hits

Tanker om fremtiden

19.04.2017 - 08:00 13 kommentarer

Annonse

Å være på ferie alene med 4 barn var både skummelt og nervepirrende. Jeg tenkte kanskje ikke så veldig mye over det før vi dro men mens vi var på hotellet så kom jeg jo opp i en del situasjoner som fikk meg til å tenke. 

Jeg har tenkt mye på min situasjon som alenemor i vinter og konklusjonen etter ferien ble: 

Det er sånn det er. 

Jeg er alene med ansvaret og må ta det ansvaret. Enten jeg vil eller ikke. Det finnes ikke noe alternativ. Det høres kanskje litt rart ut for dere som leser dette men for meg har det gjort meg roligere med å faktisk bare innse at det er jeg, og jeg alene som skal forme denne familiens hverdag de neste årene. 

Frem til nå har jeg vært så opptatt av hva andre mente, hva andre synes vi burde gjøre. Jeg har tenkt lite på hva jeg faktisk mente. Jeg har prøvd å please så mange, men uten hell. Følelsen har vært at jo flere jeg skulle please rundt meg og jo mer ting jeg skulle gjøre riktig, jo mindre glad ble jeg. 

Det har vært alt fra flytting, til oppfølging på fritidsaktiviteter til dating. Jeg har ikke kjent på min magefølelse. 

I samfunnet i dag er det så mange ting som er bestemt. Hvordan du som person skal være i forhold til dine barn og dine omgivelser. Det er lite rom for å være annerledes. Og når man ikke får være seg selv så blir man ulykkelig. 

Å være på ferie med barna var fantastisk. Jeg stilte meg helt inn på barnas klokke. Sov allerede rundt klokken ni på kvelden og våknet da de våknet. Jeg var sammen med dem 24/7. Uendelig med søvn følte jeg at jeg fikk. Det gjorde meg godt. Men det var også godt å være alene. Alene voksen, tenker jeg da. 

Jeg har gått og tenkt på en ting angående bloggen i lang, lang tid og jeg har bestemt meg for å gjennomføre det. Litt skummelt men mest spennende. Jeg har de siste ukene fått utrolig mange flotte og nye samarbeid og det at jeg skal få være med på en ny sesong med Bloggerne synes jeg er kjempegøy. Det er mange gode ting som skjer. 

Men de siste månedene har jeg glemt noe viktig. Noe jeg var ufattelig god på i jobben min som selger for en del år tilbake i tid. Og det, sammen med gløden og tankene fra den tiden, fant jeg litt tilbake på Gran Canaria. Neste uke skal jeg inn til Oslo og legge frem noen av ideene mine og det gleder jeg meg til. 

Livet tar uante vendinger noen ganger altså. 

Det gleder meg faktisk litt. Jeg må finne litt tilbake til den spiriten jeg hadde jeg jobbet i Amsterdam kjenner jeg. Det var en herlig tid. 

På dette bildet står jeg faktisk og funderer over akkurat det jeg skriver om nå. Jeg kan dessverre ikke si hva det er enda men sånn er det jo :P 

Håper dere får en magisk dag. Sjekk bloggen om litt da, jeg skal vise frem godbitene jeg kjøpte rett før påske. Både nye brødformer og muffinsbrett i pastell.

Gode klemmer!

Jeg har merket innlegget med annonse fordi bildet er tatt i forbindelse med et betalt oppdrag for Ving. 

13 kommentarer

Signe

19.04.2017 kl.08:26

Nydelig bilde av deg!

Anne Brith

19.04.2017 kl.08:29

Signe: Takk <3 Det synes faktisk jeg også :)

Gørill

19.04.2017 kl.08:56

Så flott bilde av deg Anne Brith ✨💕

Du er ikke den eneste med for mye ting i skuffen. Kanskje et garasjesalg ville vært tingen? Husk, cash is king 😁

Anne Brith

19.04.2017 kl.09:49

Gørill: For en bra ide! Haha det tror jeg kanskje jeg skal gjøre :P

Statera Marit Ebeltoft

19.04.2017 kl.09:37

Så spennende, håper det går fint og at ideene dine blir godt tatt imot :)

Pernille

19.04.2017 kl.10:18

Hvis du og pappaen til minsten skal ha gutten 50/50 så ER du ikke alene om å forme hverdagen hans. Pappan er jo også der.

En annen sak; pappaen til de andre bor jo i Mosjøen. Det er jo ikke noe særlig langt til at ungene ikke å kunne besøke ham oftere. Det er jo mange barn som reiser mye lengere mye oftere.

Bare tenker på at du HAR jo mulighet til å få litt mer alenetid hvis du velger det.

Enkelte dager går det jo faktisk direktefly mellom Gardermoen og Mosjøen.

Mvh Pernille

Anne Brith

19.04.2017 kl.10:29

Pernille: Dette kan jeg bare ikke svare på, for da ville jeg måtte utlevere en part som ikke har mulighet til å tale for seg.

Lydia

19.04.2017 kl.10:21

Herlig ❤️ Ser gleden og gnisten i øya dine på det bildet ❤️ Jeg synes du tenker helt riktig jeg, ikke noe rart i det hele tatt at du syns det er greit å være alene voksen. Av og til er det mye enklere, og mange finner lykken etter at barna har blitt ganske store og kanskje begynner å flytte ut 😜❤️ For da har man mer tid til seg selv. Jeg har lært at de som har barn må sette barna først, og når de har flytta ut kan foreldrene begynne å leve sitt liv igjen sånn som de vil ha det. Det betyr ikke at man ikke lever livet mens man har barn å oppdra, men at det er en del ting man ikke får gjort før barna har blitt ganske store. Og sånn er det jo..❤️ Lev livet ditt med barna dine, du er en sunn og fornuftig mamma med gode kvaliteter som gjør en fenomenal god jobb med barna dine ❤️❤️❤️

Anne Brith

19.04.2017 kl.10:29

Lydia: Kloke ord av en som er såpass ung. Tenker på deg. Gode klemmer!

Sigrid

19.04.2017 kl.12:40

Ble så GLAD av å lese dette innlegget! Finne balanse i der å både være mamma, alenemor, karrierekvinne og deg selv....og du, du har svarene som er best for deg ❤ Ikke alle rundt. Gleder meg til å følge dere videre alle sammen og ønsker deg masse lykke til med spennende prosjekter.

Heidi H

19.04.2017 kl.19:17

Hei!! Har selv vært alene med mine 2 barn fra de var 1 og 3 år gamle. Jeg har i dag ett veldig nært forhold til de, som jeg ikke ville fått hvis jeg hadde en mann ved min side. Det er viktig og ta vare på seg selv, og ikke høre på hvordan alle andre mener en skal leve ditt liv. Det er nå kun den som har skoen på som vet hvor skoen trykker. Mange ser ut til og kunne si hva som helst til dere bare fordi dere blogger. Stå på, Anne Brith!!!!

Anne Brith

19.04.2017 kl.19:38

Heidi H: Takk for en veldig hyggelig melding. Sender deg en varm klem herfra.

Anniken

19.04.2017 kl.22:27

Ååh! Dette var utrolig godt å lese :-) stå på! Hilsen ei som akkurat har blitt alene med 2 barn:-)

Skriv en ny kommentar