hits

Jeg blir DESIGNER!

12.06.2017 - 13:17 5 kommentarer

Reklame

Tenke seg det!

Ja, det skal bli utrolig gøy altså og jeg gleder meg veldig. Kommende onsdag skal jeg sammen med noen andre bloggere være med på et event i regi av Toms. Der skal vi "pimpe" sko som igjen skal selges.

TOMS

Siden 2015 har Flyktninghjelpen delt ut over 115,000 par TOMS sommer og vintersko til barn på flukt. I Jordan, Irak og nå nylig i Ethiopia.

Denne uken skal jeg altså dekorere ett (eller flere) par med TOMS. Disse skoene blir etterpå solgt til inntekt for Flyktninghjelpen. 

Er det ikke fantastisk? 

Jeg elsker skoene. Har hatt dem i mange år nå og minsten fikk et nytt par rett før vi dro med Ving til Maspalomas, Gran Canaria i påsken. 

Jeg har tenkt til å pimpe mine med cupcakes og noen kaker haha. Det må da bli en suksess? Jeg gleder meg skikkelig til dette og lover å ta en del bilder. 

Vel, når vi snakker om bilder så tok mitt kjære Nikon kamera kvelden i går. Det var helt forferdelig. I dag måtte jeg altså levere det inn til Interfoto og spørre hvordan i alle dager dette kan ha skjedd? Langsomt ble det bare dårligere og dårligere. De har sett på det i dag ( snakk om superservice) og mistenker fuktskade. 

Heldigvis har jeg en ekstra forsikring på det da det jo var svindyrt og Gjensidige har vært superraske og imøtekommende med å finne løsninger for meg. For jeg kan jo ikke gå en dag uten et kamera. 

Jeg har fått låne et Canon EOS 5D og tatt noen bilder allerede. Guri meg for et kanonbra kamera. Må bare takke de inne på Interfoto altså. Jeg var helt fortvilet i dag da jeg plutselig sto uten kamera. Dere vet jo ikke hvorfor det virkelig er krise for jeg har jo ikke fortalt dere hva det er jeg styrer meg om dagen. Men det er en jobb jeg bare MÅ ha kamera for å kunne gjøre og jeg kan i alle fall senke skuldrene i noen dager nå frem til torsdag. 

Denne uken er helt vill. Det er masse hemmelige prosjekter på gang og en god del avslutninger. Jeg blir svett bare ved tanken. 

De spsnnende møtene fortsetter neste uke og etter neste lørdag 24. juni skal jeg ha "ferie". Det blir 3 uker uten barna men i år blir det ikke ferie på meg. Jeg må jobbe veldig hardt for å få det ene prosjektet i boks. Det skal være ferdig i slutten av juli så jeg må bare brette opp armene og jobbe på. 

Derfor bruker jeg tiden i år uten barn på jobb. Jeg ser faktisk litt frem til det. 

Midt i juli skal hele huset pyntes til jul også. Haha jeg ser det for meg altså hihi. Jeg trenger et ekte juletre og lurer på hva naboene kommer til å si når de ser at jeg drar inn et grantre midt på sommeren? Haha. Det blir kjempegøy. 

I dag skal jeg møte "Team Bingsfoss"nfor vårt første møte. Jeg har "ansatt " 14 10. klassinger som skal være med meg på et av mine prosjekter fremover. Noen av dem skal også overta bloggen og alle mine sosiale medier kanaler i en hel dag. Men mer om det i et eget innlegg. 

I går delte jeg en rabattkode på min snap på 15% rabatt på nettsiden www.lyko.no. Rabattkoden 15anne gjelder hele nettbutikken og gjelder frem til 1. juli. Og det finnes solkremer, hårprodukter og sminke. Pluss mange andre flotte produkter. Jeg så i går på snap at Caroline Berg Eriksen også hadde fått sponset en krølltang derfra. Da hennes favoritt gjennom en lang lang tid hadde tatt kvelden. Så nettsiden er absolutt verdt en titt. 

Nå skal jeg redigere bildene til noen kaker og så få lagt ut en oppskrift til dere. 

Å ja, til dere som kjefter og smeller på snap og i kommentarfelter ellers. Noen ganger blir jeg veldig lei meg og blir litt opprørt, men for det meste motiverer det meg til å jobbe enda hardere. Om noen sier jeg er idiot og forteller meg at jeg ikke kommer til å klare noe blir jeg som oftest enda mer motivert til å vise folk at jeg skal klare det. Så takk til alle som blir forbannet. Og takk til dere som er kritiske. Uten kritiske mennesker ville verden blitt både kjedelig og stillestående. Det er kritikere som forandrer verden og forandring er bra. 

Jeg kommer ikke til å blokkere dere. Det er jeg ferdig med. Jeg blokkerer heller ikke flere ip adresser. Det gjorde jeg ofte før,men jeg har ikke lyst å b´være en blogger som skal blokkere en haug av mennesker. Jeg vil aldri kunne tilfredstille alle dere der ute uansett og sånn vil det alltid være. Så lenge verden består.

Men jeg har lyst til å dele noen ord med dere fra en vielse jeg var i for to uker siden. 

Det står skrevet i Paulus` brev til Menigheten Kol3, 12b-14:

Kle dere derfor i inderlig medfølelse og vær gode, milde, ydmyke og tålmodige, så dere bærer over med hverandre og tilgir hverandre hvis den ene har noe å bebreide den andre. Som Herren har tilgitt dere, skal dere tilgi hverandre. Og over alt dette: Kle dere i kjærlighet, som er båndet som binder sammen og som gjør fullkommen. 

Og ser vi på ordet kjærlighet og setter neste foran. Og tenker litt på nestekjærlighet, og godhet for hverandre så synes jeg vi skal begynne med oss selv. Og hvordan vi snakker til hverandre på nett. Vær gode, milde, ydmyke og tålmodige! 

Jeg skal i alle fall prøve så godt jeg kan!

God klem!


 

5 kommentarer

Sigrid

13.06.2017 kl.09:21

Fine, flinke du!

Stå på! Heier på deg hele veien.

Ellen

13.06.2017 kl.10:32

Blir spennende å følge deg og alle prosjektene dine videre. Du står virkelig på, all ære.

Men du? Ikke brett opp armene, men ermene.. å brette opp armene høres grusomt vondt ut! :D :D

Anne Brith

13.06.2017 kl.21:50

Ellen: ha ha ha leeer og redigerer.....fnis!

H

13.06.2017 kl.12:52

Hvordan gikk det med laget til din datter i summer open?

Anne Brith

13.06.2017 kl.21:50

H: 2. Plass :)))

Skriv en ny kommentar