hits

Oj, barna fant ikke påskeeggene :O

17.04.2017 - 09:31 23 kommentarer

I år pønsket jeg ut utrolig bra gjemmesteder for påskeeggene. 

Eeeeh de ble kanskje litt for godt gjemt for barna fant dem ikke haha. 

Jeg tenkte jeg skulle dra ut av huset og la barna lete i timesvis men det ville kanskje vært litt ufint av meg? Dog, er det slik her hjemme at vi må kunne spøke med hverandre og de ville jo fått eggene uansett. 

Men å lete etter egg i 6 timer er kanskje litt dårlig gjort som mamma?

Så jeg måtte gi dem noen ledetråder. 

Sven: Egget har det varmt.

Espen: Egget har det vått.

Elise: Egget har det kaldt.

Annika: Egget har det mørkt. 

Ingen fant ut av det og jeg måtte gi en ny ledetråd:

Sven: Noe bare du gjør. En oppgave jeg ber deg om som ingen andre barn får gjøre.

Espen: Noe du gjør for å sjarmere damene. 

Elise: Du må tenke utenfor boksen

Annika: Som deg så er egget som en flyer: høyt.

Med disse ledetrådene var det litt lettere å finne eggene haha. Jeg holdt på å le meg i hjem da jeg gjemte eggene. Disse ble jammen en nøtt å knekke haha. Jeg spurte dere på snap om noen hadde ideer og jeg fikk inn en god del bra forslag til gjemmesteder: 

  • blomsterbed ute i hagen
  • i skittentøyet
  • tørketrommel
  • fryseren
  • i en gryte
  • i fryseren

Men jeg tror jeg fant de beste gjemmestedene uansett haha.

Sven sitt egg gjemte jeg i en plastpose og dyttet jeg bak luken oppi peisen. Han måtte altså åpne trekket for å se posen. 

Espen sitt egg pakket jeg inn i en pose og la det i den store blå vasen med roser. Fylte så vann oppi og gjemte egget med rosene og avkuttet blader. Han var den første som fant egget. 

Elise sitt pakket jeg i en pose og hengte jeg utenfor stuevinduet i tråden til persiennene. Hun måtte altså se ut for å oppdage egget. 

Annika sitt gjemte jeg i loftsluken. Hun måtte altså dra ned snoren til loftet og der lå egget i mørket. 

Jeg fant ut at jeg hadde mulig gjemt eggene litt godt, men hallo de begynner jo å bli så store nå og litt leting må de jo tåle. Jeg har faktisk pønsket ut verdens beste juleprank og gleder meg til å sette den ut i livet haha. 

Hvor gjemte du eggene til dine barn?

Nå skal jeg og Annika ha en hel dag alene. Vi skal faktisk se på en liten, hårete skapning i Oslo. Følg med på mystory på snapchat om du vil se på verdens fineste gutt på 4 ben. 

Drømmer skal være til for å realiseres dere!

God påske videre!

Klemmer
 

23 kommentarer

Lene

17.04.2017 kl.09:56

Tenker at de har ikke vondt av å lete når de er så store, de får jo egget til slutt likevel :-)

Valp ja, håper ikke dere skal ha det siden du i flere innlegg har sagt at tiden strekker ikke til når du er alene med 4 barn. Det en hund fortjener er tid....vi er en famile på 4 og med aktiviteter for alle så er det dager vi ser at tispa vår kanskje får for lite oppmerksomhet, og alle turene hun fortjener. Heldigvis var ungene små da vi fikk henne slik at hun krever lite, men en langtur på 1-1,5 time hver dag får hun, det MÅ alle hunder få, minimum. Men, det er lov å se på valp, kose og beundre, bare man husker at de blir større og krever sitt :-)

Anne Brith

17.04.2017 kl.10:02

Lene: Det handler vel som alt annet her i livet om prioriteringer ;)

Signe

17.04.2017 kl.10:11

Kos dere med å se på en firbeint :) håper den blir igjen, og at dere heller bare har hverandre en god stund til. Du og de fire fine ungene dine <3

Anne Brith

17.04.2017 kl.14:32

Signe: Jo den ble igjen. Dette er starten på en prosess... så får vi se...

Kristina

17.04.2017 kl.12:08

Barn mår bra av og vokse opp med dyr..kommer så mye kjærlighet med dyr, selvklart skal man ha en hund om man kan😙❤

Carina

17.04.2017 kl.12:41

Da jeg var liten gjemte "påskeheksa" (som leverer eggene i Sverige i stedet for påskeharen) et egg i oppvaskmaskinen. Det var ikke veldig poppis når moren min startet maskinen uten å kikke inni.

Ann

17.04.2017 kl.12:50

Velger dere en Cavalier vil dere få verdens beste familiehund 🐶

Akra

17.04.2017 kl.14:03

Koselig. 😊 En liten pus? Ilder? Kanin? Hamster? Chinchilla? Liten hårete skapning på 4 ben, kan være så mangt. 😊 Jeg er forresten ikke i tvil om at du/dere klarer å ta vare på hva det måtte være! 😊

Lise Lotte

17.04.2017 kl.16:57

Bra den ble igjen. Er daglig leder for en kennel for hunder og katter. Så ser nesten daglig folk som tror de kan ta vare på en hund og kjekt at du vurderer det men 4 unger og alene mamma fungerer dårlig uansett hvor mye du prioriterer. En hund er mere jobb en du tror. Stol på meg.

Anne Brith

17.04.2017 kl.17:43

Lise Lotte: Vi har bestemt oss for hund. Så det kommer nok en hund. Jeg vet hva som skal til for jeg har alltid hatt hun hjemme hos mine foreldre. Mine barn er i tenårene og vet også hvilket ansvar dette er. En hund ville passet perfekt hos oss ettersom jeg jobber hjemmefra. Så vi har bestemt oss for å prioritere en hund. Bare ikke akkurat nå. Den kommer når en del andre ting er på plass. Jeg VET hvor stor jobb en hund er :)

Nina

17.04.2017 kl.18:27

Må bare si at fy så ekle folk er! Er vel ingen andre som har med hva du skaffe deg av dyr eller annet. Hær handle det om prioritering og e e helt sikker på at akkurat det klarer du fint! E så Lei å se slike kommentarer fra alle bedrevitere . Stå på Anne Brith ,og e vet at disse kommentarene ikke går inn på deg heller har noe å si på DIN avgjørelse. 😊 Klæm fra en dyrevænn med mere enn en hund.😉

Statera Marit Ebeltoft

17.04.2017 kl.20:42

Vi gjemte ett egg i elven så 2 åringen måtte bruke en fiskestang som var på stedet og fiske det opp ( det var festet til snoren fra før av) men han syns det var stoooor stas :)

Ellen Marie

17.04.2017 kl.20:43

Egget som jeg vant**

Anne Brith

17.04.2017 kl.20:44

Ellen Marie: Hei Ellen MAria, jeg har videresendt alle adresser til Life. Sender mail på nytt nå :)

17.04.2017 kl.21:16

Om jeg selv hadde 4 barn og alenemor,ville jeg tenkt meg godt om før jeg skaffet hund.

Du har 4 meger aktive barn som er på mange fritidsaktiviteter.

Hva gjør du når du skal på konkurranser og hunden ikke kan være med?

Hva med kveldene når du må ut med hunden? Nå har du jo noen større barn som du kanskje tenker skal passe den minste.

Har selv hatt hund ig de krever mye uansett om de er små eller store.

Lykke til.

Anne Brith

17.04.2017 kl.23:35

Anonym: Flott Hege. Takk for tips :)

Sigrid

17.04.2017 kl.22:41

Så koselig både jakt og hundebesøk....og så "moro" og se at både mamma og hubdepolitiet er på plass med pekefingeren og vet akkurat hvor sliten og hvor mye Anne Brith har " fra før " og hvorvidt hun bør skaffe seg en hund eller ikke. *sukk*

Anne Brith: Så kjekt for dere. Så fint for deg og barna, jeg tenker de juuuubler og jeg tviler ikke et sekund på at du vet akkurat hva som skal til på godt og vondt. Synd du må svare for hver minste lille avgjørelse du tar, spesielt når man ser på verden rundt seg. Jeg håper likevel at du vet at det er MANGE av oss som følger deg som respekterer deg for den du er og det du har gjort/ fortsatt gjør og håper du ser vekk fra alle som bare må pirke borti innimellom.

Anne Brith

17.04.2017 kl.23:34

Sigrid: Tusen takk <3

18.04.2017 kl.03:16

Masse lykke til med et nytt familiemedlem når den tid kommer, for det er jo akkurat det det er med hund i huset. Jeg er selv alenemor for to barn, og har en liten cavaliertispe. Det er virkelig ingen problem, snarere tvert imot. Jeg er utrolig takknemlig for den lille hårete frøkna, når barna er hos far er det nettopp hun som holder meg med selskap. Du har muligens bestemt deg for rase allerede, men jeg og vil, på lik linje med en annen lenger oppe her, anbefale cavalier på det sterkeste. En mer allsidig og perfekt familiehund skal du lete lenge etter. Jeg har hatt min i 8,5 år nå, og har aldri opplevd henne aggressiv mot noe eller noen. Masse lykke til videre!

Anne Brith

18.04.2017 kl.07:40

Anonym: Tusen takk ??

Hanne

19.04.2017 kl.17:24

Kos dere med hund! Det er såå spennende med "jakten" på en valp, og enda mer stas å få den i hus. Og hunder kan være med på mer enn folk tror. Livet blir bare bedre med en hund i hus, det gjør noe med humøret ditt hver eneste dag, synes jeg. Jeg er veldig glad i labrador, de er veldig folkekjære og akuratt passe klønete i hverdagen :)

Mari

20.04.2017 kl.00:23

Hei!

Pleier ikke kommentere innlegg, men nå klarte jeg ikke la være! Selvfølgelig skal dere skaffe dere hund om dere ønsker det!❤Hvorfor skal ikke en mamma med

fire flotte barn greie det? Folk har for lite å gjøre når de må blande seg i familiens avgjørelser😊 STÅ PÅ! Dette klarer du og barna dine fint!🌟👌🏽

baremegoglivet

21.04.2017 kl.13:32

Hehe, det er så gøy å gjemme påskeegg

Flotte gjemmesteder du hadde funnet. :-)

Her var jeg så heldig at ungene hadde kjøpt påskeegg til meg også.

De hadde tapet det fast i taket... Tok sin tid før jeg fant det... Selv om de til slutt sa jeg måtte lete høyt, var det tilfeldig at jeg kikket så høyt... :-D

Skriv en ny kommentar