hits

Slik blir han vortefri:

14.05.2017 - 19:00 11 kommentarer

Annonse

Da jeg var liten hadde jeg flere vorter på hendene mine. Etter noen år gikk det rett og slett bort av selg selv. Man "vokser dem av seg" liksom. Men det er ikke alltid like gøy å vente på at man skal vokse dette av seg. 

Mange av mine venner som har barn møter også samme utfordring. Barn som har en eller flere vorter på hendene. Det er faktisk mer vanlig enn mange tror. 

Selv trodde jeg vi måtte til legen for å få brent dem bort, men så fikk jeg høre om Vortefri produktene og nyheten VorteFri Freeze.

Vortefri Freeze

Vortefri Freeze er et fryseprodukt til hjemmebehandling. Det vil si at du selv behandler vortene hjemme. Ofte forsvinner vortene etter bare én behandling så vi har nå kjørt i gang med første behandling og er spente på resultatet.

Hva skjer?

Du fryser altså vorten med en gass som holder -80 grader, og dermed når man de dypeste lagene av vorten. Det er nettopp denne kalde gassen som gjør VorteFri Freeze så unikt og effektivt, samt at temperaturen holder seg stabilt lav gjennom hele behandlingstiden.  

VorteFri Freeze er en rask og enkel behandling som er godkjent til behandling av vorter på hender, armer og føtter. Produktet er godkjent til barn fra 4 år, men frysebehandlinger kan være ubehagelig og er derfor best egnet til større barn og voksne.

Vi har altså testet dette hjemme på et av barna. Han har flere vorter på hendene, som han opplever som litt plagsomt. Med VorteFri Freeze skal man kun behandle en vorte om gangen, så vi har startet med den ene i håndflaten. Som nevnt er ofte én behandling nok for å ta knekken på vorten, med mindre man har store og gamle vorter.

De kan kreve flere behandlinger. Må den behandles igjen, må vi vente 14 dager før vi setter i gang med ny runde.Slik gjøres det:

1. Drei den hvite delen en hel omgang i pilens retning. Nå er Vortefri Freeze aktivert.

2. Plasser Vortefri Freeze på et jevnt underlag og trykk ned beholderen i KUN 2 sekunder. 

3. Ta av lokket. Nå ser du frostrøyk. Hvis du ikke ser frostrøyk, må du gjenta prosessen i punkt 2. 

4. Press tuppen av Vortefri Freeze hardt mot vorten. Den skal holdes slik i 15 sekunder på hender og 40 sekunder på føtter. Dette kan være litt ubehagelig, men hold ut!

5. Sett på korken og oppbevar VorteFri Freeze i kjøleskapet frem til neste behandling. Behandlingen kan være ubehagelig og stikke i huden, men vortene vil forsvinne raskt. Det er ikke uvanlig at det i løpet av få minutter, til flere dager etter behandling kan oppstå blemmer, av og til fylt med blod. Dette er faktisk et helt vanlig forløp i behandlingen og et tegn på at den har vært vellykket. Så ikke la deg skremme. Ta heller ikke hull på blemmen.

Nå er vi altså midt i denne behandlingen og etter 10 dager har vortene blitt litt mindre og inni den ene er det røde prikker. Stemmer helt med hva vi leste kom til å skje.  En som gleder seg til å bli ferdig med behandlingen :) 

Vi behandler en vorte av gangen og håper på at han om noen måneder er helt vortefri. Du får kjøpt VorteFri Freeze på alle apotek.

Les mer om Vortefri Freeze via denne linken. 

 

11 kommentarer

Anette

14.05.2017 kl.20:44

Skal oppbevares mellom 5-25 grader; altså IKKE i kjøleskap 😉

Anne Brith

15.05.2017 kl.09:39

Anette: Produktet skal oppbevares i ca 6 grader etter aktivering, altså i kjøleskap. Dette står også i pakningsvedlegget :)

Jeanett

14.05.2017 kl.20:48

Hei

Hvis du vet hvilken vorte som kom først, bør du behandle den. Hvis den forsvinner, forsvinner ofte de andre også. Men husk, vorter er et virus og noen ganger tar det tid. Spesielt om man har vorter på føttene. Min erfaring er at ikke mye man får kjøpt har den effekten man ønsker. Masse lykke til, hilsen fotterapeut

Anne Brith

14.05.2017 kl.21:02

Jeanett: Den har vi startet med ja :)

Otto

14.05.2017 kl.22:53

Hei. Et annet meget godt alternativ er eplecider eddik.. Funker som bare det..

Google det ☺

Tonje

15.05.2017 kl.12:25

Et kjerringråd som funket på meg da jeg var barn, enn hvor ekkelt det høres ut, så kan man sleike på vortene med morgenspyttet. Altså som det første du gjør når du våkner. Tror det tok 2 uker, så var jeg vortefri!

Ida Caspara

19.05.2017 kl.10:59

Det er noe herk med de vortene, jeg har ikke selv opplevd det og mine barn har heller ikke vært plaget med slikt. Men er så glad det finnes behandling for de som har dette, får det :) Ikke alltid disse kjerringrådene hjelper tenker jeg, men noen hjelper kanskje. Lykke til med behandling og håper de er borte snart :)

Elin

21.05.2017 kl.23:00

Hei! Står det om denne kan brukes på mollusker? En slags type vorter det også?

Anne Brith

23.05.2017 kl.07:13

Elin: Det vet jeg ikke... skal sjekke med leverandør.

Anett

23.05.2017 kl.08:22

Hei. Min sønn har vorter på føttene som har vært der i et par år. Vi har prøvd alt uten virkning. Hudlegen sa at alle behandlinger, inkl frysing man gjør hos legen, kun har 20-30% effekt og at man må vente til de forsvinner selv. En bra ting er at har man vorter som barn vil man være immun resten av livet mot dette viruset. Jeg er spent på å høre fra dere om en stund hvordan denne frusebehandlingen har fungert. Har nemlig kjøpt den selv, men lot være å bruke den da legen sa at det ville skape en del ubehag og smerter og sannsynligvis ikke ha noe særlig effekt på sikt uanett.

May

26.05.2017 kl.09:52

Hadde en gjenstridig forvorte som keg hadde prøvd ALT på av vortemidler, inkl frysing hos lege. Men med Vortefri forsvant den faktisk!

Skriv en ny kommentar