hits

Ukemeny til storfamilien!

14.05.2017 - 16:41 10 kommentarer


Mamma og pappa kjørte akkurat inn på parkeringsplassen her med tidenes bobil og det var sååå godt å klemme de to igjen etter altfor mange måneder. 

De er så tøffe synes jeg som gasser rundt omkring i Norge med en bobil og bare koser seg. 

Nå skal de altså være her i 2 uker. Mamma mener det blir 2 uker. Jeg har bedt om 4, haha. Det mamma ikke vet er at jeg skal i gang med et nytt prosjekt som jeg sårt vil at hun skal være med på. Det er et prosjekt som omhandler litt baking og ettersom det bare er noe jeg antageligvis gjør en gang i mitt liv så synes jeg det er fint å kunne dele prosjektet med mamma. 

Hun er dessuten den som har inspirert meg mest i livet når det kommer til baking. 

Nå har mamma og jeg akkurat satt oss ned for å finne ut hva vi skal spise til middag denne uken. 

UKEMENY

Mandag: Fiskegrateng

Tirsdag: Linsesuppe med grissini

17. mai: Ut å spise

Torsdag: Kylling med søtpotetpure

Fredag: Enchiladas

Lørdag: Lasagne med salat

Søndag: Mammas lapskaus

Ettersom vi skal ut å spise denne uken og vi er mange flere enn normalt her i heimen så blir det nok noe dyrere enn bare 1000.- denne uken. 

Men det blir noen gode oppskrifter. Det lover jeg dere. Jeg har allerede planlagt noen gode desserter sammen med mamma og vi skal selvsagt bake litt sammen også. Det er så deilig å lage mat med mamma på kjøkkenet. Hun ordner og styrer på. Hun har jo selv hatt 3 barn og har alltid laget all mat fra bunnen. Hatten av altså hehe. Så hun rynker litt på nesen innimellom av meg. Men sånn er det. 

Ser at mange lurte på hvorfor jeg noen ganger bruker poser når jeg baker. Noen har spurt på snap og i kommentarfeltet rundt dette. Jepp, det gjør jeg. Jeg er ikke feilfri og det har jeg heller aldri sagt at jeg var. Om det er noe "feil" å bruke Toro-poser da? Jeg føler ikke det. Noen er glade i å dekorere og vil bruke mer tid på kremer og pynt enn selve bakingen. Det skal vi andre selvsagt respektere.

Man er ikke noe bedre mennesker om man baker alt fra bunn. Vør stolt av alt du lager du, selv om det en gang er en pose fra Toro. 

Så dere som lurer: JA, jeg tyr også til raske løsninger. 

Om du vil vite hvordan jeg "jukset" til 17. mai i fjor så bør du lese dette og dette innlegget. Personlig synes jeg det var genialt. 

Så må jeg bare si tusen takk til Hege for vakre peoner. De er de mest nydelige jeg vet om. Elsk. 

Håper dere har en fin søndag. Her på bloggen har det forresten kommet en egen kategori som heter brød. Der ligger nå alle oppskriftene på brød som har blitt laget. 

Håper dere får en nydelig uke og så er det bare å følge meg på de forskjellige kanalene om du vil vite hva som foregår. 

Følg meg gjerne på Facebook eller Instagram  eller kommuniser med meg på snapchat: annebrith.no

PLANNEREN min er fra Poppydesign og med rabattkoden ANNEBRITH10 får du 10% rabatt på hele nettbutikken. 
 

10 kommentarer

14.05.2017 kl.16:57

Hva heter almanakken du bruker? :)

Anne Brith

14.05.2017 kl.17:22

Anonym: La det inn i innlegget jeg.

Cecilie

14.05.2017 kl.17:00

Hei :) takk for så mange inspirerende innlegg. Jeg bare lurer på hvor almanakken din er fra? :)

Anne Brith

14.05.2017 kl.17:22

Cecilie: Den er fra: https://www.poppydesign.no/ og med rabattkoden ANNEBRITH10 får du 10% rabatt.

Tove

14.05.2017 kl.17:35

Koselig med mamma og pappa besøk🙂

Det er litt morsomt for jeg havnet på bloggen din etter at noen disset den, men jeg likte den jeg, så dermed så henger jeg nå her, og det har jeg også sagt til dem som disset bloggen.

Anne Brith

14.05.2017 kl.17:58

Tove: Haha det er jo litt morsomt da. Kanskje karma funker da :P

Jeg tenker det er mange som ikke liker å følge livet mitt og det må de jo få lov til. Man kan ikke bli likt av alle. Sånn er det bare. Men ejg prøver ikke å være slem eller ondskapsfull mot noen og de som ikke liker meg kan jo bare slutte å følge tenker jeg?

Anne-Sofie

14.05.2017 kl.17:35

Syns du er flink og kreativ med matbudsjettet ditt. Men noe holder du vel utenom? Før helgen kjøpte du litt " eksotisk" frukt, dette inngår vel ikke i ukesummen? Regner også med at alt du baker for ikke er på samme budsjett. Jeg skulle gjerne ha bakt mer, men ikke tåler vi alle kaloriene og det er ikke billig med gode rådvarer.

Anne Brith

14.05.2017 kl.17:56

Anne: Det er helt riktig det. Alt jeg baker er på bedriftsbudsjettet og tas på en egen konto på annebrith.no. Så alt av frukt og grønt som ble kjøpt i forrige uke er nok til det.Noe er nok utenom men du har rett i det at det meste av kaker blir utenom budsjett. Brød og rundstykker derimot blir på mitt eget familiebudsjett.

Statera Marit Ebeltoft

15.05.2017 kl.08:36

Så flink du er :)

Hildegunn Olsen

25.05.2017 kl.16:58

Heia😀lurer også på hva planneren din heter? Var inne på Poppydesign,men så det var flere varianter. Anbefaler du en med datert kalender i?

Skriv en ny kommentar