hits

Jenta mi ❤

11.07.2017 - 11:00 10 kommentarer


Hun er rosa slitte joggesko, hun er en blå cheerleaderbag, hun er lyden av trampolinen som knirker og hun er frokosten hver mandag.

Hun er blåbærsmoothie og nystekte boller. Hun er en melding som tikker inn hvor det står: Henter du meg på trening i kveld mamma?

Når jeg snakker om henne så blir jeg varm inni meg og stoltheten er vanskelig å forklare.

En jente! 

Tenk at jeg fikk en jente!

Hun er tonen som klinger falskt, men hun synger for det! Hun er ut av komfortsonen. Hun er en liten lapp på kjøkkenbenken som sier: Jeg elsker deg, mamma.

Hun er: Kan vi dra på kino? 

Hun er plutselig blitt stor og hun er snart ungdomsskole og karakterer. Hun er den som aldri klarer å stoppe og le. Hun er araber flikk salto med skru og hun er: se på meg, mamma! 

Hun er hånden som ikke er så liten mer, men som enda søker min når dagene blir tøffe.

Hun er kjolen min som enda heldigvis ikke passer og hun er høye heler som er altfor store. Hun er godteristopp i et halvt år og en snap som sier: Nå har du gått for langt, mamma!

Hun er heliumballonger og bløtkake med lys. 

Hun er en melding på whatsapp hvor det står: Jeg skal klare det, mamma, og hun er varmen som sprer seg i hjertet mitt når jeg ser hun klarte det hun bestemte seg for. Hun er en ryddig stue på en fredagskveld. Hun er en pute sydd på skolen som minner meg om henne når hun ikke er her. 

Hun er en sterk mening og hun er høyre når alle andre er venstre. Hun er meningen ingen tør å si høyt og veien ingen andre går. 

Hun er pusteproblemer og hjertet i halsen på konkurransedager mens jeg er publikum som heier. Hun er shoppingturer og spakvelder med agurk på øynene. 

Hun er ferdig pakket kofferter og et ryddig klesskap. Hun er den fine samtalen i bilen på vei hjem fra trening og hun er en motiverende spilleliste på Spotify.

Hun er lange joggeturer og spensttreninger helt alene. Hun er en liten bok med store mål og hun er drømmen om et elitelag i Tigers. Hun er en dør som smeller og hun er rettferdigheten som seirer når gutta hjemme tar for stor plass.

Hun er langt lyst hår og fletting når det egentlig ikke er tid. Hun er et slengkyss fra gata mens hun haster for å komme tidsnok på skolen og hun er tårene langs kinnet mitt når jeg tenker på hvor fort tiden går.

For hver dag som går blir hun bare mer.

Tenk at jeg fikk en jente!

Ha en nydelig dag ❤

Følg meg gjerne på Facebook eller Instagram  eller kommuniser med meg på snapchat: annebrith.no
 

10 kommentarer

Bente

11.07.2017 kl.11:19

Vakkert innlegg som blir fint for jenta di å ta vare på og lese både nå og senere. Klem til deg og dine <3

Anne Brith

11.07.2017 kl.11:21

Bente: Takk fine du <3

Kristine Larsen

11.07.2017 kl.13:35

Åh fin vinkling! Så flott hun er!

Anne Brith

11.07.2017 kl.13:39

Kristine Larsen: ?

Kristine Larsen

11.07.2017 kl.13:41

Ja altså på hvordan du forteller om henne :) Likte fortellermåten/vinklingen - altså hvordan du skriver :D

Anne Brith

11.07.2017 kl.13:59

Kristine Larsen: ååå skrev et hjerte men ser det ble et spmtegn av det... må si ifra til teknisk avd at det er noe feil her...

Bebe

11.07.2017 kl.22:15

Måtte gråte en liten skvett nå... Vakkert!

Maria

12.07.2017 kl.12:46

Hormonell som jeg er mens jeg venter mitt første barn måtte jeg tørke noen tårer.. <3 <3

Anne Brith

12.07.2017 kl.15:23

Maria: ååå takk og masse lykke til med første fødsel! Første er og blir magisk!

Pernille

17.07.2017 kl.18:33

Åhhh jeg har nettopp flyttet hjemmefra, fra både mamma og pappa. Innlegget ditt er meg. Jeg kjenner meg så hardt igjen i alt det du skriver om datteren din, det er nesten som jeg hører mamma si disse ordene til meg. Takk for et nydelig innlegg <3

Skriv en ny kommentar