hits

Dette rørte meg mest i dag:

17.05.2017 - 20:36 8 kommentarerChristian kom løpende mot meg da han oppdaget meg i dag. 

MAMMA!

Mammaen min, sa han flere ganger og klemte meg tett inntil seg. Han er akkurat like frelst av pappa så det er ingen forskjell her på oss to. Han har utrolig mye kjærlighet å gi denne lille karen. 

17. mai har vært en gledens dag. 

Vi sto opp i dag tidlig og min kjære mamma, jeg og Annika sto på mitt rom og fikset oss. Bunad, søljer, hår og mye latter. 

Denne dagen vil jeg huske for alltid. 

Jeg har alltid vært superglad for at jeg fikk en jente. Selvsagt elsker jeg guttene mine like høyt, men jeg og Annika er så like, så standhaftige og så målbevisste. Samme humoren og litt glimt i øyet. Vi kan tulle og fortelle skrøner. 

I dag tidlig forsto jeg virkelig hvor all den energien kommer fra. 

Det er fra mamma. 

Nå, mens jeg skriver dette er mamma inne på rommet til Annika, og Annika viser henne klesskapet, sløyfene til cheerleadingen og "mor" sitter på senga og lytter. Det er som om tiden har stått stille i 25 år. Akkurat slik satt mamma inne på mitt rom da jeg var liten. Hun kom på kvelden, banket på og hadde ofte noe godt klart. 

Jeg hører dem to prate om alt mulig, akkurat slik hun gjorde med meg. 

Å være mamma har jeg lært av min egen mamma. Jeg hører henne si til Annika: Jammen, det klarer du lett. Kom igjen, stå på. Ikke gi opp. 

Ingen tvil om at pågangsmotet kommer derfra. 

Det er godt å ha mamma og pappa her. Dagen har vært så fin på så mange måter. 

Det har vært en dag fylt med kjærlighet. Både for hverandre men også omsorg for de som ikke har det så bra. 

Espen var helt klar på at han ville ha Converse til dressen sin, og tradisjon tro ( for dere som har fulgt meg lenge) sokkene utenfor dressbuksen. Og vet dere, jeg synes Espen er så stor nå at han skal få lov til å kjøre sin egen stil. 

Christian sin festdrakt var også en par størrelser for stor, men klær og sko er ikke det som er viktigst. 

I dag skapte vi minner for evig tid og mamma sa det var godt å komme hit å få le litt igjen. 

For dere som følger meg på snap så har dere kanskje hørt mamma fyre opp noen nordnorske gloser haha, men det er sånn vi er med hverandre. 

Mamma har tatt med seg noe fantastisk sørover og det skal jeg fortelle dere om i morgen. Jeg hylte og hoppet i luften da hun viste meg det hun hadde tatt med. Det blir sååå bra! Men mer om det i morgen. 

Jeg har lyst til å takke dere alle for de utrolig nydelige snappene dere har sendt meg i dag og hvilke fantastiske kakebord og ikke minst frokostbord dere lager. Jeg er så ufattelig imponert. I går kveld var jeg ikke den eneste som sto og bakte pavlova haha og jeg svarte på spørsmål på snap helt frem til klokka var 01.00.

Jeg digger dere. 

Om du og vil kommunisere med meg på snap så må du legge meg til på annebrith.no 

Nå er denne nydelige dagen over. 

Minstamann ligger trygt i sengen sin hos pappaen. Her hjemme har vi kost oss med masse god mat og drikke og min kjære far skal fortelle meg om familietreet og om min bestefar og hans opprinnelse. Det er utrolig spennende å høre hvor vi kommer fra. 

Gode klemmer herfra. 

Glad hilsen fra Anne Brith

Følg meg gjerne på Facebook eller Instagram 

PS. Bildet fra toget viser Anne Merete og hennes sønn Andreas. Jeg har fått tillatelse til å publisere bildet på bloggen.  

8 kommentarer

Statera Marit Ebeltoft

17.05.2017 kl.21:07

Fin dag :)

17.05.2017 kl.21:11

Så koselig !!

Jeg syns Sven ligner sååå på "mor" 😍

17.05.2017 kl.21:27

Espen og Christian er så kjekke😍😍

17.05.2017 kl.22:07

Nå er du på tur til å reparere på rykter og inntrykket. Ikke sløs det bort med å begynne med halvpornografiske narsissistiske bilder av deg selv igjen.

Lykke til

Trude

17.05.2017 kl.23:19

Vi har den fineste bunaden, du og jeg.

Lydia

18.05.2017 kl.13:21

Så herlige bilder ❤️ Høres ut som din 17.mai var helt fantastisk 😘 Det var egentlig min og. Litt oppstykka på en måte. Først litt trist, så bra, så utrolig bra, så litt trist igjen, og så helt ok igjen. Alt i alt en veldig fin dag ❤️

Tove

18.05.2017 kl.15:27

Du har noen utrolig flotte unger og jeg syns Christian er utrolig sjarmerende.( mulig det har med navnet å gjøre, har en Kristian selv...Hehe)

Birgit

18.05.2017 kl.21:08

Annika var utrolig lik deg på det nederste bildet!! Christian er ikke så ulik han heller!! :-)

Skriv en ny kommentar