hits

Coffee Zero ga gode resultater!

26.03.2017 - 18:35 9 kommentarer

Annonse

Jeg lovet å komme med en tilbakemelding på hvordan min erfaring med Coffee Zero har vært. 

Før jeg forteller dere alt må jeg bare fortelle hvorfor jeg valgte å teste ut dette: 

Hver eneste dag når jeg har spist, så har jeg lyst til å spise litt sjokolade. Eller en kakebit av den kaken jeg har stående. Jepp, jeg innrømmer det gjerne. Det står kaker på benken elle ri kjøleskapet hver dag her. Så spiser jeg da som regel litt av den da.  Bare en liten bit. Jeg klarer rett og slett ikke å holde meg unna. Resultatet er at blodsukkeret hopper opp og ned som en jojo i løpet av en dag. 

Jeg bestemte meg for å kutte inntaket av sukker og brukte en kopp Coffee Zero som hjelp. En kopp hver dag. 

Flere har spurt: 

Liker du smaken? 

Vel, som alt annet her i livet så dreier smaker seg om vaner. Du kan ikke regne med at alt smaker like fristende med en gang. Smaker man noe 10 ganger så har det blitt en vane. Med Coffee Zero gikk det 1 uke så smakte jeg ikke noe forskjell. 

Hva er det beste som har skjedd? 

For meg er det faktisk at jeg rett og slett ikke spiser så mye godteri i ukedagene. Og resultatet av det er jo at jeg har gått ned 3-4 kilo. Det var langtfra noen plan men jeg har nå snakket med flere av mine følgere som bestilte dette i januar. Mange har hatt samme erfaring som meg. Ned i vekt. 

Funker det? 

Ja, det fungere. 

Hvor kan jeg bestille?

Bestill via denne linken og hold ut 2-3 uker. Du må ikke gi deg :P 

Jeg har en sånn daglig rutine. Så fort barna har dratt på skolen og jeg er klar for min yoga, eller akkurat ferdig så tar jeg en slik kopp. Slapper litt av og tenker gjennom dagen :) 

Mange av dere som følger meg har spurt hva jeg har gjort for å se så fresh ut i det siste? Jeg tror at Coffee Zero har bidratt til dette altså. 

Jeg kan varmt anbefale dette til deg som vil slutte med all småspisingen av godteri og søtsaker. 


Litt om Coffee Zero:

Coffee Zero, omtales som en "helsekaffe".

Coffee Zero inneholder Krom og krom stopper suget etter det søte. 

Coffee Zero inneholder grønne kaffebønner. Disse har et høyt innhold av antioksidanter. Et daglig inntak av Coffee Zero vil føre til at du får i deg det daglige behovet. Antioksidanter gir en positiv helse-effekt. Derfor kan Coffee Zero holde sykdommer på avstand og bidra til en frisk kropp. 


Jeg kommer til å fortsette med dette min daglige dose av Coffee Zero.

Coffee Zero anbefales for både kvinner og menn, fra 18 år og oppover.

9 kommentarer

Cala

26.03.2017 kl.20:48

Absolutt noe jeg kunne tenke meg å prøve. Men jeg er ingen kaffedrikker, i hvert fall ikke av svart kaffe. Finnes noe tilsvarende som te?

Anne Brith

26.03.2017 kl.20:59

Cala: Jeg var heller ikke det men det gikk strålende fordet!

Siw

26.03.2017 kl.22:01

Jeg brukte Coffee Zero en periode, og ja jeg gikk ned noen kilo !! Likte ikke helt smaken..men tok littegrann extra lettmelk i, å da var det nesten akkurat som vanlig kaffi !!

Må nok gå til innkjøp av ny dose nå.....for jeg har vært noe sløv siste tiden hva angår sunn mat og trening.....så opp på hesten igjen og fortsette der jeg slapp !! Fin kveld til deg Anne Brith :)

Anne Karin

28.03.2017 kl.21:21

Hei:)

Er det slik at en erstatter vanlig svart kaffe med dette? Eller er det 1 kopp av kaffe zero i tillegg? :)

Mvh

Anne Karin

Anne Brith

28.03.2017 kl.21:27

Anne Karin: Jeg drikker en ekstra kopp ??

Anne Brith

28.03.2017 kl.21:27

Anne Karin: Jeg drikker en ekstra kopp ??

Britt

29.03.2017 kl.15:04

Drikker en kopp coffee zero hver dag og søtsuget har forsvunnet!! Syns det smaker vanlig kaffe😊 Har ikke sett effekt på vekten enda, men har ikke brukt det mer enn 14 dg!! Verdt å prøve ihvertfall!!

Grete

31.03.2017 kl.07:58

Så denne og bestilte. Kaffen kom i går og jeg prøver den i dag for første gang. Smaker liksom ikke som vanlig kaffe, men helt greit. Så nå venter jeg spent på resultatet ;) #mindresøtsug #vektreduksjon?

Anita

03.04.2017 kl.14:42

Jeg ville ikke ofret kaffen min for dette altså, da hadde jeg enten jobbet med viljestyrken eller levd med det:p Kaffe tuller man ikke med, den må være skikkelig <3

Skriv en ny kommentar