hits

God YOGA morgen!

17.03.2017 - 09:15 45 kommentarer

Inneholder omtale av sponset produkt

Hei fininger.

For første gang på lenge var det deilig å stå opp. Det var deilig å logge seg på bloggen og det var deilig å kunne godkjenne kun positive og hyggelige kommentarer. 

Det er ingen hemmelighet at noen av kommentarene jeg har fått i det siste har truffet meg hardt. Det har vært noen vanskelige uker. Jeg har tvilt på meg selv, jeg har vurdert om jeg er en god nok mor, om jeg ikke er pen nok til å blogge, flink nok med klær. Ja, dere vil ikke tro alle tankene som har svirret rundt i hodet mitt. 

Det meste kom etter: Hvorfor er du så stygg på tv, Anne Brith?

I går satt jeg store deler av dagen og lurte på om jeg var en dårlig mor som ga mine barn havregryn til frokost? Kommentarfeltet på innlegget: Frokost til kr. 2.- synes jeg ikke er noe hyggelig. Det er noen kommentarer der på meg som mamma som jeg kanskje burde slettet. Ikke fordi jeg ikke tåler det, men fordi venner av mine barn og mine barn kan lese dem. Små barn skal ikke gå rundt å tvile på om de utvikler seg bra. 

Men jeg har forsonet meg med at jeg faktisk må venne meg til dette. Det er ikke kritikk jeg ikke "tåler", men det er den underliggende fordommen. Den som du merker at allerede er der, før noen faktisk har blitt kjent med meg. Mennesker jeg ikke kjenner som er ute etter å "ta" meg, uansett hva jeg skirver, spiser, har på meg eller gjør. 

Så var jeg hos frisøren min i går da. Toofan. På Hairport Metro. Han har stelt håret mitt helt siden i fjor sommer. Og fra første dag visste jeg at han kunne sine saker. Ikke bare med hår, vi prater om alt mulig. Og i går fortalte han meg at en av hans kompiser har en helt vill stor instagramprofil og får så vanvittig mye dritt slengt mot seg. Men han bare ler. Så jeg kan nok helt sikkert bli bedre på å ikke bry meg. Rett og slett. Men det er vanskelig. 

Det var derfor jeg sa ja til å dra ut med Lene Alexandra i går. Hun ringte meg mens jeg satt hos frisøren og sa vi måtte gå ut og riste av oss litt. VI var begge inviterte til God kveld Norge sin førpremiere av "Skjønnheten og udyret", men jeg hadde sagt nei fordi jeg ikke fikk barnevakt. Men da jeg ringte eksen så var jo han blid og happy som alltid så han tok det ansvaret. 

Jeg møtte jo vanvittig mange kjente fjes. Dere kan nok fremdeles titte på mystory på snapchat: annebrith.no og se noe. Jeg stilte også opp i en quiz med Kristin Gjelsvik "styleconnection" og tapte den haha. Jeg holdt seriøst på å le meg i hjel av det konkurranseinnstinktet hennes. Trodde jeg var opptatt av å vinne haha. Men vi lo mye og hun vant en imaginær tiara. Gratulerer fine Kristin. 

Jeg fikk mange komplimenter for både Bloggerne og hvordan jeg ser ut om dagen. Og det er jo veldig rørende når jeg faktisk går rundt til tider og tror at jeg er så stygg. Det blir litt sånn skjønner dere, når 25 mennesker forteller deg hver dag hvor stygg du er. Så blir man påvirket. MEN selv om jeg tenkte jeg skulle stenge muligheten for å sende meg snap og stenge kommentarfeltet så har jeg bestemt meg for å la det være åpent. Jeg trenger å snakke med dere. Jeg trenger den fine dialogen vi har hatt i alle disse årene. Jeg har så mange der ute jeg rett og slett har blitt glad i. Og dere betyr alt. 

Så det som har hjulpet meg de siste dagene eller mulig den siste uken det er yoga. Jeg står opp, tar på meg klær fra Run&Relax, føler meg fresh og fin og gjør noen lette øvelser. Jeg bruker ca 30-45 minutter på dette. Etter det er jeg helt klar for å møte eventuelle utfordringer. 

Jeg har fått mange spørsmål den siste uken om hvor jeg kjøper klær, utstyr hjemme på kjøkkenet og ingredienser. Jeg har bestemt meg for å bli mye flinkere til å skrive om dette på bloggen. Jeg har fått meg en egen fotograf som skal henge med meg litt fremover. Hun er superfin og heter Anette Eilertsen. Så det vil skje en del ting her. 

Men jeg kjenner det var deilig å ta seg en fridag. Jeg trengte det. Og jeg trenger å våkne opp og gjøre min yoga greie, gå turer, lage middager med barna. Og så gleder jeg meg faktisk til å bli forelsket igjen. Tro det eller ei. 

Akkurat nå er jeg faktisk litt forelsket. Jeg må ærlig innrømme det. Men det jeg er forelsket i er middagene våre. Vi har begynt med Godtlevert! Å for en hverdag vi har fått. Jeg skal skrive mer om det etterhvert. Og JA, selvsagt er det litt dyrere enn det vi streber etter å oppnå mht utgifter hver uke, men så langt ser det ikke så ille ut. Dette er første uken og sålangt har jeg havnet på 1150.- og dette er inkludert matkassen

Men nå baker jo jeg brød selv, og plukker bringebær hos eksen eller i skråningen her nedenfor. Så har masse GRATIS bær i fryseren for de som lurer ;) 

Jeg har fremdeles ikke begynt å date noen for dere som lurer. Jeg er livredd og vil ikke bli såret, men hvem vet om en stund :) Det er jo en jeg tenker litt mer på om dagen, men tiden strekker ikke til nå pga jobb og barn. Sånn da vet dere det!

God fredag kjære dere og takk for alle fine meldinger på snap. Det gleder mitt ❤

 

 

45 kommentarer

Trude

17.03.2017 kl.09:33

At noen kan få seg til å si til andre menensker at de er stygge det forstår jeg ikke. Anne Brith, du er overhodet ikke stygg, så de kommentarene må du faktisk bare overse.

Mari iren

17.03.2017 kl.09:44

Blir altså rystet over enkelte voksne mennesker og hvordan di snakker til andre. Og direkte si til andre at du er stygg, jeg har ikke ord.

Mulig di er så ufine mot deg fordi di kanskje ikke dele samme meninger som deg, men det gir dem ikke retten til å kalle deg stygg.

Nei hev deg over sånne idiotiske kommentarer, du er ikke stygg. Verken utvendig eller innvending.

Anne

17.03.2017 kl.09:47

Hei Anne Brith, god fredag og herlig helg til deg og dine. Jeg syntes du er super! Jeg er ikke spesielt interessert i baking men følger deg både på bloggen og på snap for din herlige energi og ditt blikk på livet. Det er ikke alt; jeg i utgangspunktet er enig i, og nettopp det er så bra. Jeg får utvidet mitt synsfelt, reflektert over mine holdninger og av og til endre mening. FORTSETT!!! Jeg digger deg!

Anne Brith

17.03.2017 kl.10:09

Anne: Så bra! Og jeg lærer også hver dag :))))

Anne

17.03.2017 kl.09:50

Jeg synes du er pen, og jeg skulle ønske jeg hadde en kropp som din. .

Anne Brith

17.03.2017 kl.10:08

Anne: Takk fine du :)))

Hege Kjelsli

17.03.2017 kl.10:20

God hælg te nydelige flinke Anne-Brith! Digge bloggen din og din naturlige væremåte, styla eller "naturell" 😀😎😘

Karianne

17.03.2017 kl.11:01

Vet du hva? Det første jeg tenkte på da jeg så yoga bildet ovenfor var at du er pen, frisk, sporty og fin. Lag en fin dag!

Hege

17.03.2017 kl.11:02

Flott er du :D både i utseende og som mor :D

Nå vet jeg du ikke er noen treningsblogger, men ønsker meg gjerne et innlegg med øvelsene du gjør nå om dagen :)

Mette

17.03.2017 kl.11:08

Du er en flott dame, ikke la noen innbille deg noe annet. Takk for at du finnes, og takk for at du fortsetter å blogge. Du inspirerer!

Heidi

17.03.2017 kl.11:10

Hei søte gode Anne Britt.

Det finnes desverre alltud noen som sier stygge ting om utseende eller hvordan man er...overalt... jeg veit følelsen. Jeg bestemte meg for at mitt liv er for kort til å bruke energi og tid på disse. Jeg er heldig at det er mange som liker meg som person. Jeg har venner og familie og de vil jeg bruke tid og energi på. Alle kan Ikkje like en.. Bruk tid på de som Gjør det og gi litt blanke f*** I resten. Kos deg videre I dag :)

Anne Brith

17.03.2017 kl.13:24

Heidi: ??

Monica Tjelta

17.03.2017 kl.11:11

Du ser fantastisk ut. 👍 Det er bare misunnelse som ligger til grunn når du får stygge kommentarer. Hev deg over det om du klarer.❤ Ha en super helg.😀

Else Nordfra

17.03.2017 kl.11:15

HerreGUD folk ass. Rist det av deg! Ble faktisk sittende i går og le av kommentarene på bloggen din for det er jo helt galskap hva folk makter å bry seg om. Hev deg over det, nå er det helg!

Åshild

17.03.2017 kl.11:39

Synes du er en vakker dame, med flott kropp og nydelig stil. Liker bloggen din, synes den er ærlig og deilig variert. Du har gjort noe veldig riktig, fortsett med det 🌹

Ee

17.03.2017 kl.11:47

Ja det er utrolig, hva noen får slengt ut av seg..kan love deg, at de har det ikke bra med seg selv sånne som kommer med så mye "dritt.".

Du skriver bra,deler gode oppskrifter og opplevelser.Leser bloggen hver dag og synes du er en flott dame.Stå på videre:)

Heidi

17.03.2017 kl.12:06

Stå på kjære deg! Du skal være stolt av deg selv og det du klarer- de som sier alt det vonde må jo ha det vondt med seg selv! Så finner de noen de kan ta det ut på. Du er ei flott dame og en super mamma 🌸 Ønsker deg en nydelig helg Hjerteklem

17.03.2017 kl.12:28

"Frokost til kr. 2.- synes jeg ikke er noe hyggelig. Det er noen kommentarer der på meg som mamma som jeg kanskje burde slettet. Ikke fordi jeg ikke tåler det, men fordi venner av mine barn og mine barn kan lese dem. Små barn skal ikke gå rundt å tvile på om de utvikler seg bra."

Æhhhh, hva med den gangen du la ut dette "naken under dyna med kåthet i blikket"?

Tenkte du på ungene dine da og ungenes venner?

Det folk reagerte på på dette havregryninnlegget var for det første at det var små porsjoner. 50 gram havregryn er ikke mye å klare seg med for aktive barn en hel formiddag. Den porsjonen du lager når du lager bare én porsjon er jo på nesten dobbel mengde! 🤔

Det andre var at du poengterte sparing til hus samtidig som du fyker til frisøren.... 🤔 Hvorfor knipe inn på barnas frokost og gjøre den billigst mulig for så fyke ut og bruke mye penger på seg selv?

DET var det folk reagerte på. Mye av det du sier henger ikke sammen med det du selv gjør. Det har skjedd mange ganger og er kanskje blitt en av dine kjennetegn?

"Dere gjør hva jeg sier, jeg selv gjør hva jeg lyster..."

Anne Brith

17.03.2017 kl.13:43

Anonym: Frisøren min er sponset bare så det er sagt. Og vet du, kåthet i blikket. jaja, det får være dine ord. Havregrøten ble en diskusjon fordi folk mener jeg lyver om at bærene er frosne og at det ikke koster kr. 2.- Det var ikke mengden. Ha en finfin dag.

Turid

17.03.2017 kl.12:37

Søte du,

jeg blir oppriktig lei meg på dine vegne 😥 Hva folk får seg til å si, sjokkerer meg virkelig.

Har man ikke noe pent å si bør man tie, lærte jeg for lenge siden, og det holder jeg meg til.

Syns du er ordentlig flott jeg, Anne Brith 👍🏼

God klem og god helg

Anne Brith

17.03.2017 kl.13:41

Turid: Takk du :) God helg til deg også :)

Hanne Eilertsen Punnerud

17.03.2017 kl.12:59

Digger å lese dine betraktninger om livet og alt som rører seg rundt deg. Håper du tar til deg mest av det positive, og klarer å drite i "haterne" etterhvert. Det er de det er synd på, for et utrolig kjipt liv de må ha.... Heier på deg!! Håper du får en superfin helg med de du er aller mest glad i❤❤ Klem ❤

Anne Brith

17.03.2017 kl.13:25

Hanne Eilertsen Punnerud: Takk du er fin å ha ??

Lena

17.03.2017 kl.12:59

Jeg heier på deg, Anne Brith! Jeg synes du er både nydelig, inspirerende og en meget klok jente - så stå på <3 Gode klemmer fra Lena

P.s Jeg har skrevet et innlegg på siden min som jeg håper du har lyst til å lese <3 (og kanskje dere som kommer med negative kommentarer også burde lese det!!) 'Han er mitt ansvar.' Ta gjerne en titt her:

http://lenatherese.blogg.no/

Hege

17.03.2017 kl.13:08

1150 kr pr uke.. Er dette med matkassen,vaskemiddler,sjampo,Såper, frukt,alt du bruker når du baker og alt til frokost,kveldsmat og matpakker?

Dette er ikke ment som kritikk men bare lurer siden jeg selv bruker godt levert men klarer ikke helt og få til 1150.-

Anne Brith

17.03.2017 kl.13:25

Hege: Skal lage et innlegg på det neste uke håper jeg :)

Anja

17.03.2017 kl.13:34

Hei! Jeg har fulgt bloggen din lenge, og syns du er både inspirerende og kul. Jeg er langt fra enig i alt du skriver, men syns det er bra å lese at andre har andre oppfatninger og meninger enn det jeg har. Jeg lærer jo masse av det! Jeg ser Bloggerne, og her om dagen så mannen min sammen med meg. Han ante ikke hvem du var, men etter endt episode: For ei bra dame! Hun der har bein i nesa og virker som en utrolig bra mor for barna sine. Jeg heier på henne!

Så stå på videre, fortsett med det du gjør, og vit at for hver hater så har du sikkert 500 som heier :)

Elisabeth

17.03.2017 kl.13:59

Ikke tvil på deg selv! You go!

Eva

17.03.2017 kl.14:39

Haters gonna hate.. Jeg syntes du er smashing 👌🏻

Anita V

17.03.2017 kl.14:42

Guri så fin du er på håret! Du ser 10 år yngre ut 😊

Anne Brith

17.03.2017 kl.14:49

Anita V: Takk, vet du jeg føler meg faktisk 10 år yngre også for tiden. Vet ikke hva det er men mulig det er 40-årskrisen som har slått til haha. Ha en nydelig fredag og en kjempefin helg når den starter.

Kamilla Berglund

17.03.2017 kl.14:59

Du fortjener litt skryt fra meg altså! Jeg så bloggerne for første gang i går. Hadde hørt litt om det og sett deg på trailer blant annet, men tenkte aldri noe mer over akkurat deg. Følte du ikke helt var min type blogger ettersom du appellerte mer til eldre og andre mødre. Etter jeg så den første episoden med deg ble jeg altså veldig, veldig positivt overrasket. For en nydelig dame du er. Så utrolig fint at du lærer barna dine om sunne økonomiske verdier (og andre verdier selvsagt), og så utrolig hardtarbeidende du er! Jeg syntes det er veldig gøy å lese blogger som fremstår "ekte", hvor penger ikke bare faller fra trærne og man kjøper både klær og mat til mange tusen hver måned. Jeg syntes du har veldig sunne verdier, og vi trenger virkelig flere bloggere som kan fremme slike. Likte spesielt godt innlegget ditt om "hvorfor du er så stygg". Håper de menneskene som ikke klarer å la være å påpeke noe så overfladisk som ansiktet til noen tok lærdom fra det innlegget. Ikke alle kan være penest, men alle kan være gode mennesker, så det er det vi må jobbe mot. Jeg heier på deg og krysser fingrene for at du oppnår den suksessen du ønsker deg, med både stort hus og flere millioner i inntekt. Så må du virkelig aldri falle for presset fra samfunnet og sprøyte inn restylane i leppene eller botox i rynkene når målene dine er nådd. Hold det ekte, Anne Brith, det er det som gjorde at jeg begynte å like deg :)

Anne Brith

17.03.2017 kl.15:29

Kamilla Berglund: Takk, utrolig hyggelig å høre. Nå er jeg jo over 40 år og tenker at restylane og Botox må være en privatsak. Akkurat slik som det å ta silikon. Det er nokså forskjell på det å ta silikon i en alder av 35 år etter man har fått 4 barn eller å ønske seg silikon i puppene når man er 18 år. Men det er nå min mening. Jeg tror ikke at man er et dårligere menneske om man fikser på sitt utseendet. Poenget er vel at man skal være fornøyd med det utseendet man har og klare å leve med det. Men jeg har jo blitt totalt avhengig av vipper haha. Så har jeg fått tatoverte bryn og lepper av min venninne Sol, så helt "ekte" er vel ikke alt på denne kroppen heller. Men jeg synes ikke fokuset skal være der. Ha en nydelig helg :)

Anonym

17.03.2017 kl.15:52

Skjønner meg ikke på de på 20 som begynner å ta restyle og botox...

Mye mer forståelig at noen i 40 åra vil ta det.

Selv nærmer jeg meg 40, men har lite rynker og har aldri tatt noen behandling for det. Bruker ikke rynkekrem engang :) Men det skyldes nok gener og at jeg aldri har røkt og ikke har vært glad i soling.

Å retusjere bildene er noe "alle" gjør, det betyr ikke at vi ikke liker utseendet vårt, det er mer en litt kunstnerisk ting, for bilder er kunst. Greit å sende litt uretusjerte bilder om en skal date, så daten ikke får helt sjokk... Men til og med modeller på 20 blir retusjert i moteverdenen, så hvorfor kan ikke bloggere gjøre det og?

Lena kristin fagervik jenssen

17.03.2017 kl.19:57

Skjønne gode vakre du å dine. Du er en ekte person tvers gjennom. Har lært meg en ting gjennom årene. At negativitet kommer ofte fra missunnelse. God hælg til dere. Stor klæm fra korgen.

Linn

17.03.2017 kl.21:00

Huff som jeg skammer meg over visse mennesker :( jeg blir flau og oppriktig sint,hva får et menneske til å si slike stygge ting ??? Er det misunnelse ??? Har de dårlig selvtillitt ??? Store psykiske problemer??? Disse kommentarer må du for all del overse , du er en søt dame med en utrolig flott kropp.( herregud hvem ser slik ut etter 4 fødsler ???) mest av alt har du et klokt hode og du er en flott mamma for dine barn .. :) rett fra hjerte

Gøril

17.03.2017 kl.22:21

Hei! Jeg kommenterer så og si aldri blogger, men er en ivrig leser! Jeg har ikke oppdaget bloggen din før jeg så "bloggerne" som nå går på tv. Første inntrykke mitt var "hvorfor har jeg ikke sett noe av henne før?!" Beundringsverdig alt du får til, så fine holdninger, å så fin du var til barna dine! De er skikkelig heldig som har ei mor som du! Det var tankene jeg satt igjen med etter å ha sett deg.. å jeg lurer fælt på hvilken planet de som uttaler seg om stygghet, kommer fra?! Sjalusi kanskje? Leste jeg at du nærma deg 40? Jeg takker ikke nei til å se slik ut når jeg nærmer meg 40! Ikke før den tid heller.. Du er ei ordentlig fin dame! Måtte bare få sagt det, får helt vondt inni meg når sånne idioter får gå fritt uten munnkurv!

Lise

17.03.2017 kl.23:37

Hei Anne Brith!

Har fulgt deg en god stund og ser du får mye tyn. Jeg skjønner ikke hvorfor enkelte henger seg opp i små detaljer om det du sier eller gjør. Kanskje de er misunnelige. Hva vet jeg?

Jeg synes du har gode reflekterte meninger og er kanskje ikke enig i alt, men hva så? ingen er feilfrie og perfekte, vi er mennesker, full av følelser og de aller fleste streber etter det perfekte livet. Barna dine ser ut til å ha det fantastisk, de virker høflige, blide, reflekterte og de får medvirke i sin hverdag. Du ser ut til å passe på å være så mye du kan med barna dine, du oppmuntrer, veileder og hjelper dem. Jeg har sett og lest om deg og barna dine fra utsiden, du virker som et godt menneske. Skjønner at du ikke klarer å ignorere de negative kommentarene. Men håper dette er med på å hjelpe deg i positiv retning.

Et ordtak som ble skrevet i min minnebok når jeg var ung er: Lev livet vel

Dorte Tolfsby

18.03.2017 kl.00:48

Det er desverre enkelte som må dukke andre får å få det bra/bedre selv. Misundelse er en vond følelse.

Karianne

18.03.2017 kl.01:20

Folk har dessverre lite å gjøre, og kanskje lever de et kjedelig liv der den eneste spenningen de får, er å kritisere andre mennesker på nett, gjerne anonymt eller under et alias.

Det er få grunner til at jeg er innom bloggen din daglig. 1. Den inneholder mye og variert lesestoff som mange kan kjenne seg igjen i.

2. Det er koselig å følge med på deg og livet ditt.

3. Du er godt voksen og fantastisk!

Jeg synes det er ganske grusomt å se så mange rakke ned på et enkelt menneske. Selv om man er offentlig så betyr ikke det at en skal måtte godta så mye dritt. Jeg selv lever med regelen "man kommenterer ikke ting en person ikke kan, eller burde gjøre noe med" - altså utseendet f.eks..

Har man ikke noe fint å si, nei da trenger man ikke si noe da.

Du er vakker på mange måter, du har også tegn til aldring, men det er da naturlig når man har bikket over 40!

Jeg kunne dødd for en kropp som din, men ikke f** om jeg gidder trene for det liksom 😂

Du er god nok, både som person, blogger og mamma!

Ønsker deg og dine ei strålende helg! Klem fra hu på 24 😗

Ingvild

18.03.2017 kl.09:10

Hei Anne Brith!

For en fantastisk inspirerende dame du er. Jeg begynte å følge deg på blogg og snap i fjor, og du er definitivt min favorittblogger. Det er så koselig å kikke innom bloggen og se hva du har å si, for ikke å snakke om dine snapstories. Rist av deg de negative kommentarene så godt det lar seg gjøre, og kos deg heller med de positive. Vi er mange som blir inspirert av deg!

Klem fra Ingvild

Marilen Jørgensen

18.03.2017 kl.14:52

Kjære vene, for noen kommentarer noen folk klarer å lire av seg. Du er verken stygg som person eller en dårlig mor til barna dine. Du er fantastisk dyktig i det du gjør, i alt du gjør, og verdens beste mamma til barna dine, og en stor inspirasjon for oss som leser bloggen din :)

Liss Waldenstrøm

18.03.2017 kl.23:54

Jeg vet at dette innlegget ikke er skrevet fordi du ønsker å få høre hvor vakker du. Til det er du heldigvis for voksen og oppegående :D

Men jeg beklager så mye, for jeg må faktisk bare si det; Du ER vakker. Og supersøt. Og mitt hjerte gledes over at du ser frem til en ny forelskelse en dag. (Vi mennesker er faktisk ikke skapt for alenetilværelsen).

:)

07.02.2018 kl.16:25

Elsket videoinnlegget på Bloggerne der du sa Ja! Ja! Ja! Ja! Ja! Ja! Jaaa! Haha det var episk morsomt!

Anne Brith

07.02.2018 kl.20:11

:): haha.... et lite sammenbrudd kan man si :P

Skriv en ny kommentar