hits

SUNDAYS

11.06.2017 - 20:36 2 kommentarerFinnes det noe bedre enn en regnfull søndag og baking?

I dag har vi testet ut 3 nye oppskrifter og jeg har tatt 500 bilder haha. Ja, det ble i overkant mye men det var for et viktig formål.

I dag var det minstemann som sto for det meste av bakingen og de andre sto for spisingen. Av 20 boller var det 0 igjen etter 1 time haha. Oppskriften slo an i alle fall. Jeg prøvde meg på en oppskrift jeg fant på en amerikansk side. 

Mer om baking i morgen. 

De neste 2 ukene er verstingene dette året. Uker med avslutninger, filming til TV og 2 nye hemmelige prosjekter hehe. Det er så ille at jeg ikke kan si noe om dem begge. Ikke før langt utpå høsten. Jeg prøver å unngå og snappe når jeg holder på med prosjektene og det er kjempevanskelig. 

I forrige uke røpet jeg meg litt på snap men ingen som har merket det tror jeg haha.

Jeg har også trukket en vinner av Kitchenaidmaskinen. Det ble Anne Olsen. Jeg har prøvd å kontakte deg på facebook men fint om du sender meg en epost med din adresse slik at jeg kan få sendt deg maskinen. Min epost er post@annebrith.no

Maskinen er ikke sponset og derfor er verken konkurransen eller dette innlegget merket. Må bare si det for de som lurer på det. 

Ønsker dere en herlig uke. I morgen kommer en gøy nyhet her på bloggen og det kommer ila uken 2 fine oppskrifter på langpannekake til avslutning. 

God klem!

2 kommentarer

juliasofie32

11.06.2017 kl.20:43

Jeg elsker å bake, gubben i huset liker godt bolle oppskriften som kalles for statoil bollene, utrolig luftige og gode ;)

Kamilla

11.06.2017 kl.20:53

åh, så heldig hun var som vant :D

Skriv en ny kommentar