hits

Love Manuela ♡

27.06.2017 - 09:47 4 kommentarer

Reklame

God tirsdag morgen dere!

Nå har jeg vært våken siden klokken seks gitt. Vi skal bake en god del i dag og alt skal filmes :O Det er strålende vær ute og jeg skulle faktisk i dag helle ha ligget på stranda ved Glomma men jobben går først. Som jeg sa i dag på snap. Når du setter deg noen mål i livet så må du også ofre noe for å komme dit. I år ofrer jeg både ferie og egentid for å gjøre en jobb jeg har bestemt meg for å realisere.

Men dagens innlegg skal ikke handle om meg. Det er en annen dame jeg har lyst til å snakke litt om:

Manuela♡

Forrige uke var Manuela på snapchaten til mammabanden og jeg tror ikke jeg har grått så mye av noen på lenge. Manuela fortalte historien sin. Om veien fra faren og til Norge, om et ekteskap som havarerte og til å finne kjærligheten igjen. Med 5 barn og en mann som hadde fått slag sto hun i en forferdelig vanskelig situasjon og begynte å blogge.

Hun hørte på den indre stemmen sin som kalles "whisper". Hun sa også ofte på snap: Listen to your whisper. 

Altså jeg gråt og gråt haha. Og Manuela er et helt utrolig nydelig menneske så vi snakket litt sammen på facebook etter det. 

Det er mange likhetstrekk i Manuela og min historie. Det er nok det som gjør at jeg ble så rørt. Uten å gå for mye inn på det så har vi vel begge hatt noen i livet vårt som prøvde å kontrollere oss til vanvidd. Poenget er ikke alt det triste mennesker opplever i sitt liv, men hva du selv gjør for å få en forandring. Og når du har over 1.2 millioner følgere på Instagram så har du virkelig gjort en bra jobb tenker jeg. 

jeg fortalte Manuela at jeg måtte ha boken hennes og skulle ut å kjøpe den samme dag, men det fikk jeg ikke lov til haha. 4 dager senere lå den i posten! 

Takk for boken Manuela ♡

Jeg må nesten le litt for Manuela har sagt mange ganger før og sa det igjen forrige uke at hun mente jeg burde skrive en bok om min historie, eller en roman. Det har jeg også gått og tenkt på å gjøre. Og i forrige uke var det noen som faktisk spurte om jeg ville skrive en kjærlighetsroman. 

Det var jo utrolig gøy å få en slik henvendelse, men akkurat nå har jeg fått så mange prosjekter som skal fullføres, at å skrive en kjærlighetsbok eller en bok om mitt liv, ikke passer inn i hverdagen. Ting går ikke opp om jeg sier ja til enda et prosjekt. Det som er viktig det neste året er mine barn og vår felles drøm. Etter det får jeg se om det blir tid til å ta seg 3 måneder fri for å skrive :P 

Men jeg vet at mange av dere savner de dype og tankefulle innleggene. Og det skal jeg gjøre noe med i sommer :P

Manuela snakker ofte om passion. 

Vår felles passion er jo baking, men vi har også passion for våre barn og vi tror på Gud. Manuela har fem barn og har nok hatt en nokså travel hverdag de siste 20 årene. Mens jeg med mine 4 enda er i fasen hvor de er både i barnehage og skole så har barna hennes blitt litt større. 

Da jeg begynte å bla i boken jeg fikk skjønte jeg nokså fort hvorfor hun har suksess. Den ene nydelige oppskriften kommer etter den andre. OG jeg har bakt litt i mitt liv til å si at oppskriftene er bra. Jeg fant ikke en oppskrift som jeg stusset på eller hvor jeg så det var noe jeg kanskje hadde gjort annerledes. Så sammenlignet med bøker Manuela har gitt ut før så må jeg si denne topper alt. 

Jeg fikk den på engelsk. Manuela mener jeg bør begynne å blogge på engelsk også haha. Fritidsproblemer kommer jeg i alle fall ikke til å ha om jeg skal gjøre det moahahaha. Kanskje hun sendte meg boken på engelsk for å gi meg et spark bak? :P

Boken er i allefall propp full av gode oppskrifter og vakre bilder. Akkurat slik vi kjenner Manuela ♡

Boken kan du kjøpe via denne linken. 

Må bare si som Manuela sier: Follow your heart and passion♡

Ønsker dere en finfin mandag! Ikke glem at jeg baker på snap i dag: annebrith.no

 

4 kommentarer

Anita

27.06.2017 kl.11:28

Det er vel ikke gratis reklame om du reklamerer for en bok du har fått?

Anne Brith

27.06.2017 kl.12:08

Anita: Nei vet du, du har helt rett. Skal forandre det

Anne Brith

27.06.2017 kl.12:12

Anita: Nei vet du, du har helt rett. Skal forandre det

Ingrid

27.06.2017 kl.23:21

Husker at jeg var veldig begeistret for hennes kaker og ikke minst, cupcakes, for noen år siden.

Skriv en ny kommentar