Frokost til kr. 2.-


Vi strammer inn på matbudsjettet der vi kan. En stor kostnad kan være frokosten. Det kan være lurt, om du er opptatt av kostnader da, å tenke på hva barna faktisk spiser til frokost. Hos oss har alltid en god start på dagen vært => Havregryn. 

Noen spiser den kokt, andre med melk og rosiner. Min favoritt er helt enkelt med litt bær. Men jeg MÅ koke den :P 

Mange sier: Jeg liker ikke havregryn eller havregrynsgrøt. Men jeg mener at det faktisk sitter mellom ørene. Her i huset har vi en regel om at vi skal smake på ting helst 10 ganger. Etter 10. gang så liker man som regel det som spises. Og alle her hjemme spiser havregrynsgrøt. 

En porsjon for meg er rett og slett bare 1 dl havregryn med 2 dl vann. Liker du den med melk så bytter du bare ut mengden. 

4 porsjoner

  • 200 g havregryn
  • 5 dl vann
  • 5 dl melk
  • bær, eple, kanel eller litt sukker til topping

Ha havregryn, melk og vann i en kjele. Om du liker grøten din litt "spiss" så ta gjerne litt havsalt i. Kok dette opp og lag topping mens grøten småkoker. 

Fordel grøten i skåler og ha på ønsket topping :) 

Om du bruker melk blir grøten selvsagt noe dyrere enn om du kun bruker vann.

God og billig frokost!

Mange av dere spør hvor jeg har kjøpt ting. På disse bildene er skålene fra Feel og fatene fra Riviera Maison

Ønsker dere en nydelig onsdag.

Klemmer herfra ♡











 

82 kommentarer
  • Anon 15.03.2017 kl.11:19

    Inkl bær blir det vel mer enn 2kr?
  • Anne Brith 15.03.2017 kl.11:21

    Anon: Neida, du kan ta bær ut fra fryseren :)
  • Emilie 15.03.2017 kl.11:24

    Nam, det så veldig godt ut ! Er så sant det der at om du spiser det 10 ganger, så blir det ofte slik at du liker det til slutt :)
  • Anne Brith 15.03.2017 kl.11:25

    Emilie: Da har du laget deg selv en vane.... og en vane er ofte noe du føler deg komfortable med :P
  • Susanne 15.03.2017 kl.11:36

    Havregraut er raskt, godt og enkelt. Har man dårlig tid, kan man og lage den i mikroen :-)
  • Sigrid 15.03.2017 kl.11:40

    Havregryn er en slager her i huset. Sunt og godt :)
  • Eilen 15.03.2017 kl.11:40

    Her skal jeg i en alder av snart 43 lære meg å like havregrøt🙈🙈. Jeg er sikker på at det vil være en fin start på min morning💪
  • Anne Brith 15.03.2017 kl.12:17

    Eilen: FANTASTISK! Er det ikke gøy å bare bestemme seg for at NÅ, nå skal du forandre vanene dine :) Kom tilbake og si hvordan det gikk da?
  • Bente 15.03.2017 kl.11:53

    For ein meir proteinrik porsjon innomellom så e det veldig godt og piske inn eggehvite på slutten:) knall luftig da;) og bruke plommen til eggerøre, middag, dessert:) litt meir luksus men nam!
  • Anne Brith 15.03.2017 kl.12:16

    Bente: Bra tips, det må jeg jammen teste ut :)
  • Christine 15.03.2017 kl.12:50

    havregrøt må være verdens beste frokost! har selv vokst opp med å spise det, og lært ungene mine å spise det også! jeg har funnet min egen versjon på å gjøre grøten litt mer proteinrik og fyldig, ved å blande inn en spiseskje mager kesam😊
  • Liss 15.03.2017 kl.12:52

    Annet tips som jeg gir gutten på 11mnd er å blande inn litt cocosa (kokosolje). Gir påfyll av sunt fett, og en mild deilig smak. Jeg koker også i havremelk. Dette fikk meg til å bli glad i havregrøt igjen også :) topp frokost!!
  • Anne-Brit Strandset 15.03.2017 kl.13:15

    Hvis en legger havregrynene i vann kvelden før blir grøten mer lettfordøyelig. Hakkede nøtter, linfrø el. l setter også en spiss på grøten!
  • 15.03.2017 kl.13:41

    Jeg sliter virkelig med å forstå hvorfor du skal spare så mye på mat når du for ikke så lenge siden la ut om hvor godt du tjener. Jeg forstår virkelig ikke logikken! Ikke noe galt med havregryn, men det viktigste er vel å ha et variert kosthold og ikke at det skal være billigst mulig?
  • Anne Brith 15.03.2017 kl.14:09

    Anonym: Nei, det er kanskje ikke så lett å forstå seg på. Nå har det seg slik at vi sparer til hus.

    Og derfor blir det slik. Nå er det faktisk veldig sunt å spise havregryn. Ingen har vondt av det :P
  • Maya 15.03.2017 kl.14:05

    Må bare svare henne som la ut 1321.

    For det første er havregrøt utrolig sunt! Og Anne-Brit er da kjent for å variere kosten til ungene!

    Om man tjener godt betyr ikje det at man skal sløse og ha et større matbudsjett. Alle som leser denne bloggen vet at de sparer til eget hus! Det fortjener stående applaus!!

    Alle burde lære seg vettug sparing.
  • Anne Brith 15.03.2017 kl.14:10

    Maya: Haha... ikke sant. Vi sparer til hus. :)))
  • Renate 15.03.2017 kl.14:32

    Men bærene kostet jo noe den gangen du kjøpte de inn? Akkurat som med havregryn/melk osv.

    Nå er ikke jeg oppdatert på prisene på havregryn/melk/sukker osv i Norge, (bor utenlands) er det mulig å få se regnestykket for å sammenligne? Fikk lyst til å prøve selv, sparing er jo gøy!
  • Hege 15.03.2017 kl.14:48

    Dette er ikke kritikk men lurer på en ting..

    De bærene du tar ut av fryseren,er du ute og plukker dette sommer/høst og fryser ned?
  • Anne K. 15.03.2017 kl.14:50

    Hvorfor ikke spare inn på shopping og spa istedet for mat?
  • Bliss 15.03.2017 kl.15:06

    Hvor kjøper du frukt og bær? Synes det er dyrt overalt... Hjelper kanskje med de 10% som Rema har begynt med?
  • Aurora 15.03.2017 kl.15:37

    Det som blir litt irriterende og som gjør at jeg ikke klarer å la vær å kommentere er det at du skriver dette på en litt sånn belærende, dette kan alle få til, se så flinke vi er type måte, og illustrerer det hele med bær som koster 100 kr kiloen... Jeg er ufør og har lite matbudskjett( for å ha råd til eget hus) og ser derfor raskt forskjell på bær plukket i skogen og kjøpebær. Bær fra frysedisken kan kjøpes som first price, til en mye lavere kilopris. noe som også er nødvendig på denne tiden av året, hvis man virkelig har spist bær fra fryseren til frokost hver dag, samme hvor full denne var i september...Men de er da aldri tørre, som de på bildet ditt, de er mindre og mørke, litt slappe, men gode og sunne. Illustrer bildene dine med mat som faktisk ER billig, så blir du kanskje mer troverdig med matbudskjettet ditt. For det er fullt mulig å leve billig, med litt innsats.

    Det blir bare så irriterende når man ser sånne åpenbare feil, sånne bær er typisk noe jeg gjerne skulle kjøpt hver dag, men forsaker.
  • Anne Brith 15.03.2017 kl.15:52

    Aurora: Hva blir du sint for? At du kan spise en frokost til kr. 2.- men ikke gjør det?

    Alle kan spise en frokost til kr. 2.- Bare å koke havregryn det. Om du velger å legge 6 blåbær og 2 bringebær oppå så vil ikke frokosten bli nevneverdig dyrere.

    Du kan til og med skjære et eple og strø over litt kanel uten av den blir mye dyrere. En pakke havregryn koster på tilbud kr. 15.00 per kilo. Kjøper du den feks i Sverige så koster det 10 per kg. Da koster frokosten kr. 1.- Bringebær har jeg fryseren full av for de plukker jeg hver sommer hos eksen min. Og blåbær kjøper jeg fordi jeg synes det er fint på bildene. De er store, jeg vet og jeg kjøper ofte når de er på tilbud og fryser dem ned. Jeg mener å ha regnet ut at 10 slike store bær kostet rundt en krone. SÅ når jeg sier at dette på bildet koster kr. 2.- så lyver jeg ikke :P

    Men hey, du kan jo velge å tro hva du vil. En venninne la ut noe på facebook her om dagen. Det var et bilde med denne teksten: Haters will se you walk on water and say it´s because you cant swim.

    Ha en fin dag.
  • Hege 15.03.2017 kl.15:46

    Aurora... Enig.. Og om de bærene hun har brukt her virkelig er tatt ut fra fryseren,så håper jeg virkelig Anne Brith kan fortelle hvordan hun får de så bra? Jeg er en ivrig bærplukker men de bærene jeg tar ut av fryseren ser ikke så bra ut. Å jeg ville gjerne laget mye fine kaker med de bærene fra fryseren om de bare kunne se slik ut. Så her vil jeg veldig gjerne ha ett godt råd.
  • Anne Brith 15.03.2017 kl.15:53

    Hege: Jeg kjøper disse bærene på tilbud når jeg er i Sverige eller når det er tilbud på dem i butikk og fryser ned :)

    Ha en strålende dag videre.
  • 15.03.2017 kl.16:22

    Det der er umulig nok til en god frokost! Dessuten trenger barn fett.
  • Anne Brith 15.03.2017 kl.16:47

    Anonym: Dette er en veldig god frokost til mine barn. Havregryn er en veldig god start på dagen.
  • Aurora 15.03.2017 kl.16:28

    Jeg er ikke en sint hater, jeg bare påpeker at dette stemmer ikke. Jeg spiser billig mat hver dag, og kommenterte fordi de bærene på bildet er dyre og det er lett å se at de ikke har vært fryst. Jeg er også opptatt av kosthold, særlig for barna mine, og mener derfor at det må være bedre med 100 gram first price bær fra frysedisken/selvplukkede enn 10 ferske importbær. Særlig hvis det eneste man spiser utenom er 50 gram havregryn...
  • Anne Brith 15.03.2017 kl.16:47

    Aurora: Se på bildene på nytt. De bærene har vært i fryseren. Du ser det veldig tydelig. Og vet du hva. Dette funker fint for meg og mine barn.
  • Lizbeth Osnes 15.03.2017 kl.16:53

    Hahaha, at det går an å henge seg så mye opp i detaljer som enkelte her gjør :o Det er jo faktisk helt utrolig. Havregrynsgrøt er en flott frokost - særlig når det lages på melk og på toppen av det hele serveres med frukt eller bær :-)
  • Hege 15.03.2017 kl.17:01

    Men kjære annebrith.. Du kan jo ikke si at i Sverige koster havregryn 10 kr pr kg og i Sverige er bær mye billigere.

    Du må jo kjøre til Sverige og bompenger. Du må jo plusse på dette også

    Men hvordan fryser du ned bringebærene for og få de så fine når du tiner de opp? Fryser du en og en bær i eske?
  • Anne Brith 15.03.2017 kl.17:26

    Hege: Jeg fryser dem i små esker. De er ment for syltetøy. Stabler de oppå hverandre.
  • Ramsen 15.03.2017 kl.17:05

    Jeg pleier å lage "overnatta havregrøt"

    Havregryn og melk i en boks med tett lokk lages og settes i kjøleskapet på kvelden.

    Fiks ferdig til dagen etter. (Kan varmes i micro) Jeg er ofte litt stresset om morningen, dette er lett å ta med og så kan jeg spise på jobben :D

    Pleier også å ha i chia-frø, gjør godt for magen ;)

    Ps: Ser forresten at bærene har vært fryst, det er rim på dem :P hehehe
  • Gina 15.03.2017 kl.17:21

    Jeg sliter med blodsukkeret og opplever at havregryn til frokost holder lenge. Jeg blander i mager cottage cheese, litt hakkete nøtter og bær. Bare havregryn holder ikke meg mett mer enn max to timer, men med CC går det 4-5. Syns du kommer med gode tips jeg!
  • Anne Brith 16.03.2017 kl.10:46

    Gina: Takk for fine tips :)
  • 15.03.2017 kl.17:44

    Har du dårlig tid på morgenen, så kan du lage havregrøt kvelden før. Bare blande gryn og melk og litt yoghurt, så er den klar spisegrøt dagen etterpå. En slager her i huset med 3 unger og dårlig tid ;)
  • Marianne 15.03.2017 kl.17:47

    Om du vil slå på "stortrommen", er det godt med 5 dl Havregryn, 5 dl Vaniljeyoghurt og 5 dl melk. Bland og stå I kjøleskap med plastfolie til dagen etter. Ungene liker dette veldig godt😉. Gjerne med frukt/kanel. Kan også settes I porsjoner- til lunsj.
  • Trude 15.03.2017 kl.18:12

    Havregrøt er både sundt, godt og billig. Så det er en god start på dagen.

    Jeg spiser ofte havregryn med melk og litt sukker på, også grøt.

    Men du, Anne Brith, av og til er du så belærende og bastant i svarene dine. Hva med å si at denne gangen kjøpte jeg bær for å få et bra bilde, men vi gjør vanligvis ikke det.

    For alle kan jo se at dette er ferske kjøpebær. Billig frokost er det jo okke som.
  • Anne Brith 16.03.2017 kl.10:28

    Trude: Alle ser? Du disse er fryst ned fra i vinter. Disse er ikke ferske... er det mulig?
  • Cathrine Risan 15.03.2017 kl.18:19

    Hjelpe meg! Bra innlegg! Heia Anne Brith ! Tenk så bra å få havregryn til frokost hver dag! Billig og sundt om det viser seg å koste 2 kr eller 5 kr. Det er vel ment som inspirasjon! Her må vi bruke glutenfri havregryn som er mye dyrere, men det er virkelig ikke slik at man behøver å slenge drit selv om det for meg ikke koster 2 kr. Hjelpe meg! Bra innlegg! Heia Anne Brith 😊
  • Anne Brith 16.03.2017 kl.10:25

    Cathrine Risan: Takk :)
  • Charlotte 15.03.2017 kl.18:49

    Jeg har aldri likt havregrøt før, men siste to ukene har jeg ikke spist annet. Mitt tips er å mose en halv banan og blande det inn i grøten (+ litt cottage cheese nå som stipendet har kommet). Deretter topper jeg med litt sukrin gold og kanel. Jeg holder på å gå ned i vekt (har gått ned 16 kg på 1 år, hurra!!), og havregrøten holder meg lengre mett enn hva to knekkebrød med pålegg gjør. Fantastisk! :-)
  • Anne Brith 16.03.2017 kl.10:27

    Charlotte: jøye meg! Takk for tips :)))
  • Hege 15.03.2017 kl.18:56

    Men havregrynen kommer ikke på 10 kr i Sverige når du legger på bensinpenger og bom.. Er det jeg prøver å si.

    Reis til sverige sier folk... Det er så billig. Men hva med alle utgiftene for å komme dit
  • Anne Brith 16.03.2017 kl.10:30

    Hege: Jeg har gitt opp å snakke med deg.
  • Hanna 15.03.2017 kl.19:22

    Folk er jo helt på bærtur (he-he) i dette kommentarfeltet. Ikke nok med å være så innmari bedrevitere, men de kommer jammen tilbake igjen for å fortsette kampen om å ha rett.. Jeg må le litt! Og at havregryn/grøt ikke er "bra nok" frokost, det er jo næringsrikt og fult av fiber? Det er fortsatt 3-4 måltider igjen i løpet av dagen for å få inn alt annet nødvendig.
  • Anne Brith 16.03.2017 kl.10:25

    Hanna: :) sånn er livet :)))
  • Tina 15.03.2017 kl.20:48

    At du orker å kommentere alt dette tullet om fryste eller ferske, store eller små og svensk eller norsk havregryn😏. Jeg blir oppriktig skremt av alle disse usaklige kommentarene. Har dere virkelig ikke mer å bekymre dere over?
  • Anne Brith 16.03.2017 kl.10:22

    Tina: :)
  • Anonym 15.03.2017 kl.21:31

    Nå i disse "ikke kast maten" dagene - så kan familier spare mye på å kjøpe mat som snart går ut/har gått ut på dato - men fortsatt er brukandes!

    Og vi må bli flinkere til å bruke rester.

    Ang. havregrøt, pleier jeg alltid å bland i litt rapsolje for å øke kalori- og fettmengden, da jeg har småspiste barn, og vi serverer grøten litt "usunn" da - men med smørøye, sukker og kanel.

    Yngstejenta liker også havregryn med melk og eplebiter på som variasjon til grøt.

    Havregryn er næringsrikt og billig.
  • Anne Brith 16.03.2017 kl.10:24

    Anonym: enig:)))
  • Ragnhild 15.03.2017 kl.22:43

    Havregrynsgrøt er ofte min frokost også. Kjempegodt, og holder deg mett lenge.

    Og til tidligere kommentarer om bærene. Det vises godt at de er fra fryseren. De har jo ikke tint enda når bildene ble tatt. Ser rim på de. 😀
  • Anne Brith 16.03.2017 kl.10:26

    Ragnhild: Ja, trodde alle så det men men
  • Karin 15.03.2017 kl.23:07

    Havregrøt er gull!Og knallbra at du tar det opp👍🏼her spiser vi havregrøt hver dag og hver av oss har sin favoritt.Min f.eks er med rosiner😊jeg koker havregrøten på vann og vi heller melk over når vi spiser.Da kjøler melken den litt ned,og noen av gutta her i gården blander ut til velling😊

    Her går det MYE havregryn,både i bakst,grøt,smoothies og enkelte middagsretter for å drøye maten.Billig og en svært så god proteinkilde😊kjører også endel havregryn i foodprosessoren til fint mel😉

    Men alle dere som irriterer dere...hvorfor?Hvorfor MÅÅÅ dere pirke på hver minste lille ting Anne Brith gjør?Skjønner meg ikke på dere jeg,annet enn at det er smålig!!Jeg også er ufør,er alene med barn,har hus,stram økonomi og barn som driver med en relativ dyr sport.Men,om dere velger First Price og Anne Brith velger bær fra fryseren,kjøpt i Sverige-er da opp til henne??Å dere,jeg er temmelig sikker på st hun handler mye mere enn bare havregryn og bær når hun reiser over altså😉Uansett,har dere ikke noe positivt å si-så la være!!Bildene av grøten er utrolig delikate❤

    Stå på Anne Brith!

    Jeg heier på deg og rir stormen mot Janteloven sammen med deg😁

    Karinklem❤
  • Anne Brith 16.03.2017 kl.10:29

    Karin: Takk fine du :)))
  • Sharon 16.03.2017 kl.00:09

    Hallo i luken..! Etter rask gjennomlesning av kommentarfeltet innser jeg nå hvor mye dr*** du må takle hver dag.

    Stå på Anne Brith! Jeg synes i alle fall du er kjempeflink :-)

    PS. Havregryn til frokost er topp! Skal teste ut med eple og kanel ;-)
  • Anne Brith 16.03.2017 kl.10:20

    Sharon: Takk :)))
  • 16.03.2017 kl.01:02

    Er det rart det er krig i verden...... Havregrøt er noe av det bedre man kan starte dagen med. Dette er noe svært mange toppidrettsutøvere starter dagen med. Uansett, er imponert over at du holder ut å være blogger med all denne kveruleringen. Om bærene er fryst eller ei? Poenget her er vel at det går an å få til en svært billig frokost, og sunn. Og belærende? Hun forteller bare hvordan HUN oppdrar sine barn. Nå må folk slutte å være så hårsåre og henge seg opp i tull. Hilsen ei som egentlig aldri leser blogger, men får helt sjokk når jeg først gjør det over alle "dumme" kommentarer. All ære til dere bloggere for å holde ut! PS! Jeg oppdrar mine 4 barn på samme måte! Ikke lov å si æsj og alt må smakes mange ganger før de kan si at de ikke liker! Stå på og heia deg! Oppdaget deg på Bloggerne og synes du virker som ein helt super mamma og dame! Morsom og klok!
  • Anne Brith 16.03.2017 kl.10:20

    Anonym: Takk for støtten :)
  • madelen 16.03.2017 kl.01:06

    Her var det noe rart. 200g gryn og 5 dl væske til 4 pers og 1 dl gryn og 2 dl væske til 1 pers. Da blir jo væskemengden helt feil? 2 dl væske til 1 pers ganges jo med 4 og da får man 8 dl....
  • Anne Brith 16.03.2017 kl.09:58

    madelen: Når jeg lager egen så lager jeg den slik. Når jeg lager større porsjon bruker jeg en oppskrift :) og ja de er forskjellige :)
  • Mariann 16.03.2017 kl.05:47

    Haha 😂 så mange teite kommentarer. Og det bare over litt havregrøt og bær. Spis og vær glad med eller uten bær 😉

    Ha en strålende dag🌞
  • Anne Brith 16.03.2017 kl.09:56

    Mariann: ; )
  • Mette 16.03.2017 kl.08:18

    Ja så må vi jo for all del ikke glemme strømmen hun har brukt på å fryse 22 blåbær og 4 bringebær, må plusses på regnestykket til grøten det også! Havregrøt er billig og kjempegodt! Spis det den som vil!!! Ha en super dag du :) Klem fra Mette
  • Anne Brith 16.03.2017 kl.09:52

    Mette: ;)
  • Fay-Elen 16.03.2017 kl.14:04

    Jeg syns det er merkelig å "unnskylde" (forklare) havregrøt til frokost med at man sparer til hus. Hvis man sparer til hus så sparer vel man på andre måter enn måltidsbudsjettet, som frisørbesøk. Det koster vel langt mer?

    Og jada, jeg spiser også havregryn i massevis, digger det. Men jeg er 23 år og ikke et barn i vekst.
  • Anne Brith 16.03.2017 kl.14:21

    Fay-Elen: Det er ikke noe galt å spise dette til frokost. Barna mine får i seg alt de trenger :)
  • HegeK 16.03.2017 kl.14:48

    For det første; blir flau over å kommentere her og hete Hege, så måtte føye på en bokstav til :))))) Jeg bruker å ha havregryn med meg på jobb i en boks, så heller jeg bare på kokende vann og rører litt før jeg spiser, enkel grøt. Men jeg bruker å ha en liten boks med rosiner med som jeg har oppå. Lettvint og billig lunsj som metter lenge.
  • Line 16.03.2017 kl.20:21

    Det så godt ut. Jeg har Crohns sykdom og det er noen matvarer som gjør meg skikkelig dårlig og som jeg må holde meg unna. Og havre er omtrent det verste jeg kan spise. Synd, fordi det er jo både billig og sunt.

    Utrolig hva folk får seg til å klage og kommentere om. Må bare si at den diskusjonen om bær og hvorvidt de er frosne eller ikke er noe av det dummeste jeg har lest på lenge.

    Synes det er gøy å følge med deg. Synes det er imponerende alt du får til. Det jeg ikke skjønner med dere bloggere er hvordan dere finner på ting å skive hele tiden. Det hadde jeg hatt problemer med hvertfall. :)

    Stå på!

    PS! Du lager mye som ser godt ut, men må si at makronene dine ser helt fantastisk gode ut! Skulle gjerne smakt de en gang. :)
  • Anne Brith 17.03.2017 kl.08:09

    Line: Du er velkommen på smaksprøver <3
  • Gull 16.03.2017 kl.23:28

    Ja han får man si det var mange rare kommentarer. Du er virkelig tålmodig Anne-Brith. Kjøleskap skrøt av kjempe godt, og havregryn er bra i det meste. Fortsett å skrive innlegg på bloggen din. Så får vi håpe at Aspergerne finner seg noe annet å pirke på
  • Gunn Merethe 17.03.2017 kl.01:39

    Første gang jeg leser på bloggen din, men jeg må bare kommentere. Fy søren, for noen kommentarer du har fått. Hvor kommer disse menneskene fra? 😂Latterlig og skremmende på en gang. Stå på videre du!
  • Beate Jakobsen 17.03.2017 kl.09:13

    Får meg rett og slett en god latter av å lese kommentarfeltet her altså, helt utrolig hva folk gidder å henge seg opp i!! Dette ser jo kjempegodt ut! Fortsett med alle de toppe mat- tipsene dine, du er super!

    Klem fra Beate :)
  • Berit 17.03.2017 kl.09:44

    Her var det jammen mye Jantelov på ett og samme sted! Jeg synes det er flott at du har fokus på sparing, og at dere strammer inn der det passer for dere å stramme inn. Og at havregrøt (med melk) ikke er en sunn og god frokost for barn som er i vekst? Den påstanden vil jeg gjerne se dokumentasjon på! I så fall er det nok titusenvis (om ikke flere!) av familier og barnehager her i landet som underernærer barna sine ;)

    Håper du fortsetter med å gjøre det som er rett for deg og dere, og at du ikke tar til deg barnslig (og kanskje misunnelig?) kritikk rundt utseende og livsvalg. Ha en strålende helg!
  • Anne Brith 17.03.2017 kl.10:09

    Berit: :)
  • Maya 17.03.2017 kl.10:32

    Må bare le av haterne dine. Men de lager jo dette til en interessant blogg, og skaper veldig mye oppmerksomhet og engasjement! Så vi får vel bare være takknemlig over å ha de :)

    De driter seg jo skikkelig ut, og gjemmer seg bak anonyme navn. Og det er jo skikkelig seriøst :)(det var ironi, for de som ikke skjønte det :))

    Så ikke bry deg, Anne Brit! Vær takknemlig for at de lager oppmerksomhet for deg, og underholdning for oss andre :)

    Ha en flott dag :)
  • Tone 17.03.2017 kl.11:41

    Aiaiai, jeg angrer på at jeg leste kommentarfeltet her...! Det er vel måte på hva voksne folk skal henge seg opp i? Har det blitt sånn at det er om å gjøre å på liv og død ta noen i å si eller gjøre noe feil? Når ble det 'feil' med havregrøt til frokost? Og når i alle dager ble alle eksperter på å se om bær var fryst eller ikke?

    Og for dere som kritiserer kommentaren om at havregryn er ennå billigere i Sverige: hun skreiv ikke 'Reis til Sverige og kjøp havregryn'! Men det er vel en OK opplysning å ha hvis du bor ved grensa eller av en eller annen grunn skulle befinne deg i Sverige? Da kan man jo likesågodt ta med seg havregryn over grensa og!

    Stå på Anne-Brith! Du gjør en kjempejobb! Håper du får en strålende helg :) Det blir i alle fall havregrøt til frokost på meg i morgen ;) ;)
  • Trine 17.03.2017 kl.21:44

    Nå fikk jeg lyst på grøt, så så godt ut😊

    Kjøpe tilfeldigvis økologisk havregryn og grøten smaker sykt mye bedre😊
  • Kråkebolla 18.03.2017 kl.07:41

    Å hjelpe meg, ta dere ei bolle folkens! Hvis dere irriterer dere sånn, så finn noe annet å bruke tida på! Plukk bær eller les ei bok! Er dere bare på denna bloggen for å finne noe å irritere dere over? For et liv!
  • Hilde 18.03.2017 kl.16:34

    Haha! Hva i alle dager er det som er galt med folk? Finn noe annet å bruk tida på. Hjelpe meg.. Jeg ser faktisk at disse bærene har vært i fryseren... Stå på Anne Britt, drit i disse kjerringene som surmuler i kommentarfeltet ditt!
  • Gunn 19.03.2017 kl.10:17

    alt må bare diskuteres :O huff ...havregrøt <3 sunt godt og billig :)) lykke til med sparing til hus.
  • Trollblomst 21.03.2017 kl.22:28

    Aldri har jeg sett et så fristende bilde av havregryn! :p

    Jeg liker det ikke engang haha!