hits

Arme riddere og ny kjærlighet!

24.04.2017 - 09:33 10 kommentarerDen siste uken hjemme har vært fantastisk.

Jeg kjenner jeg langsomt begynner å få ting på plass. Med det mener jeg at jeg begynner å få en rutine på ting. Jeg er ikke så sliten mer. Jeg klarer å se lengre frem enn bare noen få dager. 

En stor grunn til at ting har blitt slik er nok at jeg har blitt mer streng mot meg selv. Jeg legger meg tidsnok hver kveld og får nok søvn. Jeg spiser godt og variert, får i meg nok vitaminer og trener. 

Jeg har den siste tiden møtt mange nye og fine mennesker. Jeg har bestemt meg for at det er riktig å slippe inn nye mennesker i livet mitt, men kun som venner. Da jeg satt på toget forrige uke og en av mine matcher på Tinder kom og satt seg rett over meg så fant jeg ut at det var nok. Jeg fikk hele datescenarioet, Tinder, Sukker, Happn og alt mulig annet i vranghalsen. 

Ikke fordi jeg møtte en person jeg hadde matchet med på nett, men fordi poenget med slike apper faktisk er å treffe noen IRL. Og det er ikke det som skjer. Folk bruker appene til å booste sin egen selvtillit og selvfølelse. Jeg har snakket med flere venninner om dette og det er gjengs over det samme. Flere hundre matcher men man snakker ikke sammen med noen av dem. Og gjør man det så er det veldig på den ene dagen for så at det blir radiostillhet videre. 

Så da jeg satt på toget og plutselig møtte en jeg altså har matchet med så slo det mag faktisk: Hva f... er det jeg driver med? Jeg kunne skrevet en bok om dette her men har bare valgt å slette alt. Jeg gjorde for såvidt det for noen måneder siden men jeg hadde beholdt Tinder og Sukker. Tidsfordriv? På og av, av og på. De aller fleste har det slik. Ingen klarer å være på slike apper lenge. Man får virkelig bare nok. 

Så nå har jeg vært "avlogget" helt en stund. 

Jeg tror det er en avhengighet av noe slag. Du må inn og sjekke meldinger osv. Men gjør du noe med det? Møter du noen? Ikke jeg i alle fall. Hva er vitsen liksom da?

Mange av dere sier at jeg ser så bra ut om dagen. 

Tusen takk for det, jeg er så glad i dere der ute! Takknemlig for at akkurat jeg får lov til å ta del i også deres hverdag. Pga bloggen så har jeg laget " my bucket list". Den har blitt fylt på med noen punkt nå: 

  • kjøre traktor
  • være med på lamming

Jeg kjørte forbi en traktor her om dagen og tenkte: Fytti grisen jeg har lyst til å kjøre traktor en dag. Og så kom tanken om å være med på å ta imot små lam. Mulig vi skal få akkurat det til på lørdag. 

Jeg har brukt tiden min de siste ukene godt. 

Jeg har gått turer alene. Sett på serier på tv alene. Reist på ferie med barna alene. Jeg har begynt å skrive på en bok...alene :P Og jeg har begynt å planlegge en liten ferietur alene. Jeg har blitt invitert til å være med på en "finn deg selv"-reise. En uke til Gran Canaria igjen. Har ikke bestemt meg enda for det men jeg har også lyst til å besøke nonnene i Italia. En uke uten å prate kunne vært noe for meg. 

Med tiden leges alle sår. 

Jeg vet jo det, men det er fremdeles vanskelig innimellom synes jeg. Jeg ble nok mer såret i fjor enn det jeg først antok. Jeg gikk videre etter bare noen måneder. Så traff jeg J. Jeg lot meg falle hodestups og mange vil nok mene jeg prioriterte helt feil. 

Jeg var forelsket og trodde helt klart at det som var der var kjærlighet. 

Jeg tenker enda på det. Det er snart et år siden jeg traff han første gang og selv om jeg ikke ønsker det så dukker han fortsatt jevnlig opp i drømmene mine. Det har jeg tolket slik at jeg faktisk ikke kan møte noen nye enda.

Kanskje jeg faktisk fremdeles har kjærlighetssorg?

Jeg vet ikke.

Jeg prøver ikke å tanke så mye på det. Jeg har flust av mennesker rundt meg som tyder slike drømmer bedre enn det jeg gjør.

Den nye kjærligheten som vokser inni meg er kjærligheten for meg selv. Og mine barn. De siste ukene har jeg blitt bedre kjent med mine barn enn jeg noen gang trodde jeg kom til å bli. Jeg vet akkurat hva de tanker og føler og hva de drømmer om. De gruer seg, de blir såret, de reiser seg og de kjemper sine egne kamper.

Dette innlegget skulle egentlig bare være en oppskrift på arme riddere, men så tenkt jeg at jeg også kunne fortelle dere litt om hvordan ståa er. På snapchat: annebrith.no følger jo mange av dere meg allerede og noen har sikkert fått med seg den hysteriske togturen med Tindermatchen. 

Aldri mer!

Jeg tror de første ukene fremover vil bli de tøffeste. For man er jo allerede litt "avhengig" av all den oppmerksomheten man får. Jeg kunne noen dager få opp til 50 meldinger. Jeg svarte selvsagt ikke på alle, men det gjorde jo selvsagt noe med selvtilliten min. Heia meg liksom. 

Jeg har også fått en ny venn, tror jeg. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med Mari <3 

En ny greie her hjemme er "søndagsfrokosten".

Vi skal hver søndag spise noe godt og kose oss sammen. Jeg skal bruke litt ekstra tid hver uke på å sette i stand frokosten og gjøre den skikkelig deilig. Først ute var altså oppskriften på arme riddere. 

Vi toppet dem med friske bær og kesam. 

ARME RIDDERE

  • 2 egg
  • 2 ss sukker
  • 1 ts kanel
  • 1/2 ts kardemomme
  • 2 dl melk

Bland alt sammen i en bolle og dypp loff eller annet brød i blandingen og la det hele trekke inn i skiva. 

Stek den gyllen på pannen og spis med sukker eller friske bær. 

PS. Fra i morgen skal vi som familie også teste ut noe nytt på snapchat. Så følg med utover i uka på annebrith.no

Følg meg gjerne på Facebook eller Instagram 

 

10 kommentarer

Lydia

24.04.2017 kl.10:01

KULT!! Liker de to nye punktene på lista! 😂❤️ Kanskje vi får til å kjøre litt traktor her også? Hvis jeg tør å sette deg bak rattet 😂😂😂❤️ Jeg kjører traktor 😊❤️ (Øvelseskjører på veien, og kjører alene mellom hus og fjøs.) har altså ikke lappen på det..❤️

Bettina

24.04.2017 kl.10:31

Håpet liksom på at du hadde fjernet en ting på lista di, den om elefantridning..

Anne Brith

24.04.2017 kl.10:40

Bettina: Jeg har ikke vært inne og redigert noe enda. Jeg gjør ikke det før jeg har satt meg inn i saken selv. Jeg liker å lese meg litt opp på ting om det viser seg å være noe jeg ikke burde mene. Så det skal jeg gjøre når jeg får tid og så skal jeg oppdatere den etterhvert. Ha en nydelig dag.

anette

24.04.2017 kl.16:23

Hei hei :) Ville bare legge igjen en link der du kan lese litt kort om elefantridning og hvorfor det frarådes. Det fins masse informasjon om dette på nett, så enkelt å søke opp.

https://www.abcnyheter.no/reise/2016/03/30/195207972/reisebyraer-dropper-elefantridning

Ha en fin dag :)

Anne Brith

24.04.2017 kl.17:12

anette: Takk for link <3

Line

24.04.2017 kl.17:40

Helt enig med deg angående disse dating appene/sidene. Vært frem og tilbake på dem og opplevd det samme som deg. Så mye tid jeg har brukt på dette. Kommet i snakk med noen, men så blir det plutselig stille. Og lurer på om jeg sa noe galt eller møtte dem noen andre som virket mer interessant enn meg. Kastet bort over et år på en narsissist som jeg møtte på en dating side. I begynnelsen trodde jeg at jeg hadde møtt drømmemannen. Men langsomt falt masken av, og en annen side kom frem. Heldigvis var jeg sterk og ikke gikk tilbake. Selv om han lovet at alt skulle bli bedre. Slik han hadde lovet flere ganger før.

I dag er jeg ikke på noen apper eller på leting etter en mann og finner heller på hyggelige ting med familien og meg selv.

Fin blogg du har 😊

Statera Marit Ebeltoft

24.04.2017 kl.18:45

Nam det er det lenge siden jeg har spist :) Godt å høre du har det bra om dagen :D

Heidi

24.04.2017 kl.22:49

Hei

Ville bare innom og gi en klem jeg!

Hvorfor? Rett og slett fordi du fortjener det :)

Anne Brith

25.04.2017 kl.06:50

Heidi: Tusen takk! Klem tilbake <3

Laila Monica Nikolaisen

25.04.2017 kl.00:20

Du er midlertidig blokkert fra å publisere innlegg. Denne midlertidige blokkeringen varer i 3 dager, og du kan ikke publisere innlegg på Facebook før blokkeringen er utløpt. Husk at folk som gjentatte ganger publiserer ting som ikke er tillatt på Facebook, kan få kontoene sine deaktivert permanent.

Skriv en ny kommentar