hits

Vi står midt i en krise

30.04.2017 - 10:28 20 kommentarerSlik våknet jeg i dag. Etter noen netter med veldig lite søvn. 

Tankene har tatt overhånd. 

Jeg har vurdert frem og tilbake om jeg skulle dele dette med dere. Men det er så vondt og så sårt enda at jeg ikke orker. 

Mammahjertet har fått seg en skikkelig trøkk. 

Jeg har sett noen signaler men har som mamma tolket dem feil. På fredag morgen kom alt ut i lyset. Da var det bare en ting å gjøre og det var å legge alt annet til side å nøste opp i ting. Jeg kan fortelle dere at jeg sjeldent har vært så forbanna. 

Jeg har gått gjennom så mange forskjellige fremtidige scenarios at jeg har blitt sliten av å tenke på forskjellige løsninger. Minstemannen skulle være her til i morgen men ble hentet i går slik at vi kunne få fordøye alt dette. 

De to andre barna som dette ikke gjaldt ble plassert hos venner. 

Så nå bruker vi disse dagene sammen. Bare vi to.

Vi skal bake litt. Snakke sammen og finne ut hvordan vi løser alt. 

Jeg ser jo på barnet mitt som så stor, sterk og smart. Dyktig på skolen, flink i sport og jeg er ikke i tvil om at h*n vil nå sine fremtidige mål. Men de siste dagene så ble h*n plutselig veldig liten igjen. 

Da var det for meg bare en ting å gjøre: Være tilstede. 

Jeg tenker mye på hvordan jeg som mamma kunne gjort ting annerledes, men jo mer jeg analyserer og grubler jo mer forstår jeg at jeg faktisk ikke kunne forutse det. Alt dreier seg om at man snakker åpent om hvordan man har det. 

Jeg tenkte at jeg kanskje burde vært mer tilstede, men jeg bruker jo allerede nesten all min tid på disse små så det ligger ikke der heller. 

Jeg tror det er en normal følelse man får som mamma når noe vondt skjer med barna. At man føler man ikke strekker til. Jeg har i løpet av dette hele året ikke tatt meg 3 dager fri som jeg har gjort nå. Helt borte fra alt, men akkurat de siste 2-3 dagene måtte jeg være 100% tilstede for et av barna. 

Håper dere får en nydelig dag videre. 

Vi skal bake litt her og lage en deilig frokost sammen. 

Gode klemmer!

Følg meg gjerne på Facebook eller Instagram  eller kommuniser med meg på snapchat: annebrith.no 

20 kommentarer

Elisabeth Haakafoss

30.04.2017 kl.10:48

Ta vare på hverandre. Det er viktigst. Nå krise oppstår med barna må man bare være der. Være en trygg voksenperson som tar ansvar og handler slik at barnet føler seg ivaretatt! Håper dere får en fin dag sammen og at dere får løst krisen. Klem 💐🍀

Beate

30.04.2017 kl.10:52

Ikke noe gjør et mammahjerte så vondt som når det skjer noe med barna. Håper det ordner seg for dere ❤️

Tine

30.04.2017 kl.10:55

Gode tanker❤️❤️

Hilde SS

30.04.2017 kl.11:00

Kjære Anne Brith!

Vil først og fremst gi deg en klem. Dette er en av de vanskeligste arbeidsoppgavene i jobben som mamma. Men jeg ser ut i fra det du skriver at du virkelig gjør det du kan!

Det er viktig å følge hjertet ogvmagefølelsen! Og nettopp det opplever jeg du gjør i alle dine handlinger og alle dine valg!

Ønsker dere lykke til med oppgaven!

Omsorg og trygghet er ofte en god løsning, selv om man ikke føler det er nok. Og alle vanskelige situasjoner lærer man noe av og utvikler seg som menneske. Både voksen og barn❤️

Jill

30.04.2017 kl.11:06

Det er alltid vondt når barna ikke har det bra. Kjenner det gjør vondt langt inne i mammahjertet når jeg leser innlegget ditt. Håper dere klarer løse dette på en fin måte, og at dere kommer styrket ut av det. Baking og litt prat hørtes ut som en fin måte å bruke dagen på. Klem ❤️

Inger

30.04.2017 kl.11:15

Uff, jeg vet ikke hva det handler om. Men hvis det omhandler mobbing, så vil jeg bare si at jeg ble mobbet to år på ungdomsskolen. Jeg fortalte det ikke før det hadde gått nesten to år til moren min. Det falt seg liksom ikke inn at jeg skulle gjøre det. Jeg tenkte muligens at jeg skulle ordne det selv, eller at det ville gå over av seg selv. Vet ikke helt. Det viktigste et at foreldrene er der når realitetene har kommet frem uansett hva det måtte være. Moren min trodde jeg bare var sur og fæl i den perioden. Hun tenkte ikke over at det lå noe bak, dessverre. Men hun var der når alt kom frem i lystet, og da ble det fart i sakene. Uansett håper jeg det ordner seg for dere! Man blir aldri for gammel til å få trøst og støtte fra mammaen sin 😊

Vibeke

30.04.2017 kl.11:16

Uff! Alltid ugreit når det er noe med barna - det river i mammahjertet uansett.

Synes løsningen med å bare være dere to for en liten stund, var utrolig smart valg. Du setter alltid barnas behov først, og som alenemor, står det ekstra respekt av å få til nettopp det. Du virker som en veldig omtenksom, nær og kjærlig mamma, samtidig som du har forventninger og krav og lar barna få prøve selv.

Det er umulig å få med seg alt alltid, men så godt at du nå har fanget det opp og prater med barnet. Byrdene blir jo ofte mindre tunge når man kan fordele vekta på flere.

Lykke til med det dere måtte ha foran dere!

Med ønsker om en god dag!

Klem V

Annelin

30.04.2017 kl.11:26

Så leit å høre at barnet ditt har det vondt. H*n er heldig som har deg som mamma - som oppdaget det- og tar det på alvor. Ofte er det bare tilfeldigheter som gjør at man oppdager slike vonde ting. For av en eller annen grunn så tier ofte barn om ting som er vanskelig. Jeg vet det av egen erfaring... God klem til dere begge - håper av hele mitt hjerte at det ordner seg for barnet ditt 💖

Kari-Mette

30.04.2017 kl.11:37

Gode tanker sendes dere ❤️❤️

Sigrid

30.04.2017 kl.11:50

Heldig er de fine barna som vokser opp i en så trygg armkrok, på et så trygt kjøkken og en en så god klem som du gir dem.

Et sted de alltid vet de kan komme.

Alle gode tanker <3

Lillian

30.04.2017 kl.12:07

Trist å lese dette men jeg vet at du er der for barnet ditt 100 %. Du er en flott og dyktig mamma som gir alt for de du elsker. I storm og i solskinn, glede og sorg.Det har aldri vært vanskelig å forstå i det du skriver på bloggen. Alltid barna først. Sender dere varme klemmer og vet at dere sammen vil klare dette og. Tenker på deg skjønne du <3

Ann Kristin Godtfredsen

30.04.2017 kl.12:41

💖

Silje

30.04.2017 kl.15:03

Husk nå at DU kjenner barnet ditt best, DU er en fantastisk mamma, DU har FANTASTISKE BARN, DETTE BLIR BEDRE!!

Nyt tiden sammen. Og klemmer til dere begge fra meg!

Anne Vinnes

30.04.2017 kl.15:10

Håper dere finner en god løsning for det som er vondt å leit. Ønsker dere alt det beste, diger klem til dere😘

Tone Jensen

30.04.2017 kl.16:43

❤️Håper det går bra❤️. Vet ikke hva det dreier seg om men jeg vet på en måte hvordan du har det. Ikke godt. Kjærlighet gjør sterk❤️.

Ann Beate

30.04.2017 kl.21:14

God klem sendes til dere ❤️❤️

Lev Livet Lett Lokki

01.05.2017 kl.13:56

Ønsker alt det beste for deg og ditt barn <3

Varm klem fra Charlotte

Elin fra Sukhi

02.05.2017 kl.00:23

Leit å lese dette, Anne Brith, men jeg er sikker på at disse dagene har vært bra for ungene dine, alle sammen, enten om de tilbragte tid hjemme eller med venner!

Ønsker dere alt godt <3

02.05.2017 kl.01:44

Hva skjer?

02.05.2017 kl.12:54

Jeg skjønner virkelig ikke at du virkelig vil utlevere barna dine på den måten!!

Alt for penger, liksom...

Skriv en ny kommentar