hits

15.000 og en hvit løgn :P

08.05.2017 - 11:02 6 kommentarerJippi, det er mandag igjen! Helgene er hos oss blitt utrolig deilige! Vi nyter dem nå alle like mye. Jeg tror faktisk det skjer noe når barna blir litt større. De blir mye mer selvstendige og du som voksen får mye mer fri selv. 

I går jobbet jeg jo halve dagen med kamera på slep. Mens barna gjorde sitt. 

Jeg har jo fortalt her på bloggen at jeg aldri lyver. Det er vanskelig å svelge for noen. Men det har seg slik at jeg er en fryktelig dårlig løyner, og jeg klarer ikke å holde meg alvorlig når jeg forteller noe som ikke er sant. Som sagt så blir en del av dere som leser meg sinte for at jeg sier sånt og fyrer på med ville kommentarer i kommentarfeltet. Men det må dere bare gjøre. De blir ikke publisert uansett. Og nei jeg leser dem ikke heller. Jeg har "ansatt" en som leser seg gjennom alt det stygge slik at jeg slipper det. Det er også grunnen for at jeg har vært så glad den siste tiden. Jeg får rett og slett ikke med meg hatet :P 

Men tilbake til små hvite løgner. For noen ganger kommer dem. Ikke veldig ofte men noen ganger må man som mamma få ting gjort og da kommer det en skrøne eller to. 

Barna har den siste tiden vært litt slappe med å rydde rommene sine. I helgen da jeg skulle legge meg så jeg en gedigen edderkopp under senga mi og helt ærlig så turte jeg ikke ta den. Så jeg måtte vekke Sven og høre om han kunne hjelpe meg. Han tok den og støvsuget den opp. Jeg satt støvsugeren ut, i tilfelle edderkoppen, som forøvrig var 4 cm i diameter, skulle komme ut igjen. Er de så smarte at de kan finne veien ut av slangen mon tro? 

Uansett, edderkopper ble et tema ved frokosten på søndag. Og Annika var nokså bekymret over at det kanskje kunne komme flere. 

Så jeg kom til å si: Edderkopper trives der det er støv. Jeg vet ikke hvordan det ser ut under sengene deres? Om det er mye støv der? 

Så tenkte jeg ikke mer på den kommentaren. Den var ikke sagt med noe mål eller mening. Bare en liten skrøne for å si det er sikkert VELDIG støvete på rommene deres. 

Rett etterpå begynte Annika, Sven og Espen og vaske. Og vi snakker ikke vanlig helgevask nei. Vi snakker skikkelig rundvask. Haha. Det luktet grønnsåpe lang vei og det ble skinnende rent. 

Var kommentaren min for drøy eller helliger målet middelet? 

Uansett, så ble det nokså rent overalt. Og det mens jeg jobbet. Mor og far kommer nemlig sørover til helgen og da må det være ryddig har vi funnet ut. Mor er nemlig altfor glad i å vaske og DET skal hun slippe når hun er på ferie her. 

MEN til det overskriften faktisk dreier seg om: 

SNAPCHAT!

Halleluja! Der inne på annebrith.no er vi hele 15.000 stykker nå. Jeg digger å få snaps fra dere og jeg må si at det er koselig å få se noen av deres høydepunkter også. Mange hadde konfirmasjon i helga og mange bakte. Tusen takk for at dere følger, engasjerer dere og snapper meg. 

Ettersom det har kommet så mange nye til så har jeg spurt om hva dere ønsker dere mer av og de aller fleste har bedt om flere videoer. Det kommer nok. 

Og så blir det jo selvsagt litt baking. Men min elskede kjøkkenmaskin er på vei til å dø slik at jeg må ha meg ny, så derfor har det blitt litt lite av det i det siste :P Men det kommer en oppskrift på deilige kanelsnurrer her om litt så ta turen innom litt senere. 

Gode klemmer!

Følg meg gjerne på Facebook eller Instagram  eller kommuniser med meg på snapchat: annebrith.no

 

6 kommentarer

Hanne

08.05.2017 kl.11:24

:) Veldig bra. Hvite løgner er lov det. Det er jo ikke en ordentlig løgn...Bare noe vi mammaer sier i blant (en sjelden gang) i tilfelle det skal synke inn i de små hodene og få dem til å gjøre noe vi synes trengs gjøres :D

Også gleder vi oss over at de forsto det og gjør noe med det :)

Ha en fortsatt fin dag i dag.

Hilsen Hanne.

Britt

08.05.2017 kl.11:30

Nei den skrønen var helt innafor! 👍😊 men lurte på hvordan kjøkkenmaskin du anbefaler, da jeg også må ha en ny. Ha en flott dag, og håper på svar! 😉

Lena kristin fagervik jenssen

08.05.2017 kl.11:57

Slik er det å være foreldre😉 men rent ble det👍😜 kos dere masse når det kommer besøk fra nord. Stoooor klæm fra korgen.

Monica

08.05.2017 kl.12:17

PS. Ved å støvsuge opp edderkoppen, så kan den formere seg,og da blir det flere😂Bruker den lille hvite løgnen her og😉

Anne Brith

08.05.2017 kl.12:17

Monica: ha ha ha

XO

11.05.2017 kl.18:16

Den skrønen er vi nok flere mammaer som har brukt 😇 Jeg selv satt edderkoppvakt noen netter,men siste gangen var den i taket rett over sengen.Så da vekket jeg ene gutten,som fjernet den uten problem.Han bare lo av meg 🤣 Ene gutten har soverom nede ved siden av vaskekjelleren 😱 Han har ikke vært flink til å holde den døren lukket..men så møtte han på en saftig svær edderkopp for 2 uker siden.Han støvsugde/vasket rommet sitt kjapt,og vaskeromsdøren vært lukket 24/7 etter det.Han er nå 17...men husker fortsatt at jeg engang sa at edderkopper,mus og småkryp,trives veldig godt der det er fuktig,støv og smuler (chipsrester etter filmkos på rommet f.eks)😄

Klem fra en edderkopp pingle❤

Skriv en ny kommentar