hits

Lene Alexandra og jeg

14.05.2017 - 09:24 7 kommentarerÅ jobbe som blogger er veldig ensomt til tider. 

Jeg tror å jobbe for seg selv som alene ansatt uansett hva du gjør, kan være vanskelig. Alle grundere vet dette. Og det er derfor veldig kjærkomment når du får støtte og hjelp fra andre. 

Lene og jeg har kjent hverandre i mange år nå og fulgt hverandre tett på og sluppet litt på vennskapet i travle perioder. 

Det har ikke betydd at vi ikke er gode venner eller heier på hverandre, men livene går sin gang og man er opptatte på hver sin kant. Men det fine med gode venner er at de bare kjenner på seg når noe er galt. Sånn er det alltid med Lene. Når jeg er litt nedfor eller i "tenkeboksen" på større avgjøresler, akkurat som nå, så er hun der. 

Å være sammen med Lene er alltid veldig gøy. Lene og jeg er utrolig like på mange områder og har like tanker om mye. Hva skal jeg ikke utdype for det kan forbli mellom oss. Men det er også grunnen til at vi har det bra og avslappet når vi er på helgeturer eller ferier sammen. 

Men en ting er Lene flinkere til enn meg og det er å holde fokus. 

Vi snakket mye om det i går. 

Lene er nå utdannet coach og har bestemt seg for å coache meg litt fremover. Er det en ting jeg setter pris på ved Lene så er det at hun er veldig streng og meget tydelig. Det er aldri noe snikk snakk der. Slik er også jeg som person og jeg tror det er derfor vi fungerer så godt sammen når vi snakker jobb.

Lene er også en av de få menneskene rundt meg som jeg føler jeg kan fortelle alt til. Alle mine flauser, ting jeg sliter med, ting jeg har angst for og ting jeg er flau over at jeg har gjort. Hun dømmer aldri. Jeg husker så godt at jeg fortalte henne om en episode jeg virkelig skammet meg over. Det skjedde for mange mange år siden og jeg hadde gjort noe som var skikkelig dumt. 

Jeg har aldri fortalt om episoden til noen andre enn Lene og da jeg var ferdig forventet jeg at hun skulle si masse men hun sa bare: Ok, så går du videre. Det der var jo ikke så ille. 

Derfor er det også befriende å være sammen med Lene. 

Hun dømmer aldri noen.

Alltid positiv og glad energi og det var akkurat en samtale jeg trengte i går kveld. 

Så jeg la meg med en god del gjøremål på listen min. Det første er å lage en plan. Og den må jeg lage i dag. Så blir det litt bakings og så kommer mamma og pappa. 

Nå gleder jeg meg endelig litt til å få omstrukturert ting litt og satt meg noen nye mål. 

Les mer om Lene Alexandra eller om hennes webcoaching her.

Foto: Privat, tatt på en av våre ferieturer i Spania. 

Følg meg gjerne på Facebook eller Instagram  eller kommuniser med meg på snapchat: annebrith.no

7 kommentarer

Line

14.05.2017 kl.12:42

Når la du inn silikon? Veldig passende størrelse til kroppen din!

Statera Marit Ebeltoft

14.05.2017 kl.13:55

Så deilig med slike personer :)

Victoria Grøtting

14.05.2017 kl.16:13

Så godt å ha slike mennesker rundt seg! Utrolig viktig å ha noen man kan åpne seg til!

Må bare si dette også, jeg er igrunn ikke særlig kroppsfiksert men fy steike hvor nydelig du er! Likte virkelig å følge med på bloggen din, på bloggerne da du virkelig visst en så god og ekte side av deg! Håper du fortsatt blir med til neste sesong!

Anne Brith

14.05.2017 kl.16:15

Victoria Grøtting: Tusen takk for det. Du vi er midt i ny sesong og ja, vi skal være med. Vi gleder oss veldig.

Victoria Grøtting

14.05.2017 kl.16:18

Åhh, så bra! Da kan jeg snike med mamma for å se videre! Gleder meg til å se deg videre!

Anne Brith

14.05.2017 kl.16:28

Victoria Grøtting: god klem!

15.05.2017 kl.01:10

Lene er så flott!

Skriv en ny kommentar