Bordkort til 17. mai

Inneholder sponset produkt

Nå er det ikke mange dagene igjen til den store dagen. 

Cookies er det aller beste å bruke som bordkort synes jeg. Det er personlig, det er annerledes, det spriter opp tallerkenen og det gir det lille ekstra. 

Mange lurer på hvordan man skal lage cookies og mange sliter med å få riktig konsistens på glasuren. Jeg tror sannelig det er på tide å lage et helt eget innlegg på hvordan man best kan lage dette og hvordan man best pynter. 

Jeg har laget et innlegg før som heter: Melisglasur på cookies det kan dere ta en titt på om dere vil se konsistensen på kantene før de fylles. 

COOKIES

  • 200 g smør
  • 200 g melis
  • 400 g mel
  • 2 ts vaniljesukker
  • 2-3 egg
  • blomsterformer ( annonselenke) 

Miks smør og melis sammen til det blir hvitt. Ha i mel og vaniljesukker og rør dette sammen til det akkurat klumper seg. Ha så i eggene og elt til det blir en fast deig. 

Kjevle ut deigen til den er ca 1 cm tykk og stikk ut former (annonselenke) og legg blomstene på et brett. Stek dem på 180 grader i 7-8 minutter. 

De skal ikke bli brune annet enn i kantene. 

Pynt med melisglasur!

Jeg valgte rødt, hvitt og blått.  (annonselenke)

Jeg legger cookiesene på fatet oppå en serviett og fester på en navnelapp. Blir så koselig :)

Har du ikke kjøpt deg serveringsbrett ( annonselenke) så anbefaler jeg deg til å gjøre det nå. Dette er perfekte brett til avslutningene på skolen eller til kaker som skal tas med i konfirmasjoner og bryllup. 















Håper mandagen deres er nydelig. 

Jeg startet min mandag med noe helt annerledes enn det jeg har gjort på lenge. Og det føltes så utrolig godt. Det var nesten som å komme hjem. Jeg gjorde noe jeg har gjort alle de årene jeg bodde i Nederland. Og jeg fatter og begriper ikke hvorfor jeg ikke har gjort mer av det etter jeg flyttet til Norge. Men i Norge så føler jeg at det er så mye man skal forholde seg til. Ååå det var utrolig befriende å bo i Nederland da jeg bodde der. 

Føles nesten litt som å våkne opp fra en lang og tung natts søvn. Som har vart i år liksom. Herlighet, mulig dere tror det har rablet for meg nå haha. Men jeg er gladere enn jeg har vært på lenge. 

Og ja, jeg skal selvsagt fortelle dere om dette. 

God klem herfra. 

Følg meg gjerne på Facebook eller Instagram  eller kommuniser med meg på snapchat: annebrith.no

Les: Slik blir han vortefri
 

2 kommentarer
  • Marianne 15.05.2017 kl.09:35

    Hei, lager du bare vanlig melisglasur med vann og melis? eller eggehvite og melis? Eller sitron og melis?
  • Anne Brith 15.05.2017 kl.09:42

    Marianne: Cookies må pyntes med glasure av melis og eggehvite og helst litt sitron :)