hits

Skjønnhet kan kjøpes!

21.04.2017 - 15:22 14 kommentarer

Reklame

Jeg gikk 39 år uten bryn. Jeg må flire når jeg tenker over det altså. Men sannheten er at jeg ikke finnes jålete av noe slag. Jeg tenker ikke over om jeg går ut av døren uten sminke og jeg bryr meg ikke om jeg tar på med noe "comfy" og går med inn på butikken. 

Slik har jeg alltid vært. Jeg husker min aller første kjæreste fra Nederland, han poengterte det veldig ofte. Han sa: Jeg liker at du er så rask til å bli ferdig når vi skal ut. Jeg var ferdig på 1, 2, 3! Han likte meg akkurat som jeg var: Naturlig og uten sminke og bryn haha. 

Altså jeg har jo hatt bryn hele livet men de har vært like lyse som håret mitt. Derfor var det litt vittig at det var akkurat dere, ja dere som følger meg som poengterte at jeg måtte få fikset brynene. 

Med bryn kommer vipper, hår og alt annet som gjør deg fin. Jeg må innrømme, jeg elsker å pynte meg. 

Bryn fikk jeg hos Solvår Hegge og hun er amazing på bryn. En annen som er flink på bryn er Mari, som er tilknyttet The Beauty Nest. Der jeg var denne uken og fikk en nydelig ansiktsbehandling "Glow"

Jeg er nok jevnt over ikke den aller beste til å stelle huden min, men det er ikke det aller viktigste i livet liksom. 

Er det en ting jeg har blitt avhengig av så er det vipper. Jeg klarer meg faktisk ikke uten. Det er min gode venninne Katrine som driver Oslo Lash bar som får lov til å fikse på disse. Eller må rette litt på det for det er Denise jeg går fast til. IKKE velg vipper etter pris. Jeg lover dere jeg fikk en gang et sett sponset for noen år tilbake og jeg fikk store problemer. Både en allergisk reaksjon og betennelse i øyet. Etter det har jeg alltid vært hos Lash BarSå dette er det jeg unner meg innimellom: Vipper og litt hudpleie. 

Jeg fikser mine negler selv og har ikke hairextentions noe mer. 

Jeg ser ut som om jeg er 40 år og det er helt greit. 

Jeg har jo den siste tiden blitt litt fastere i fisken. Altså treningen og min daglige dose yoga har gjort sitt. Det gjør jo at man har lyst til å kjøpe seg litt freshe og nye klær. Det gjør jeg også innimellom.

Jeg varierer ofte mellom noe dyrt og noe billig. Selv om vi sparer iherdig til hus så er det viktig for meg å unne meg noen gulrøtter i jobben min slik at når jeg når et mål eller har jobbet hardt så gir jeg meg selv en belønning. 

Jeg elsker denne Toppen og denne buksen fra Vero Moda.Topp // Bukse ( annonselenker) 

 

Nå har jeg for de neste to ukene satt meg et mål og når jeg det så skal jeg kjøpe meg denne kjolen og denne jakken :P ELSK. ( annonselenker) 

Så slik jeg ser det så er jo skjønnhet på en måte mulig å kjøpe seg. Særlig mine vipper får jeg ufattelig mye skryt for. Noen av dere har spurt hvorfor jeg har vært så ofte og fått påfyll i det siste. Det er en blandet forklaring. Både at jeg har hatt en del fotoshoots hvor Denise da vil at vippene mine skal se perfekt ut, men det skyldes nok også det at jeg hyppig har tatt til tårene. Emosjonell som få haha. 

Håper dere har det godt. 

God fredag!

Foto: Anette Eilertsen

Følg meg gjerne på Facebook, Instagram eller snapchat: annebrith.no


 

14 kommentarer

Maya

21.04.2017 kl.16:06

Syns de kommentarene du får er så ondskapsfulle. Har tenkt på hva disse har slags liv, og har kommet frem til at de må være skikkelig misfornøyd med seg selv når de kan være så slem mot andre.

Kjenner meg litt igjen også. Når jeg har vært deppa og sliten, så har jeg lite til overs for andre og kan kritisere de i mitt stille sinn. Men vet jo at det kun er fordi jeg er sliten.

Men å lire av meg noe slikt på nett er under både min og andres verdighet.

Dessuten syns jeg du er kjempefin! Det du har, går det ikke 13 av på dusinet!

Anne Brith

21.04.2017 kl.16:09

Maya: Takk, jeg har forsonet meg med at det alltid vil være negative mennesker som vil snakke meg ned eller prøve å dra meg ned. Det jeg har fokus på er de som gir meg energi og de som støtter meg. Takk igjen for koselig komemntar.

Statera Marit Ebeltoft

21.04.2017 kl.16:15

Er godt å unne seg litt egenpleie av og til, og hudpleie og litt bryn fiks er jeg selv og veldig fæn av :D

Lydia

21.04.2017 kl.18:40

Synes alltid du har vært så pen jeg ❤️ Naturlig pen egentlig. At man liker å pynte seg er jo helt normalt, og helt lov! ❤️ En føler seg jo litt finere når man fikser litt her og der, om det er med trening, vipper, klær eller sminke. Og på de bildene her er du bare SÅ fresh da! Smashing!😘

Marianne

21.04.2017 kl.19:53

Godt å være en av de som nesten Ikke bruker sminke eller ikke noe....😀

Jeg har alltid vært sånn faktisk...

Seinere åra har jeg vært mye syk....å da orker en ihvertfall ikke å holde på å pynte seg dessverre....

Men....jeg oppdaget også vipper... wow....alltid sminka og fresh....👍👍😍

Å jeg er også inne hos Lash bar å ordner vipper...å de er superdyktige 👍👍😍Også tar jeg bryna mine....

Å når en føler seg dårlig...er mye syk...så et det veldig deilig å kunne føle seg fresh.....👍👍❤

Men så godt vi er flere som ikke alltid må ha på seg sminke for å ut....for en føler seg beglodd å aleine .....

Tusen takk for din deling Anne Brith 😀😀❤❤

Lene

21.04.2017 kl.20:21

Du må gjerne legge ut mere klestips og hvor klærne er kjøpt:) Synes du har en kjempefin klesstil!!

Anne Brith

21.04.2017 kl.21:14

Lene: Takk :))

Milla

21.04.2017 kl.21:06

Kropp som en 20 åring👍Flott levende ansikt 👍Hvilken Str er du? Ville nok ikke blitt så lekker på en Str 44 😱God helg 😊

Anne Brith

21.04.2017 kl.21:14

Milla: jeg er XS og 34 ;)

Ida

22.04.2017 kl.12:45

Jeg farger vipper og bryn, ikke bruker sjeldent sminke og vil si jeg er naturlig pen! Man forbedrer jo bare det man allerede har... ;) folk farger jo håret på hodet, og skryter av "naturlig skjønnhet", da kan man jo farge annet hår og ;) og om det å farge litt bryn gjør at man føler seg super fresh, er det hundre ganger bedre enn botox og annen gift...

Lovise

22.04.2017 kl.13:11

Synes dessverre ikke vippene dine er så vellykket. Klumpete på ene øyet og for store, slik at øyelokkene dine virker tunge. Velment kritikk :-)

24.04.2017 kl.09:29

Jeg synes du bruker så ofte feile farger på klærne dine. Du kler ikke hvitt, men naturhvitt. Svart blir for hardt mens marineblå kler deg mye bedre. Rosa kler deg IKKE! Da blir du liksom bare gjennomsiktig. Skarpe farger kler deg siden du er så "blass" i både hud og hårfarge. Prøv litt andre farger og noe annet enn disse blomstrede volangkjolene... det ser så gammelmodig ut.

Du er jo ei flott dame så ikke la klærne og fargene ødelegge for deg. Få litt mer fres!

Anne Brith

24.04.2017 kl.09:34

Anonym: Kanskje jeg ikke vil ha mer fres i hverdagen min?

Jeg kler på meg det jeg føler meg vel i. Noen ganger treffer det andre ganger bommer jeg. LMD!

07.05.2017 kl.11:42

Har hun bedt om tips?

Hvis hun er fornøyd, så la henne være det da.

Hun pynter seg ikke for deres skyld, men for sitt eget velvære. Klart hun ønsker å ta seg bra ut på bilder, hun lever jo av bloggen sin. Det ytre selger, og da har man et visst press på seg om å se presentabel ut. Og hvorfor er det verre at en norsk dame viser seg fram,, når de i Hollywood gjør det hele tiden? Her har vi janteloven på sitt beste!

Skriv en ny kommentar