hits

It's holiday o'clock!

11.04.2017 - 10:35 Ingen kommentarer

Annonse

Hvor mye er klokka nå?

It's holiday o'clock!​

Hva betyr egentlig det for oss? Jo det betyr at vi sover 13 timer i strekk. Løper inn til frokost ti minutter før den stenger fordi vi har sovet så lenge. Vi tar ting som det kommer og stresser ikke for å komme oss til middag eller lunsj i tide.

Her på resortet er det alltid en restaurant som er åpen. 

NO stress. 

It's holiday!

Og sånn har vi det også. Vi bare er. Og det kjennes godt og riktig. 

Jeg bruker dagene på å være litt sammen med Annika, litt med Espen og slik bytter jeg på. En svømmetur med minstemann, en iskrem med Sven. Så smøre inn en liten kropp igjen eller rusle for å hente en slush. Alt kan ikke noe må. 

Ferie. 

Gran Canaria er værsikkert. Så veldig deilig å vite at stedet du skal reise til faktisk innfrir på været for det er jo en av grunnene at vi reiser hit: Sol og bading.

Det er nok badingen som gjør at vi sover så mye tenker jeg. Men vi er jo også aktive. VI har testet ut det meste her på hotellet. Det er noe for alle. Både store og små. Minigolfen er en stor favoritt, beachvolleyball, dykkekurs, salsakurs, vanngymnastikk og badminton.

Musikk spilles over høyttaleranlegget til tider og det annonseres aktiviteter for store og små.

Det er god stemning.

Jeg og Annika var oppe ved soloppgang i dag tidlig og tok masse bilder. Det kommer i kveld. Så om du vil se bilder av hvordan vi bor og bassengene så kom innom bloggen i ettermiddag. 

Vi tok med nok solkrem fra Norge og her passer alle på hverandre. Christian er veldig opptatt av at ingen skal bli solbrente. 
Innimellom er det godt å bare ligge og slappe av. 

Å bade er til tider veldig slitsomt :P 
Selv vurderer jeg dette i ettermiddag: 


Vi har altså ikke forlatt hotellet disse dagene og kommer ikke til å gjøre det heller. 

Å reise alene med 4 barn har vært en fryd når du har alt samlet på et sted slik som nå. Jeg skal også skrive et eget innlegg om hvordan maten er her nede og hvilke favoritter vi har fått oss. For det er nokså viktig å vite tenker jeg, når du reiser med barn. At maten er bra. Og hva man kan forvente. 

For dere som lurer så har vi booket turen via VING og er på Gran Canaria på Mas Palomas Princess. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar