hits

Bloggerne på Tv2 til høsten!

13.06.2017 - 22:41 7 kommentarerI dag har vært en av de mest hektiske dagene jeg har hatt i hele år. At jeg har klart å være tidsnok til alle møtene jeg satte opp et helt utrolig. 

Det startet med promofilming og pressebilder til Bloggerne. Jeg hadde ikke fått med meg at jeg ikke kunne ha på meg en stripete skjorte så jeg måtte bytte antrekk før vi kom i gang. Jeg visste jo at striper ikke funker på tv, men helt glemt i stresset i dag tidlig. 

Etter jeg var ferdig i sminken hos Tina var det rett på foto og video. Jeg møtte Marna og Ørjan der. Jeg har enda ikke fått sett showet hans enda, men det SKAL jeg få med meg til høsten en gang. 

Jeg hastet ut fra Tv2 til Vulkan for å treffe damene i Anti. Etter et kort møte der bar turen til Nettavisen hvor jeg fikk huket tak i "sjefen" Gaute og oppdatert han på de siste ukers forandring i planene. Jeg hadde et møte med alle selgerne slik at de fikk vite om hvilke planer som er lagt og hva som skal skje i 2018 slik at vi er synkroniserte på det som heter salg. 

Det blir ikke bare blogg fremover nemlig!

Etter møtet i Nettavisen hadde jeg og Martina et møte som dere skal få høre masse mer om neste uke og jeg gleder meg så vanvittig til å vise dere hva som skal skje neste uke. Det blir baking og masse gøy.

Da vi var ferdige var det nesten 1/2 m vann i alle gatene og regnet det nesten sidelengs. Så jeg måtte bruke altfor lang tid før jeg kom meg tilbake til Tv2 og fikk møte Espen. Vi spiste og fikk jobbet litt med et prosjekt vi skal gjøre sammen fremover. 

Rett etter dette bar det på cheerleading for å hente Annika så rett hjem for å trene. Og nå sitter jeg altså her. Jeg sitter og slapper av for første gang på mange timer. 

Men tilbake til bloggerne. 

Det er litt vanskelig å holde hemmeligheter kjenner jeg og i dag fikk jeg høre litt om hva Tv2 har likt best av det vi har filmet. Og det er alltid sånn at det du selv tror er superkjedelig eller litt kleint. DET blir med! Haha. Så nå sitter jeg her med litt angst. For noen ganger så filmer jeg bare meg selv og tenker ikke på at jeg kun har undertøy på eller akkurat har stått opp. 

Men jeg tror dere kommer til å like det, for det er ekte. Og det er meg. Og at jeg fikk være med på en ny sesong som kommer til høsten synes jeg jeg er skikkelig gøy. Nå er det så utrolig sent at det eneste jeg får tid til er å ønske dere en god natt og lage ferdig brøddeigen til grytebrødet i morgen! 

Men før jeg logger av vil jeg bare si tusen takk for alle fine meldinger dere sender meg på sms, på facebook, snap og insta. Det er så koselig å få fine tilbakemeldinger. Mange lurer på om jeg har møtt noen og det har jeg ikke gjort. Dere sier jeg stråler! Takk for det. Jeg sover veldig godt om dagen, jeg har kontroll på de fleste planene og jeg leser fine bøker. Jeg har det bare utrolig bra med meg selv om dagen. Det går i jobb, hemmelige prosjekter, barn, avslutninger og venner. Det er det tiden strekker til akkurat nå og noe mer er det ikke rom for. 

Jeg flauet meg så til de grader ut i går på parkeringsplassen på Kiwi at jeg vurderer å forbli evig singel etter det. For å si det slik, det er ikke veldig rart at jeg er singel for å si det slik. Flausen er FOR flau til å gjenfortelle her på bloggen og jeg dør av meg selv men jeg delte det med Bloggerne på video. Kremt. 

Natta herfra!

Følg meg gjerne på Facebook eller Instagram  eller kommuniser med meg på snapchat: annebrith.no

Foto: Vegard Normann Tv2 

7 kommentarer

14.06.2017 kl.07:19

Så utrolig vakkert det nærbildet var!

Men lurer på en ting. Har du tatt noe fillers i pannen?

Ha en fin onsdag. <3

Anne Brith

14.06.2017 kl.07:58

Anonym: Fillers?

14.06.2017 kl.14:15

Botox eller lignende? For å glatte ut? Jeg vet ikke helt hva det heter :p

Du er veldig vakker. Og antrekket ditt til promoen var amazing!

14.06.2017 kl.14:16

Ja, eller botox om du vil. Det ser ut som om du har fått glattet ut sinnarynkene i panna. De var veldig tydligere på tidligere bilder av deg.

Ragnhild

14.06.2017 kl.16:09

Haha- førskjelli folk ska vite. Anonym: ha du tatt fillers i panna?

Christine

15.06.2017 kl.00:01

Den blusen var nydelig! Vil du dele hvor den er fra?:)

Anne Brith

15.06.2017 kl.00:05

Christine: Zara

Skriv en ny kommentar