hits

Slik samler vi minnene våre:

16.06.2017 - 17:24 20 kommentarer


God fredag folkens ❤

Denne uken har vært en av de mest fantastiske ukene jeg har hatt på lenge. Den har vært fylt med masse spennende, og mange fine møter. 

Møter og klemmer ❤

Ja, i motsetning til Seinfeld så er jeg en klemmer. Jeg klemmer mye på mennesker rundt meg. Og jeg synes vi generelt er for lite rause med klemmene. Men igjen Jerry Seinfeld beviste jo forrige uke at ikke alle liker å klemme på folk man ikke kjenner godt haha. Synes det hele var litt flaut jeg da, men det er min mening. Herregud mann, gi jenta en klem liksom. 

Men nok om det. 

Det ble mange klemmer i går kveld da. Hele gjengen fra Nettavisen var samlet og jeg fikk møte alle de nye profilene. Det gleder mitt ❤ å se at så mange fra Paradise Hotel faktisk klamrer seg fast på topplisten. Når man har jobbet i denne bransjen i flere år, så blir man mer opptatt av å prestere over tid. Det viktigste er ikke den blogglisten, men hvordan bloggen utvikler seg. Hvordan man vokser generelt på sosiale medier og hvordan man utvikler seg på de forskjellige flatene. 

Jeg har forandret layout og teknisk løsning to ganger i år. Jeg har også jobbet mye med min facebookside som nå har godt over 50.000 følgere. Jeg har jobbet så flittig og iherdig med den at de inne på Nettavisen har lagt merke til det. Jeg elsker tall, algoritmer, statistikker osv og i går på møtet ble vi enige om at jeg skulle ha et lite minikurs for de andre bloggerne i Nettavisen. DET synes jeg er utrolig gøy. 

Mange av dere har sett at jeg deltar i Prosjekt Fremtiden med 10. klassinger. Jeg lytter til dem og elsker at de utfordrer meg på det jeg er dårlig på. Om man ikke forandrer seg så står man også stille og det er i denne bransjen ikke bra. Så at det blir forandringer her det er helt sikkert. Men det kommer helt klart til å bli i tråd med mye av det jeg har gjort tidligere. Når gutta i 10. klasse mener at jeg er kjedelig på Instagram så lytter jeg til det. De har mye bra å komme med. 

Det er akkurat det samme som jeg lytter til det dere har å si. Så lenge det er konstruktivt. 

Tiden går så fort dere ❤

I går fikk Annika vite hvem hun skal gå 3 år på ungdomsskolen med. Sven fikk denne uken vite noen av karakterene sine i år og Espen er klar for 6. klasse. Hvor ble dette året av? Minstemann skal begynne på fotball også. De blir så store. 

Plutselig er vi midt i juni liksom.

Tiden går så utrolig fort og det er viktig å stå stille ved de fine opplevelsene. I år har jeg skrevet noen av dem ned i en liten bok som hvert barn skal få i julekalenderen sin. 

Der står gode minner skrevet ned. De fine øyeblikkene, de morsomme stundene. Den dagen da vi lo så vi nesten tisset på oss, eller da en av barna kledde seg ut og viste oss hvordan man best kunne danse. Jeg har notert dager som barna har vasket huset. Dagen Espen bakte boller til jeg kom hjem og den dagen Annika klarte araber, flikk hel skru. Jeg husker uken Sven kom hjem med 4 seksere og jeg har notert ned noen ting vi har lært underveis når ting ikke har gått på skinner. 

Man kan også komme hjem med en toer. Og da er det viktig å fortelle at man ikke kan være best i alt. Alle overlever uansett. 

Man lærer mye av å oppleve skuffelser. Alle trenger å tape en kamp eller gå glipp av en mulighet. Det er viktig lærdom slik at vi vet hvordan vi skal takle ting neste gang. 

Alle disse minnene har jeg altså samlet i små hefter. 

Og slik går dagene.

Jeg burde skrevet noen av minnene mine selv ned for herlighet denne uken har virkelig vært hysterisk. Jeg tror nok ikke dere ville trodd det om jeg fortalte det til dere hva jeg har opplevd. Men det får dere bare følge med på for alt starter allerede i august. Og jeg gleder meg ❤

God fredagsklem ❤

Følg meg gjerne på Facebook eller Instagram  eller kommuniser med meg på snapchat: annebrith.noOLYMPUS DIGITAL CAMERA 

20 kommentarer

Monica Gullesen Hansen

16.06.2017 kl.17:45

Å så herlig, det blir en fin gave for dem.

God ide faktisk 👍🏽

Strålandes helg, kjære deg, selv om det i skrivende stund høljeregner.

Klæm

16.06.2017 kl.17:59

Du??? Det var vel i fjor at du snakket om høye pengesummer for toppkarakterer? Er det likedan i år?

Anne Brith

16.06.2017 kl.18:12

Anonym: 1000.- per sekser inn på sparekonto så ja det stemmer.

16.06.2017 kl.18:42

Såååå for en 2'er blir det....?? Kr?

Selv om du vet poden har gjort sitt beste?

Anne Brith

16.06.2017 kl.18:47

Anonym: Fantastisk. Er det et problem at jeg belønner mine barn med penger for gode karakterer? Han har ingen toere på karakterkortet, heller ingen treere. Han har bestemt seg for å bli lege, forsker eller hjernekirurg og jakter på de beste karakterene. Og jeg heier på han og belønner med tusen kroner når han får toppkarakteren på kortet. Lik det eller ei, men det er slik jeg gjør det :)

16.06.2017 kl.18:57

Heter nevrokirurg... Ikke hjernekirurg..

Anne Brith

16.06.2017 kl.21:32

Anonym: Ja, sorry det stemmer.

16.06.2017 kl.19:11

Men hvis han hadde kommet hjem med en toer hva hadde du sagt da?

Anne Brith

16.06.2017 kl.21:33

Anonym: Jeg unngår ikke spørsmålet. Sorry at jeg slettet kommentaren din jeg trykket på feil knapp.

For en toer blir det 0.-

H

16.06.2017 kl.21:49

Hvorfor vil du ikke svare på spørsmålet om hvorfor du slettet meg på snapchat?

Anne Brith

16.06.2017 kl.21:55

H: Du er ikke slettet, du er blokkert.

Det er ikke en menneskerett å få følge noen på sosiale medier. Når man er ufin og legger opp til at man psyker ut og ned andre mennesker så blir man etter x antall advarsler blokkert.

Dette er noe jeg har prøvd å kommunisere med deg i flere måneder men du gir deg ikke. Jeg skjønner rett og slett ikke at du orker å følge meg om du mener jeg er så dårlig mor, ser så jævlig sliten ut og bringer et så feil budskap.

Hvorfor all den negative energien?

Jeg orker det i alle fall ikke, derfor blir man blokkert.

BYE FELICIA som Espen Hilton sier.

Jeg har i dag faktisk hatt en lengre telefonsamtale med en jeg kjenner i politiet da jeg vurderer å anmelde de som trakasserer meg på det groveste, om det fortsetter. Alle har en virkelighet, alle har et vanlig liv, også du. Men noen ganger virker det som om tastaturet og skjermen får deg og mange andre til å tro at det virkelige livet ikke eksisterer, men det gjør det.

Vær rause og hyggelige. Vær positiv og spre glede, det er mitt råd til deg i kveld.

hege

16.06.2017 kl.21:51

Mem hva om annika har gjort sd godt hun kan på en prøve og kommer hjem med en 2? Da er ikke det bra nok for deg?

Anne Brith

16.06.2017 kl.22:02

hege: Sier ikke at det ikke er bra nok. Men regelen er 100% på prøver i skoleåret gir kr. 100.- og seksere på karakterkort gir 1000.-

Det er kun det som belønnes :)

Til hege

16.06.2017 kl.22:08

Nytter ikke snakke om dette for madammen. Selv om poden har gjort sitt beste og grått sine modige tårer belønnes en 2er med 0 kr....

Anne Brith

16.06.2017 kl.22:13

Til hege: Det er her vi er uenige. Jeg mener at en 2er ikke skal belønnes. Vi i NOrge har blitt et samfunn hvor alle skal være vinnere til enhver tid. Det som skjer da er at vi skaper barn som alle skal vinne. Om ikke blir det urettferdig.

Vi kan snakke om det men vi må godta at vi er uenige. Vi belønner ikke toere. Men vi belønner husarbeid og andre oppgaver. Men karakterer er det kun seksere og 100% riktig på prøver som belønnes med penger.

Liss Waldenstrøm

16.06.2017 kl.23:53

Du gjør som du vil med dine barn, og andre gjør som de vil med sine. Det er faktisk sånn vi fungerer, i ett fritt samfunn. Så får man bare være enig i at det er man uenig i. Vi gjør alle som det passer oss og familien best, i alle fall de fleste av oss, og sånn skal det være. Jeg heier på alle som står på det de mener, og om det er å gi 1000 kr, eller 0, har ingen betydning.

Og til deg Anne Brith : Fortsett å gjør det som er riktig for deg. Det er da du og ungene får det best. :)

Og ja, det er faktisk noen som ikke har noe liv utenom skjermen, og som ikke har det godt om de ikke kan kritisere, men det er dems tap og problemer, ikke ditt.

Heier på deg :D

Hege

17.06.2017 kl.00:22

Skjønner jo at vi ikke er enig i dette og slik er det bare😊 men har to barn hvor begge sliter i noen fag. De jobber og jobber og gir aldri opp,og da synes jeg det blir feil og ikke gi de belønning for at de virkelig står på.

Hadde e derimot gitt f... i og øve og gjøre lekser så fortjener de ikke noe.

Barna mine er ingen tapere av den grunn

Anne Brith

17.06.2017 kl.06:35

Hege: Har jeg sagt at noen er tapere om de ikke får seksere?

MaritaH

17.06.2017 kl.09:18

En lur liten løsning. Hvilket skoleår valgte du å begynne med dette?:-) Jeg fikk selv servert ganske mye på sølvfat i beste mening, da jeg kom ut i verden fikk jeg sjokk, å der har vært tungt. Syns belønning er lurt, noe å strekke seg etter. Om vi velger samme karakter og sum skal være usagt, men liker ideén.

Ønsker deg og dine en strålende dag!

Anne Brith

17.06.2017 kl.09:29

MaritaH: I 8. Klasse :)

Skriv en ny kommentar