Hjertekjeks med sjokolade

08.06.2017 - 11:53 11 kommentarer

Reklame
Oh lala! 

Dette er søte små nytelser som kan få deg til å glemme det meste av utfordringer i hverdagen. Altså en slik kjeks med sjokolade! LOVE IT!

Jeg får en del spørsmål om glutenfri bakst. Jeg er ikke veldig flink på akkurat det og jeg skal prøve fremover å ha litt fokus i hver oppskrift på hvor du kan finne et alternativ her på bloggen. For med over 1000 oppskrifter så har jeg testet ut noen allergivennlige oppskrifter. Og kan anbefale dere noen. 

Som cookies. De kan enkelt lages glutenfrie. Jeg bruker det glutenfri melet fra Toro. 

Oppskriften på en fin cookie som er glutenfri finner du via denne linken.  Bruk den oppskriften i stedet for den under her og lag dette likt. Så har du en glutenfri variant. 

KJEKS MED SJOKOLADE

  • 100 g smør
  • 100 g melis
  • 200 hvetemel
  • 1 egg
  • 1 ts vaniljesukker

Miks smør og melis hvitt. Ha i egget. Bland dette godt. 

Ha til slutt i mel og vaniljesukker. 

Kjevle deigen og stikk ut hjerter med en hjerteform ( annonselenke) 

Legg hjertene på et bakepapir og stek dem i 6-8 minutter på 180 grader varmluft. 

La dem avkjøles. 

Smelt hvit sjokolade og farg denne rosa og lilla. Eller bruk andre farger. Husk for å farge sjokolade må du ha sjokoladefarger ( annonselenke) Det nytter ikke med pastafarger. 

Ha sjokolade i formen og la dette stivne. 

Når du har laget sjokoladen så fester du den på cookiesen med litt av sjokoladen som er igjen i kjelen. 

Serveres med melk eller på et kakebord i en festlig anledning ❤









 

11 kommentarer

Tone

08.06.2017 kl.12:36

For en befrielse å slippe å trykke inn på hvert innlegg.

Likte det nye designet mye bedre :)

Stå på! 😊💪🏻👌🏻

Anne Brith

08.06.2017 kl.12:44

Tone: haha takk... det er vanskeligere å finne frem da mht kategorier.. men det løser seg ila sommeren håper jeg :)))

Monica Gullesen Hansen

08.06.2017 kl.13:23

Å så utrolig fine! Frister virkelig å prøve.

Takk for nytt design, så mye lettere 👍🏽

08.06.2017 kl.13:57

Går da helt fint å bruke konditorfarge eller pastafarge i sjokolade. Har selv brukt det flere ganget uten problem. Du lyver så folk skal føle de måå ha produktet du reklamerer for. Sleipe dame.

Anne Brith

08.06.2017 kl.17:07

Anonym: Nei det gjør ikke det! Det blir kornete og kan skille seg så dette vet jeg mye om! :)

Trude

08.06.2017 kl.16:19

Flott design, flotte kjeks.

Melanie

08.06.2017 kl.16:47

Så lekre de cookies, å så bra med nytt design! Elsker når du deler oppskrifter-særlig av søt bakst :*-fine bilder har du også.

Anne Brith

08.06.2017 kl.17:02

Melanie: Takk :)))

Kakemoms

08.06.2017 kl.21:37

Fantastisk flotte cookies! Hva er tykkelsen sånn ca på de du lager? (uten sjokoladen på toppen) Skal de være litt myke, eller harde som eks pepperkaker? Kanskje du kan beskrive hvordan de skal være i konsistensen? Elsker bloggen din,-er til stor inspirasjon! :)

Anne Brith

08.06.2017 kl.22:08

Kakemoms: litt myke men harde nok til å løfte ?? ca 1/2 cm tykke blir de!

Ellen

09.06.2017 kl.10:51

Nydelige kjeks! Du er flink. Ha en super fredag <3

Skriv en ny kommentar

hits