hits

I dag kan jeg ikke si hva jeg mener!

25.04.2017 - 10:23 7 kommentarerI dag er det aller beste at jeg bare ikke sier noe. 

Jeg er så forbanna at jeg holder på å sprekke. Og ja det skjer faktisk meg også til tider. 

Det fine med bloggen er jo at om jeg blir sint så er det 100.000 andre som også blir sinte. Men jeg har bestemt meg for at jeg ikke skal bruke bloggen til å "henge ut" mennesker. 

Jeg har bestemt meg for å gi dem muligheten til å rydde opp. 

Men at voksne møter urettferdighet daglig det kan jeg love dere. Og det er like kjedelig å bli utelatt når du er 41 år som det er når du er 13 år. Det er like vondt, det stikker like dypt og det føles like kjedelig. 

Tro meg. 

Noe jeg er utrolig flink til er å "parkere" slike utfordringer. Jeg lagrer dem liksom i en fil som jeg bare lukker og åpner når jeg får tid igjen. Og i dag har jeg ikke tid til å ta dette for jeg må gjøre meg klar til en fotoshoot. 

Men et tips kan jeg gi dere: 

Når du blir urettferdig behandlet så må du si ifra. Bruk din stemme og si hva du mener. Uansett om andre ikke sier noe. Om 100 andre forholder seg tause så snakk høyt om det du mener er urettferdig. Jeg kan love deg at du etterhvert vil få folk som støtter deg. Noen er for feige til å si noe høyt så de vil støtte deg med personlige meldinger på facebook. Noen ringer deg og andre tør etterhvert også å si ifra. 

Bruk din stemme og si ifra når du mener at ting ikke er riktig. 

Det er nemlig det som er riktig!

 

 

7 kommentarer

Sigrid

25.04.2017 kl.10:36

Helt enig med deg, si fra!

Dette føles ikke riktig, dette er urettferdig, dette er vondt og ikke grei oppførsel.

Om man er ung eller gammel, spiller ingen rolle.

Eneste måten man kan få slutt på at andre behandler mennesker som dritt og ikke med den respekten man faktisk fortjener.

" Ikke se ned på andre med mindre du skal hjelpe dem opp!"

Ønsker deg en fin dag AB

KostholdsBloggeren

25.04.2017 kl.10:54

Ja, det er nok rett å si fra. Kan være dumt å bli brennende inne med mye som aldri kommer ut, for til slutt brister kanskje dammen? Bedre å få det ut i kontrollerte former.

"opptattavrettferdighet"

25.04.2017 kl.11:26

Det er flott at du påpeker noe som mange føler det er vanskelig å prate om. Skriv gjerne mer om det! Det å bli utestengt som voksen, er liksom ikke noe å syte for. Men vondt gjør det jo, som du skriver. Tror ikke folk tenker så mye over det. Og derfor er det f.eks. så vanskelig å være en såkalt varsler i arbeidslivet, som mange opplever. Noen befinner seg plutselig ute i kulda, helt alene, før de skjønte hva som egentlig skjedde. Andre som mente nøyaktig det samme som dem, holdt klokelig kjeft og er fortsatt inne i "varmen".

Statera Marit Ebeltoft

25.04.2017 kl.13:42

Så riktig, og det er lov å si ifra til de det gjelder. Det kan jo faktisk hende de setter pris på tilbakemeldingen på en eller annen måte selv om mange kommer rett i forsvar.

25.04.2017 kl.23:22

Takk ❤️ Den trengte jeg i dag! Stå på, og ordne opp i en evt. misforståelse eller kutt vedkommende ut av livet! Mitt råd til deg, som jeg sikkert burde bli flinkere til å følge selv 😂😆

Jeanette

26.04.2017 kl.08:13

Kjenner til problemet..møter det nesten daglig på jobb. Føles grusomt. Ville gjerne hørt mer om hvordan du "parkerer" slike tanker for en stund. Gjerne fortell 😊 Klem

Anja

30.04.2017 kl.12:46

Jeg er så enig med deg. Det gjøt vondt. Opplevd dette selv.

Men en liten kommentar. Jeg personlig opplever det ikke som feigt at noen tar seg tid til å skrive på innboksen min. Ikke alle mennesker liker å ytre seg, eller situsjoner er ikke alltid svart hvitt at det ikke passer seg å "velge side" offentlig. Det at de gir støtte bør vel være det viktigste? Også være takknemlig for det?

Skriv en ny kommentar