så nå satser jeg på et hverdagsmirakel i stedet. Folk møtte jo hverandre før alle disse datingsidene kom også ;-) Er ikke helt sikker på om jeg vil ha en mann engang, er så utrolig deilig og ukomplisert uten :D Uansett hva og hvordan, lykke til !!

Martin

13.03.2017 kl.20:47

Kjære Anne Brith.

Om noen hadde fortalt meg for en tid tilbake at jeg kom til å lese blogg, hadde jeg bare ledd. Jeg går på jakt, kjører Harley og drikker whisky, men jeg leser ikke blogg.

Vel, for en stund siden snublet jeg over ditt innlegg om den snublende flyvertinnen. Det var morsomt og velskrevet. Siden har jeg, som en slags "guilty pleasure", vært innom siden din (Jeg leser ikke om baking. Der går grensen).

Så til det jeg egentlig vil si. Jeg synes du skal slutte å tenke så mye på å finne deg en mann. Jeg synes du skal slutte å skrive om det. Du ser flott ut. Du skriver bra. Du fremstår som intelligent og morsom. Dette ordner seg - når du minst venter det.

Skulle du ønske flere fantastiske råd, eller om du bare kjeder deg, send meg en melding. Du vil få svar, men ikke noe mer. Jeg er opptatt.

Skriv en ny kommentar