hits

Slik blir jeg inspirert i ferien:

09.07.2017 - 18:00 Én kommentar

Annonse

Det er ufattelig deilig å være på ferie hos mamma og pappa. 

Å være nordpå er 100% avslapping og jeg merker at jeg senker skuldrene helt i det øyeblikket jeg kommer inn ytterdøra hos mamma. 

Når jeg har ferie liker jeg å oppdatere meg på trender og nye ting. Jeg liker å lese og jeg liker å ha mye å velge i. Så rett før ferien lastet jeg ned appen Flipp

Hva er Flipp?

Flipp er en app du laster ned og som gir tilgang til over 50 forskjellige blader og tegneserier. Du kan lese Det nye, Shape Up eller feks Boligdrøm. Mine favoritter er Maison Mat & Vin og Shape Up. 

Du kan se alle bladene HER

TILBUD

Nå kan du prøve Flipp GRATIS i 30 dager! Deretter får dere som følger meg en spesialpris på kr. 99.-/mnd ( ordinærpris kr. 129.- ) Hvis du allerede abbonerer på en av Egmont Publishing sine blader blir prisen kun kr. 49.-/mnd

Slik gjør du:

  1. Registrer deg på Flipp.no
  2. Last ned appen Flipp
  3. Logg deg inn og les i vei :)

Jeg har blitt fristet til å lage ananas med sjokolade. Mamma er med og vi planlegger noe skikkelig godt i morgen kveld. Det fine med Flipp er at det kan brukes av hele familien. Altså du kan være logget på fem enheter (mobil eller nettbrett) samtidig på ett abonnement.

For oss er jo dette perfekt. Jeg har det både på mobil og på Ipad, mens Sven også har det på sitt nettbrett.

Du kan laste ned blader og lese dem når du er offline. Dette er perfekt for når du er på ferie eller reiser med barn. I fjor satt vi i bilen i 17 timer for å kjøre helt nordover og da var det lykke å ha Flipp.  Det er utrolig deilig å ligge rett ut og slappe av!

Litt mamma og Sven tid er heller ikke å forakte ❤
For å få tilbudet på Flipp klikk deg inn på DENNE LINKEN!

Ha en strålende søndag ❤
 

Én kommentar

Sandra G.

09.07.2017 kl.18:20

Hørtes ut som en fin app :) Ha en fin søndag videre!

Skriv en ny kommentar