hits

Derfor blir vi med i en ny sesong av Bloggerne:

31.03.2017 - 09:10 14 kommentarer

Bloggerne Premierefest 2017

Da dette bildet ble tatt visste jeg allerede at det ble en ny sesong med Bloggerne. Jeg ble oppringt rett før jul og fikk beskjed om at TV2 ville ha meg med i en ny sesong. Jeg husker da Marion fra mitt management ringte meg. Det første hun sa var: Hva har du gjort i Bloggerne denne første sesongen, Anne Brith, når de allerede vil ha deg med videre FØR det har blitt vist på TV? :P 

Ha ha vi lo godt i den samtalen. Marion fikk meg til å skrive opp alt vi hadde filmet. Hun hadde jo ikke sett noen bilder eller noe, men vi visste jo at klippingen av brudekjolen kom til å være med. 

Så midt i januar startet vi med opptak for den nye sesongen som kommer allerede til høsten. 

Det blir mer av meg altså og mer av barna, men det er jeg som står sentralt. Jeg byr på flere morsomme situasjoner som singel alenemor, det blir tanker om rollen som alenemor og det blir noen noen overraskelser. Jeg tror dere kommer til å flire godt. 

Barna gleder seg veldig. Som dere kanskje har sett i videoen så er Espen hysterisk over den store fanskaren han har fått. Altså han er 10 år og mener han er like populær som sin navnebror Espen Hilton. 

OG Espen er den nye bloggeren som kommer inn når de andre bloggerne går ut av serien. Så da blir det oss, Marna & Co, Espen, Anna, Kristine og Anniken som skal dele hverdagen vår i beste sendetid!

Jeg er sååå glad for at jeg kan fortelle dette for det er mange som har spurt og jeg har følt at jeg har måtte gå rundt og lyve haha. Hva filmer dere til? Neeeeei, altså det er noe TV-greier. 

Hva har DU lyst til å se mer av i neste sesong? Altså av oss tenker jeg på :)

Svar i kommentarfeltet. 

Vi snakkes. Nå skal jeg løpe inn på kjøkkenet og lage noen Batman-cookies. Grugleder meg til 5-årsdag haha. 

Følg meg gjerne på Instagram. Det siste bildet som ble lagt ut er det mange som har spurt om oppskriften på. Den kommer! Lover dere! Jobber litt med å sortere kategoriene slik at alt blir bra her på bloggen. Og en annen ting. Hemmeligheten kommer neste onsdag. Herreguuuud som jeg gleder meg til å fortelle det!

Knis!

TV2 bloggerne FOTO: ESPEN SOLLI / TV2

Foto: Tv2 

14 kommentarer

31.03.2017 kl.09:30

Har jo vært mye i media siste tiden om det negative ved og fronte barn så mye i sosiale medier. Hva tenker du om dette?

Blir jo betenkt når din sønn er i syvende himmel Pga all fanskaren.

Anne Brith

31.03.2017 kl.09:42

Anonym: Ja, det er delte meninger om det og dette er noe vi her hjemme tar opp regelmessig. Personlig ser jeg ikke på sosiale medier som farlig, jeg ser på det som en mulighet og noe man skal bruke på en riktig måte. Det betyr ikke at jeg nå sier at jeg har brukt det på riktig måte. Jeg har også gjort mine feil og tenkt innimellom at jeg har tråkket over en grense. Det fine med min jobb er jo at jeg nokså kjapt finner ut hvor grensen går og at jeg dessverre først finner dette ut når den grensen er tråkket over. Så for meg blir det å lære av feil. Som egentlig alt annet her i livet.

Husk at Espen er 10 år og ser på 5 nye fans som en fanskare :P

Ha en nydelig dag!

Jill

31.03.2017 kl.09:33

Så utrolig gøy :-) Har vært en fornøyelse å følge dere via tv skjermen. Du er og blir en stor favoritt. Stå på videre :-)

Ha ei strålende helg.

Klem

Lunamon design

31.03.2017 kl.10:14

Kor arti! Gleda mæ tell fortsettelsen :o)

31.03.2017 kl.10:28

Det kommer alltid til å være søtkaker jeg forbinder deg med, så håper vi får noen klipp der vi får se deg i gang med kakebaking :) Og servering av disse... Ta med deg noen makroner til de andre bloggerne når dere møtes :)

Anette

31.03.2017 kl.12:24

SÅ glad for at du blir å se på skjermen til høsten igjen, det har vært så gøy å følge med på deg på Bloggerne! :-)

Sigrid

31.03.2017 kl.12:28

Jeg er så glad for at dere er med videre! Dere er med å gjøre serien komplett spør du meg. Selv om jeg ikke kjenner dere personlig, så har man jo blitt glad i dere via skjermen og den historien dere deler, jobbe seg fremover, samarbeide, være et team på godt og vondt. DET ER VIKTIG! Du tør å prate om ting vi bare tenker for oss selv hjemme i sofaen.

Jeg håper du innimellom tar deg tid til å være litt stolt av deg selv. For jobben du gjør for deg selv og barna dine er faktisk j**** godt jobbet og fortjener et klapp på skulderen. ❤

Anne Brith

31.03.2017 kl.13:35

Sigrid: Tusen takk for hyggelig tilbakemelding <3

Anitaen

31.03.2017 kl.18:58

Håper du en dag får ditt eget program!! Du fremstår som uredd, ekte, omsorgsfull, ærlig, kunnskapsrik, nordlending med en klar røst, morsom, varm og med et stort stort stort hjerte for dine barn og de menneskene du har i din nære krets! Stå på, lev i nuet og nyt din suksess! Du e ei knakanes bra dame!!

Anne Brith

31.03.2017 kl.19:45

Anitaen: Tusen takk ??????

Charlotte

31.03.2017 kl.21:06

du virker som en sterk og flott dame :-) Hvor er den gule genseren din ifra på det nederste bilde?:)

Anne Brith

01.04.2017 kl.09:23

Charlotte: Ligger en link inn til SIlje Pedersen. Jeg lånte den fra henne....

Ingrid

01.04.2017 kl.20:05

Eg er så utrulig glad for at du blir med endå ein sesong. Trur at mange kan relatere seg til deg og ditt liv. :)

Kaja

10.04.2017 kl.10:00

OT: Lekre Jeans. Merke?

Skriv en ny kommentar