Jeg skal på date!

06.09.2017 - 13:02 22 kommentarer

Jeg fikk nokså mange henvendelser i helga etter det omdiskuterte innlegget om hvem som skulle betale kaffen!

At jeg aldri ville datet halvparten av de som la igjen slibrige kommentarer, var nokså åpenlyst!

Og jeg hadde ingen intensjon å skrive en kontaktannonse, men som sagt så fikk jeg veldig god kontakt med en.

Jeg har sagt ja til å treffe han og gleder meg til det.

Daten er i nær fremtid, men for å unngå at noen følger med så sier jeg ikke mer enn at jeg gleder meg.

Han er helt klar på at jeg deler dette og at jeg kommet til å skrive om hvordan det var.

Jeg har vurdert å insistere på å dele regningen. Og faktisk betale min del.

Så får vi se hvordan dette går!

Man lærer så lenge man lever!

Love You guys ❤

Klemmer!

22 kommentarer

06.09.2017 kl.13:45

Jeg beundrer deg for å ta sjansen på kjærligheten gang på gang og jeg tror det blir din tur. Det jeg derimot er litt skeptisk til at du er deler såpass mye av det av hensyn til barna. Bygdepraten om hvem mora til nn koser seg med for tiden når lett små ører..

Anne Brith

06.09.2017 kl.13:53

Anonym: Men dette er da ikke noe å skjule for barna. De vet da at en date ikke er mer enn en kopp kaffe :P

06.09.2017 kl.14:23

Bunner ikke datene dine et ønske om å treffe en du vil dele livet med?

DET tror jeg nok ungene forstår og da kan det kanskje bli litt heftig for dem når de får med seg at mamma dater og dater, men det blir ikke noe mer seriøst av det.

Derfor er jeg enig med øverste innlegg. Date gjerne så masse du vil, men hold det nå litt for deg selv. Ungene og Hvermannsen trenger ikke vite alt. Da virker du bare panisk.

Men lykke til på daten!

Kanskje han bare inviterer deg på date og spanderer på deg bare for å få en pulsklokke? Hvem vet??

Anne Brith

06.09.2017 kl.21:04

Anonym: ha ha jeg tror han klarer å skaffe seg de tingene selv :)

Elisa

06.09.2017 kl.14:30

Godt svart til anonym 🤤

Kos deg på date 😘

Myriam

06.09.2017 kl.14:44

Bygdepraten burde gå og skamme seg. IKKE moren og barna. Så lenge barna er passet på og har det bra, mens mor er på date, så er det ikke noe resten av bygda burde ha noen negative meninger om. Vi er i 2017, ikke på 1900-tallet ...

Stan Stander

06.09.2017 kl.16:52

Vel, kaffe... Det var vel mer snakk om at du ikke ville treffe noen som ikke betalte kvelden. Og neste date.

Helt greit for meg om noen liker gaver, men det begrenser jo utvalget man kan treffe og enkelt vil mene et forhold kan komme skjevt ut om den ene skal betale for den andres selskap.

Trond

06.09.2017 kl.16:57

Så supert at du skal på treff, men litt synd at det bare blir kaffe. Jeg tror du sårt trenger et ligg, kanskje han bør få betale allikevel?

Anna

06.09.2017 kl.17:22

Wow! Tøft at du vurderer å insistere på å betale din del! Synes det gjør deg til en coolere dame!I like!

Benedicte Alexandra

06.09.2017 kl.17:45

Så fint. Da får du gratis mat/kaffe den dagen oxo. Kos deg masse!

Anne Brith

06.09.2017 kl.21:02

Benedicte Alexandra: Livet er herlig :) Men vet du... jeg kan telle på en hånd middagene jeg har fått spandert siste året ;)

Harry Myrtvedt

06.09.2017 kl.18:58

NEIMEN SÅ SPENNENDE DA ANNE BRITH, SE HVOR LANGT DU KLARER Å DRA UT DENNE FAMEN DIN. DU KLARER 5 INNLEGG TIL OM DETTE.

Ole

06.09.2017 kl.20:32

Hold på lommeboka.

06.09.2017 kl.21:17

Løgnen din funker bra for seertallene. Utrolig hvor mye ting du finner på for oppmerksomhet! Hvem skulle liksom giddet date deg?

Anne Brith

06.09.2017 kl.21:27

Anonym: Tenke seg at noen så noe bra i meg! Helt utrolig. Er litt satt ut selv :P

06.09.2017 kl.23:59

Ole :D

Kk

07.09.2017 kl.13:02

Så trivelig. Ta vare på deg sjølv. Klem, frå meg som heia på dei ærlige innlegga dine.

Camilla Ss

07.09.2017 kl.14:38

Jeg leste tidligere innlegg ang st mannen bør betale på date og jeg kunne ikke blitt mer enig!! Som sakt har det ikke noe med at man ikke har rå til det selv, men det handler om og være litt mer mann!! At folk kan reagere så kraftig som de gjør på innlegget kan jeg bare ikke forstå! syns det blir altfor dumt at folk henger seg opp i det! Om du noen tenner på menn som ikke betaler for første date så helt greit, men da må det få lov og mene det omvendte og! Menn som betaler på første date er mye mer menn en en som spør om vi skal dele 50/50. Hadde jeg vært mann hadde jeg ikke nølt med og ta den regningen og som sakt har man ikke rå til og ta en med ut og spise så er det så mye annet som er gratis og gjøre sammen!!!

Kos deg på date:):)

Nathalie

07.09.2017 kl.14:54

At folk er så trangsynt forstår jeg bare ikke!

At mannen betaler på første date er jeg så ENIG i.

Det er sånn det skal være. Det handler ikke om at kvinnen tenker

Jeeei nå sparte jeg de pengene. Det handler om tradisjon, gentleman,

respekt,generøsitet. Jeg hadde og fått avsmak om mannen ville delt regningen!

Selvsagt kan kvinnen betale for seg, men en EKTE mann betaler for hun. Noe annet er bare gjerrigt!! Stå på Anne brith, og kos deg på date:) Håper han betaler:)

Liss Waldenstrøm

07.09.2017 kl.19:17

Jøss. Så utrolig mye folk får seg til å skrive. Og så tøffe de er som er anonyme. Blir nesten litt stolt på dems vegne jeg nå. :D Når man lever av, og driver med blogg, så blir det personlig på mange plan, og har man problemer med det, så er det da bare å la være å lese ?

Kos deg på date du, om du betaler eller ikke, og la Janteloven leve sitt eget liv. ;)

Mia

11.09.2017 kl.18:17

Kjære Anne Brith. Jeg leser bloggen din sporadisk, og synes du har mye interessant å melde! Blir helt forskrekket når jeg leser kommentarfeltet her! Fryktelig at det finnes så mange grusomme voksne mobbere... Blir helt trist inni meg, men håper (og tror) du er hardhudet nok til å tåle det. Du er ekte vare- ikke la noen hindre deg i å fortsette med det! Ønsker deg alt godt 😊

Camilla

11.09.2017 kl.20:59

You go!! :)

dette er jo ikke en ny post , men satt her å leste igjennom innleggene dine fordi jeg liker det du skriver ..får og med meg en del av kommentarene du får! De flotte støttende kommentarene og de stygge kommentarene folk faktisk tillater seg å spy ut her..

Det jeg undres over er ikke hvor fæle folk er for det er ikke noe nytt, voksne mennesker opptrer værre en barn og ungdom på nett...folk unner ikke noen noe som helst, det jeg undres over er at de faktisk går inn på bloggen din å leser!??

Så noe interesse for deg er det jo der ;) også greier de ikke å styre seg bare? Greier ikke å holde fingrene i styr og bare MÅ skrive litt av det de har i seg fordi bloggen din bare var der!???Ja for jeg ser de ikke greier å holde sitt i styr og egne følelser i styr og ikke kan ha det bra.. jeg synes mest synn i sånne mennesker som tillater seg å gå til det stedet i seg selv. Du kan jo ikke ha generert så mye i folk du ikke Kjenner eller har møtt!haha

Ser det kritiseres hva du deler og ikke med barna ., som om det var en reell bekymring fra de kanter? ( . hva tenker dere som synker så lavt i deres liv om at barna leser det dere skriver om mammaen dems da?)

tenk så lett de kan scrolle forbi innleggene dine men heller bare mååå inn å lese det du skriver å følge med på livet ditt, du har blitt viktig du!;)

Jeg blir rent ut nyskjerring og vil en dag gå inn i dette temaet for jeg vet det bor mye leit komplisert i disse menneskene som nok ikke kommer fra et bra sted, ingen som har det godt går inn på blogger å sjikanerer og plager andre vel?? Jeg vil nå påstå det! Ansvarsbefrielse hadde vel vært deillig for oss alle og ha noen å skylde på...men så leit liv å leve dere nett Troll.

Og du Anne Brith, stå på og scroll forbi trollene som ikke greier å motstå bloggen din <3

Skriv en ny kommentar

hits